μπραβο που καταφερες το ποθητο στοχο να το πετυχεις..
ευγε και οπως ειπε ο Νικος και σε αλλα ..
οποτε μπορεσεις θα μας δωσεις περισσοτερες εντυπωσεις απο το ρολοι που τα σπαει οντως ..
αντε να δουμε ποτε θα το ''βρεξεις''
ΟΚ τότε να το κανονίσεις εσύ το πότε ...marios_ch έγραψε:Τέτοιες χαρές φίλε Στέφανε (και η δική σου) πρέπει να γιορτάζονται με γλέντι. Περιμένετε να έρθω και εγώ όμως...!!!!
Άμα είναι για φαγοπότι άστο πάνω μου και είσαι σίγουρος... Μέχρι τότε θα έχουμε να γιορτάσουμε και τα δικά μου έτσι για να τριτώσει το (καλό ή κακό)???? ιδού η απορία...!!!!StefMac έγραψε:ΟΚ τότε να το κανονίσεις εσύ το πότε ...marios_ch έγραψε:Τέτοιες χαρές φίλε Στέφανε (και η δική σου) πρέπει να γιορτάζονται με γλέντι. Περιμένετε να έρθω και εγώ όμως...!!!!![]()
Φιλικά Στέφανος.
Αυτά είναι όλα τα λεφτά φίλε !!!antonis_ch έγραψε:..............................
.........................................................
...ο ποθος σου πλεον ειναι στο χερι σου ...το βλεπεις,το ακους να χτυπα οταν το φερεις κοντα στο αυτί σου...χαιδευεις την στεφανη και αναβοσβηνεις το φως στο υπνοδωματιο για να το βλεπεις να λαμπει στο σκοταδι...αυτα ολα μαζι με αλλα τοσα απεριγραπτα συναισθηματα λες και βαζεις πρωτη φορα ρολοι στο χερι σου..!
Το κοιτας πριν να πας για υπνο (καλη ωρα τωρα και σκας ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια !!!)