Ένα και μοναδικό???
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Re: Ένα και μοναδικό???
Ναι ειχαμε νεες αφιξεις αλλα θα απαντησω σαν πριν ενα χρονο ....
Εννοειτε το Πανερι!!!!
Εννοειτε το Πανερι!!!!
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
-Περυσι ειχα πει το Avenger,το οποιο 4 χρονια μετα παραμενει ενας μεγαλος ερωτας για μενα,οπως την πρωτη μερα που το ειχα δει σε διαφημιση περιοδικου το 2007.
-Τελικα αν ηταν να εχω ''ενα και μοναδικο'' το πιθανοτερο να σταματουσα να ασχολουμαι με ρολογια,οποτε θα κοιτουσα κατι πρακτικο,αξιοπιστο και ποιοτικο.
Λογικη επιλογη το Aerospace λοιπον.
Απιστευτη ακριβεια,αξιοπιστια,ξυπνητηρι,χρονογραφος,4 ζωνες ωρας,αντιστροφη μετρηση,100m στεγανοτητα,μικρο βαρος & διαστασεις που ουτε καν το καταλαβαινεις στο χερι,και με την ποιοτητα και το ονομα της αγαπημενης μου μαρκας!Απο τα ρολογια που εχω δεν μπορω να σκεφτω καποιο που μπορει να καλυψει καλυτερα το ρολο του ενος και μοναδικου.
-Τελικα αν ηταν να εχω ''ενα και μοναδικο'' το πιθανοτερο να σταματουσα να ασχολουμαι με ρολογια,οποτε θα κοιτουσα κατι πρακτικο,αξιοπιστο και ποιοτικο.
Λογικη επιλογη το Aerospace λοιπον.
Απιστευτη ακριβεια,αξιοπιστια,ξυπνητηρι,χρονογραφος,4 ζωνες ωρας,αντιστροφη μετρηση,100m στεγανοτητα,μικρο βαρος & διαστασεις που ουτε καν το καταλαβαινεις στο χερι,και με την ποιοτητα και το ονομα της αγαπημενης μου μαρκας!Απο τα ρολογια που εχω δεν μπορω να σκεφτω καποιο που μπορει να καλυψει καλυτερα το ρολο του ενος και μοναδικου.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Παρόλο που η περυσινή επιλογή μου ήταν πολύ σωστή και ισχύει σε μεγάλο βαθμό και σήμερα (SKX007, σήμερα θα έβαζα τη φώτο με oyster, όχι με το jubilee που είχα βάλει πέρυσι), αν ήταν να κρατήσω ένα τώρα, θα ήταν το Sub ND, το οποίο όμως δε θα το φορούσα όλες τις ώρες, κάποιες ώρες δε θα φορούσα καθόλου ρολόι, αν είχα μόνο αυτό, π.χ. σε αθλητικές ή αγροτικές δραστηριότητες, όπου το 5600 είναι στο στοιχείο του, όχι ότι το ND δε θα αντέξει, απλά δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσω τη δημιουργία χτυπημάτων, κλπ. φθορών.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Το Avenger ειναι ισως το μοναδικο breitling που με ενθουσιαζει σαν εμφανιση!!απιστευτο ρολοι!!!!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Εγώ ακόμα το σκέφτομαι....
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Μάριε δεν ντρέπομαι...μάλλον το Ω 1957 ΒΑ θα πω πάλι....είναι αυτό που τα συνδυάζει όλα και είναι η χρυσή τομή από τα ρολόγια που έχω.marios_ch έγραψε:Ελα Γιωργο ριχτο μην ντρεπεσαι.........
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!