marios_ch έγραψε:Δεν ξέρω ποια όψη να διαλέξω φίλε και οι δύο είναι εξίσου εντυπωσιακές...!!!! Με μεγάλη διάμετρο, με χαλάει λίγο το 3-6-9-12 που μάλλον θα είναι δυσανάγνωστα...!!!!
Αγαπητέ Μάριε έχεις λάθος, γιατί αν το δεις νύχτα θα τυφλωθείς έχει φώσφορο ακόμα και κάτω από το καντράν ...
Βέβαια είναι ρολόι για μεγάλα πορτοφόλια και καρπούς ... !!!
Φιλικά Στέφανος.
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
marios_ch έγραψε:Δεν ξέρω ποια όψη να διαλέξω φίλε και οι δύο είναι εξίσου εντυπωσιακές...!!!! Με μεγάλη διάμετρο, με χαλάει λίγο το 3-6-9-12 που μάλλον θα είναι δυσανάγνωστα...!!!!
Αγαπητέ Μάριε έχεις λάθος, γιατί αν το δεις νύχτα θα τυφλωθείς έχει φώσφορο ακόμα και κάτω από το καντράν ...
Βέβαια είναι ρολόι για μεγάλα πορτοφόλια και καρπούς ... !!!
Φιλικά Στέφανος.
Δεν το ήξερα φίλε αυτό ίσως βιάστηκα να κατηγορήσω.... Μόνο τον μεγάλο καρπό έχουμε φίλε μέχρι τώρα, τα υπόλοιπα έπονται...!!!!
Megalos έγραψε:
νεο επετειακο ρολοι της Blancpain σειρα Fifty Fathoms σειρα 50 τεμαχιων με αφορμη
το φεστιβαλ Καννων..
τιτανιο 48 χ 17 , Blancpain καλιμπρα 1315 με φορτιση 120 ωρων
Μικρή λεπτομέρεια οι μπουρμπουλήθρες είναι σκαλιστές επάνω στην calibra και στην προπέλα- ρότορα !!!
Παιδιά είναι καταπληκτικό ρολόι αυτό και το GMT αδερφάκι του, με το μαύρο καντράν ...
Μάριε να μια φωτογραφία που φαίνεται η διαύγεια του καντράν ...
Φιλικά Στέφανος.
Megalos έγραψε:να ζητησω συγγνωμη αν εκ παραδρομης εγραψα ''φεστιβαλ'' των Καννων αλλα ειναι Yacht and Boat Show των Καννών.
αυτο προς λυση πασης παρεξηγησεως
Δεν πειράζει καλά να είμαστε ...
Αλλά εμένα στην αρχή παραξενεύτηκα γιατί δεν έχω δει εταιρία ωρολογοποιίας,
να "παίρνει" διαφημιστικά το φεστιβάλ των Καννών ...
Φιλικά Στέφανος.
Στέφανε, στο Φεστιβάλ Κινηματογραφου των Καννων, είναι χορηγός η Chopard, η οποία "ντύνει" με πανάκριβα κοσμήματα και όλα αυτά τα "άσχημοκόριτσα" που κυκλοφορούν στο κόκκινο χαλί, καθε χρόνο.
Η Blancpain έχει μεγάλη σχέση με την ιστιοπλοία και είναι χορηγός 5 χρόνια του Festival de la Plaisance, το οποίο γίνεται για 32η φορά.
Είναι η τελευταία είδηση που έχω βάλει στο clepsydre και έχω και το link για το Φεστιβάλ και 2 βίντεο, αν θέλεις να δεις ότι αυτοί που πηγαίνουν στο Φεστιβάλ έχουν πολύ πιο ακριβά "παιχνίδια" από τα δικά μας: τα σκάφη!
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Καταλαβαίνω ότι λόγω "θρησκείας", το φεστιβάλ Καννών, δεν σου λέει. Εσύ έχεις κόλλημα με το Φεστιβάλ της Βενετίας!
VIWOW έγραψε:Στέφανε, στο Φεστιβάλ Κινηματογραφου των Καννων, είναι χορηγός η Chopard, η οποία "ντύνει" με πανάκριβα κοσμήματα και όλα αυτά τα "άσχημοκόριτσα" που κυκλοφορούν στο κόκκινο χαλί, καθε χρόνο.
Η Blancpain έχει μεγάλη σχέση με την ιστιοπλοία και είναι χορηγός 5 χρόνια του Festival de la Plaisance, το οποίο γίνεται για 32η φορά.
Είναι η τελευταία είδηση που έχω βάλει στο clepsydre και έχω και το link για το Φεστιβάλ και 2 βίντεο, αν θέλεις να δεις ότι αυτοί που πηγαίνουν στο Φεστιβάλ έχουν πολύ πιο ακριβά "παιχνίδια" από τα δικά μας: τα σκάφη!
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Καταλαβαίνω ότι λόγω "θρησκείας", το φεστιβάλ Καννών, δεν σου λέει. Εσύ έχεις κόλλημα με το Φεστιβάλ της Βενετίας!
Ναι είμαι πολύ Θρήσκος ...