DragonAce έγραψε:omegasnik έγραψε:Megalos έγραψε:Νικο καλοριζικο το νεο αποκτημα ... εκανε ποδαρικο ετσι ...
Αλεξανδρε ευχαριστω πολυ φιλε ...
Γιωργο τελειες οι φωτο σου ..μπραβο
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Ναι ποδαρικό έκανε και μπορώ να πω ότι ίσως είναι η πιο μεστή και συνειδητή επιλογή που έχω κάνει ποτέ σε αγορά ρολογιού και ευχαριστώ θερμά τον Θοδωρή που μου άνοιξε κυριολεκτικά τα μάτια με αυτό το μοντέλο! Εύχομαι σε όλους το ίδιο!
Φιλικά
Νίκος
καλοφόρετο Νίκο! Είναι το στυλ του χρονογράφου που μ'αρέσει κ το βρίσκω από τα πιο όμορφα ρολόγια της αγοράς!
Θα ήθελες να μας εξηγήσεις το πώς βλέπεις εσύ σαν ιδιοκτήτης πλέον το "μεστή κ συνειδητή" αγορά;
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Σπύρο όλοι μας περνάμε από διάφορες "ρολογοφάσεις", έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ οπότε μετά από πολλές τέτοιες φάσεις που έχω προσωπικά περάσει είπα να βάλω κάτω τα δεδομένα και
1) Να μου αρέσει πολύ
2) Να είναι μεγάλο αλλά όχι τεράστιο
3) Να μοιάζει με το Moonwatch και το Ananta μου (χρονογράφος δηλαδή)
4) Να είναι ευανάγνωστο
5) Να είναι ακριβές
6) Να εκπέμπει ποιότητα
7) Να χαίρομαι που το φοράω
8) Να παίρνει λουράκια και να είναι όμορφο (όπως τα άλλα 2 που είπα)
9) Να φοράει τον καλύτερο δυνατό μηχανισμό (κορυφαίος για μένα ο 7750)
... γενικά τα 'χει όλα αυτά το αγαπημένο μου Avenger Skyland + κάποια ακόμα τα οποία είναι μπόνους ...
+ποιότητα στα ύψη (πολύ πάνω από τα "ποιοτικά" ελβετικά ... όσοι έχουν Β ξέρουν τι λέω)
+300μ υδατοστεγανότητα χωρίς πολλά πολλά
+COSC
μάλλον θα γίνει φωτοσυγκριτικό κάποια στιγμή
Φιλικά
Νίκος
ΥΓ
Μετά λόγου γνώσεως σας λέω ότι θα μπορούσα να ζήσω με ΜΟΝΟΝ αυτό το ρολόι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!