Γιωργο τι ρολογαρα ειναι αυτη ....που την πετυχες φιλε ?
να το χαρεις φιλε ..πανεμορφο
Γιωργο τι ρολογαρα ειναι αυτη ....που την πετυχες φιλε ?
eisenberg έγραψε:Απ'οτι βλεπω τα φαρμακα ειχαν μικρη διαρκεια δρασης,υποτροπιασες και μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι πριν,με αποτελεσμα να βρεθεις με δυο νεα Ω μεσα σε μικρο διαστημα...Georges έγραψε: Αχ Γιάννη...Με συνταγή γιατρού το πήρα το συγκεκριμμένο....σαν αντίδοτο για το κόλλημα που είχα με την Ω
Πρεπει να δωσουμε ισχυρη αγωγη αυτη τη φορα και μεγαλες δοσεις:
-Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη:Breitling Navitimer 01
-Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο:Breitling Superocean Heritage 42mm
-Κυριακη:Επιτρεπεται ενα Ω της επιλογης σου(ειναι σαν τη μεθαδονη)
Τα νέα Ω είναι τρία και όχι δύο....eisenberg έγραψε:Απ'οτι βλεπω τα φαρμακα ειχαν μικρη διαρκεια δρασης,υποτροπιασες και μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι πριν,με αποτελεσμα να βρεθεις με δυο νεα Ω μεσα σε μικρο διαστημα...Georges έγραψε: Αχ Γιάννη...Με συνταγή γιατρού το πήρα το συγκεκριμμένο....σαν αντίδοτο για το κόλλημα που είχα με την Ω
Κώστα το έχω αρκετό καιρό...καινούργιο αγοράστηκε από την ΒMegalos έγραψε: Γιωργο τι ρολογαρα ειναι αυτη ....που την πετυχες φιλε ?
να το χαρεις φιλε ..πανεμορφο
Εσυ τι φαρμακευτικη αγωγη θα κανεις που η βλαβη σου εναι ανιατη?eisenberg έγραψε:Απ'οτι βλεπω τα φαρμακα ειχαν μικρη διαρκεια δρασης,υποτροπιασες και μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι πριν,με αποτελεσμα να βρεθεις με δυο νεα Ω μεσα σε μικρο διαστημα...Georges έγραψε: Αχ Γιάννη...Με συνταγή γιατρού το πήρα το συγκεκριμμένο....σαν αντίδοτο για το κόλλημα που είχα με την Ω
Tρια?Το 8500,το apollo,το τριτο ποιο ειναι?Georges έγραψε: Τα νέα Ω είναι τρία και όχι δύο....
Εγω το εχω δεχτει πλεον και ζω με το κουσουρι μου ...i palios έγραψε: Εσυ τι φαρμακευτικη αγωγη θα κανεις που η βλαβη σου εναι ανιατη?