Συμβουλές για μακροζώϊα στα λουράκια.
Re: Συμβουλές για μακροζώϊα στα λουράκια.
Ας αναστήσω το θέμα σχετικά με τη "συντήρηση",
για να ρωτήσω εάν γνωρίζετε/υπάρχει κάποιος ενδεδειγμένος τρόπος καθαρισμού των λουριών μας.
Τυχαίνει να έχω κάποια λουράκια με εξώραφα (με λευκή/υπόλευκη κλωστή), η οποία έχει αρχίσει να αλλάζει ελαφρώς χρώμα.
Πρίν αλλάξει εντελώς χρώμα, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να καθαρίσουν ?
(μιλάμε για λουράκια της εταιρείας Hirsch)
για να ρωτήσω εάν γνωρίζετε/υπάρχει κάποιος ενδεδειγμένος τρόπος καθαρισμού των λουριών μας.
Τυχαίνει να έχω κάποια λουράκια με εξώραφα (με λευκή/υπόλευκη κλωστή), η οποία έχει αρχίσει να αλλάζει ελαφρώς χρώμα.
Πρίν αλλάξει εντελώς χρώμα, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να καθαρίσουν ?
(μιλάμε για λουράκια της εταιρείας Hirsch)
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Δεν ειναι και πολλα αυτα που μπορεις να κανεις για να γλυτωσεις τη φθορα,η οποια προερχεται κυριως απο τον ιδρωτα.nemesis έγραψε: Αλήθεια, δεν σας έχει τύχει να χρειαστεί κάποιο φρεσκάρισμα ?
Εγω οταν δω οτι καποιο λουρι ειναι πολυ βρωμικο,το αφαιρω απο το ρολοι και το πλενω με χλιαρο νερο και σαπουνι.Μετα το τυλιγω με μπολικο χαρτι κουζινας και το αφηνω να στεγνωσει φυσικα(οχι στον ηλιο).
Στη συνεχεια αφου στεγνωσει καλα μετα απο μερες,περναω την εξωτερικη του μονο επιφανεια με ενα κερι για δερματα,δινοντας ιδιαιτερη εμφαση στο σημειο που κουμπωνει στην αγκραφα.Αφου το περασω ενα δυο χερακια κερι,το αφηνω παλι αρκετο διαστημα πριν το ξαναφορεσω.
Αυτα τα κανω εμπειρικα,δεν ξερω αν ειναι ενδεδειγμενη μεθοδος.
- Rating: 7.69%
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
το μωρομάντηλο επίσης είναι πολύ καλή λύση εκτός των άλλων
- Rating: 7.69%
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
Αυτή τη μέθοδο τη χρησιμοποιείς σε λουράκια του εμπορίου ή σε custom ?eisenberg έγραψε:Δεν ειναι και πολλα αυτα που μπορεις να κανεις για να γλυτωσεις τη φθορα,η οποια προερχεται κυριως απο τον ιδρωτα.
Εγω οταν δω οτι καποιο λουρι ειναι πολυ βρωμικο,το αφαιρω απο το ρολοι και το πλενω με χλιαρο νερο και σαπουνι.Μετα το τυλιγω με μπολικο χαρτι κουζινας και το αφηνω να στεγνωσει φυσικα(οχι στον ηλιο).
Στη συνεχεια αφου στεγνωσει καλα μετα απο μερες,περναω την εξωτερικη του μονο επιφανεια με ενα κερι για δερματα,δινοντας ιδιαιτερη εμφαση στο σημειο που κουμπωνει στην αγκραφα.Αφου το περασω ενα δυο χερακια κερι,το αφηνω παλι αρκετο διαστημα πριν το ξαναφορεσω.
Αυτα τα κανω εμπειρικα,δεν ξερω αν ειναι ενδεδειγμενη μεθοδος.
Αυτό το κερί που μπορούμε να το βρούμε ?
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Σε λουρακια Breitling.nemesis έγραψε: Αυτή τη μέθοδο τη χρησιμοποιείς σε λουράκια του εμπορίου ή σε custom ?
Αυτό το κερί που μπορούμε να το βρούμε ?
Το κερι ειναι σαν αυτο που βαζουμε σε αλλα δερματινα ειδη,πχ της Timberland.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Ο.Κ. eis σε ευχαριστώ.
Αυρίο θα πάρω με τη σειρά τα καταστήματα υποδημάτων μήπως και βρώ το κερί που ανέφερες.
Ειδικά στα δικά σου λουράκια, νομίζω πως είναι επιβεβλημένη η συντήρησή τους....κοστίζουν όσο ένας σημερινός μισθός Έλληνα υπαλλήλου....
Αυρίο θα πάρω με τη σειρά τα καταστήματα υποδημάτων μήπως και βρώ το κερί που ανέφερες.
Ειδικά στα δικά σου λουράκια, νομίζω πως είναι επιβεβλημένη η συντήρησή τους....κοστίζουν όσο ένας σημερινός μισθός Έλληνα υπαλλήλου....