Εύχομαι να 'χετε δίκιο! Μόλις έκανα παραγγελία!!!karteo έγραψε:n_wildgirl έγραψε:Να 'σαι καλα Σταυροstavros_ch έγραψε:Ευχαριστω πολυ..!
Το mywatcheshub το συστηνω ανεπιφυλακτα.
Και οι τιμες του ειναι αχτυπητες.
+1. πολυ καλος
Φιλικά
Νίκος
Εύχομαι να 'χετε δίκιο! Μόλις έκανα παραγγελία!!!karteo έγραψε:n_wildgirl έγραψε:Να 'σαι καλα Σταυροstavros_ch έγραψε:Ευχαριστω πολυ..!
+1. πολυ καλος
Τι παρήγγειλες Νίκο???omegasnik έγραψε:Εύχομαι να 'χετε δίκιο! Μόλις έκανα παραγγελία!!!karteo έγραψε:n_wildgirl έγραψε:Να 'σαι καλα Σταυροstavros_ch έγραψε:Ευχαριστω πολυ..!
+1. πολυ καλος
Φιλικά
Νίκος
γίνεται must σιγά σιγά! έχει χαρακτήρα! με το καλό να το δεχτείς!omegasnik έγραψε:Ζήλεψα την επιλογή του Θοδωρή οπότε πήρα κι εγώ Seiko SSA003K2!
Βέβαια τους είπα να το δηλώσουν GIFT ...
με το καλο να το δεχθεις. τωρα μπαινεις στη φαση της ...αναμονηςomegasnik έγραψε:Ζήλεψα την επιλογή του Θοδωρή οπότε πήρα κι εγώ Seiko SSA003K2!
DragonAce έγραψε:γίνεται must σιγά σιγά! έχει χαρακτήρα! με το καλό να το δεχτείς!omegasnik έγραψε:Ζήλεψα την επιλογή του Θοδωρή οπότε πήρα κι εγώ Seiko SSA003K2!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!karteo έγραψε:με το καλο να το δεχθεις. τωρα μπαινεις στη φαση της ...αναμονηςomegasnik έγραψε:Ζήλεψα την επιλογή του Θοδωρή οπότε πήρα κι εγώ Seiko SSA003K2!
ειναι ρολοι με ιδιαιτερο χαρακτηρα.
Περιπου ποσες μερες εκανε να ερθει το ρολοι σου απο το συγκεκριμενο μαγαζι;n_wildgirl έγραψε:
και εδώ που...ψώνισα πρόσφατα και είναι κομπλέ (και μάλιστα με 31 ρολόγια σε στοκ!)
http://mywatcheshub.com//casio-men-g-sh ... 1v-p-5480/
Πολλες μερες....karteo έγραψε:ενα μηνα το δικο μου...