Georges έγραψε:markosgr28 έγραψε:Σήμερα μετά από πολύ καιρό, λόγω της έλευσης του Hirsch gran duke, αυτό (αυτό το είχα πάρει ότι ήμουν φαντάρος το 1998 και το φορούσα όταν έβγαινα έξοδο, στο στρατό φορούσα ένα swatch απλό μαύρο, μπορεί να υπάρχει κάπου ακόμα):
Για ρίξε κανα γρήγορο review....
Φιλικά Γιώργος
Αυτό είναι quartz, από ότι μου είπε ο φίλος τεχνίτης που πρόσφατα του άλλαξε μπαταρία, η μηχανή του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ελβετική, αλλά σχετικά χαμηλού κόστους. Είναι 40mm και η κάσα είναι ανθρακονήματα, οπότε είναι πολύ ελαφρύ! Επίσης είναι και σχετικά λεπτό (η απουσία δευτερολεπτοδείκτη βοηθάει σε αυτό) σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Είναι 50m αδιάβροχο, με ατσάλινο φυσικά καπάκι, το οποίο βιδώνει με 4 βίδες. Το τζάμι είναι ζαφείρι. Έβγαινε τότε σε μαύρο, κίτρινο, κόκκινο και μπλε (σειρά μοντέλων W1, πωλούνται ακόμη μερικά στο ebay από ότι έχω δει). Επίσης, υπήρχε και έκδοση με χρονογράφο, στα ίδια χρώματα. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω για το ρολόι είναι ο μαύρος δακτύλιος που έχει στο κουρδιστήρι. Είχε πιο μεγάλη διάμετρο, αλλά αναγκάστηκα και τον έφαγα, για να έρθει πρόσωπο με το μεταλλικό μέρος, γιατί, όπως ήταν στο χέρι, τραβιόταν έξω το κουρδηστήρι (δεν είναι βιδωτό) και φυσικά το ρολόι σταματούσε. Τώρα είναι ΟΚ. Γενικά, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, μου άρεσε και εξακολουθεί να μου αρέσει το συγκεκριμένο ρολόι.