pontioz έγραψε:Το 2012 αν πάρω κι άλλο ρολόι θα μου φέρει χειροπέδες στον καρπό και τηγάνι στο κεφάλι...
2012...τι θα φέρει στον καρπό σας??
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: 2012...τι θα φέρει στον καρπό σας??
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
Georges έγραψε: αγαπούλα.....πούλα....
Ρε, λες να δώσω το Ennebi?
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
pontioz έγραψε:Georges έγραψε: αγαπούλα.....πούλα....
Ρε, λες να δώσω το Ennebi?
Όταν ο ήλιος ανατείλει από την Δύση, θα δώσεις εσύ το Ennebi.
Για κάτι άλλα μιλάω που έχεις και δεν τα φοράς τόσο πολύ πια...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι. Το 2011 τελείωσε αρκετά δυνατά για εμένα (), οπότε τώρα δεν έχω κάποιο στόχο. Το μόνο που σκέφτομαι αυτήν την περίοδο είναι προς το καλοκαίρι, να είμαστε καλά, ίσως κανένα Sumo για τη θάλασσα, όπως έχω ήδη αναφέρει, αλλά μέχρι τότε μπορεί και να έχουν αλλάξει τα σχέδια, δε σκέφτομαι κάτι άλλο, αλλά είναι αρκετά μακριά, οπότε στατιστικά οι σκέψεις αλλάζουν.
- Georges
εκτός από τα ρολόγια, στο μυαλό μου υπάρχει και η ιδέα για μια καλή φωτογραφική...δηλαδή DSLR FF...τα υποψήφια μοντέλα είναι δύο και ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω....ρολόϊ ή φωτογραφική??
Στο τέλος με βλέπω να μην παίρνω τίποτα
Για την ιστορία οι δύο φωτογραφικές είναι...
Φιλικά Γιώργος
Στο τέλος με βλέπω να μην παίρνω τίποτα
Για την ιστορία οι δύο φωτογραφικές είναι...
Φιλικά Γιώργος
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Το 2012 ελπιζω να φερει το πρωτο ακριβο μχανικο μου ρολοι με βαση παντα τα δικα μου δεδομενα(φανταρακι )
με βλεπω μαλλον προς omega speedmaster μεταχειρισμενο η απο καινουριο εχω μια αδυναμια στο longines legend diver!!!βεβαια επειδη τα λεφτα δοθηκαν απο αγαπημενο συγγενικο προσωπο το καλοκαιρι οταν πηρα το πτυχιο κτηνιατρικης θα το ψαξω πολυ αργα με την ησυχια μου ωστε να χαρω την αγορα οσο δεν παει!!!
τωρα απο πιο προσιτους στοχους προς τα εμενα εχω στο μυαλο μου το tuskegge flier model απο την sturhling για αρχη σε συνδυασμο με λεπτομερεστατη αγορα αξιολογων vintage ελβετικων κομματιων που ειναι και η μανια μου...
απο εκει και περα με βλεπω φετος να βαζω τις πρωτες μου αγγελιες αν και παλαιοτερα ημουνα αντιθετος σ'αυτο για να μπορεσω να πραγματοποιησω καποιους αλλους στοχους...
επισης νομιζω πως το 2012 ισως σκεφτω σοβαρα την αγορα του σεικο sumo που ειναι απο τα ελαχιστα ιαπωνικα ρολογια που με συναρπαζουν!!!!
αυτα τα ολιγα
φιλικα Χρηστος
με βλεπω μαλλον προς omega speedmaster μεταχειρισμενο η απο καινουριο εχω μια αδυναμια στο longines legend diver!!!βεβαια επειδη τα λεφτα δοθηκαν απο αγαπημενο συγγενικο προσωπο το καλοκαιρι οταν πηρα το πτυχιο κτηνιατρικης θα το ψαξω πολυ αργα με την ησυχια μου ωστε να χαρω την αγορα οσο δεν παει!!!
τωρα απο πιο προσιτους στοχους προς τα εμενα εχω στο μυαλο μου το tuskegge flier model απο την sturhling για αρχη σε συνδυασμο με λεπτομερεστατη αγορα αξιολογων vintage ελβετικων κομματιων που ειναι και η μανια μου...
απο εκει και περα με βλεπω φετος να βαζω τις πρωτες μου αγγελιες αν και παλαιοτερα ημουνα αντιθετος σ'αυτο για να μπορεσω να πραγματοποιησω καποιους αλλους στοχους...
επισης νομιζω πως το 2012 ισως σκεφτω σοβαρα την αγορα του σεικο sumo που ειναι απο τα ελαχιστα ιαπωνικα ρολογια που με συναρπαζουν!!!!
αυτα τα ολιγα
φιλικα Χρηστος
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
μακαρι Μαριε γιατι μου'χει παρει τα μυαλα!!!
λεω σ'εσενα τον πονο μου γιατι ξερω πως με καταλαβαινεις!!!!!
με λιγη υπομονη (που δεν την εχω σαν ανθρωπος)και οχι σκορπισμα χρηματων σε ρολογια που μετα απο κανα μηνα το μετανιωνω ισως δικαιωθω!!!!
καλα να'μαστε με υγεια πρωτα ο Θεος και ποιος ξερει..μπορει το 12 να'ναι η χρονια μου!!!
φιλικα Χρηστος
λεω σ'εσενα τον πονο μου γιατι ξερω πως με καταλαβαινεις!!!!!
με λιγη υπομονη (που δεν την εχω σαν ανθρωπος)και οχι σκορπισμα χρηματων σε ρολογια που μετα απο κανα μηνα το μετανιωνω ισως δικαιωθω!!!!
καλα να'μαστε με υγεια πρωτα ο Θεος και ποιος ξερει..μπορει το 12 να'ναι η χρονια μου!!!
φιλικα Χρηστος
- Georges
marios_ch έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα φιλε.....
εγω το ονειρευομουν για σχεδον ενα 6μηνο....
Γρήγορο πιστόλι είσαι Μάριε....εμένα μου πήρε περίπου 2 χρόνια
Φιλικά Γιώργος