INVICTA Grand Diver Pro Automatic
-
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 186 times
INVICTA Grand Diver Pro Automatic
Kαλησπερα σε ολους παιδια...
Εχω βαλει στο ματι το INVICTA Grand Diver Pro Automatic .Το θεμα ειναι οτι βλεπω τραγικες διαφορες στην τιμη μεταξυ Ελλαδας-εξωτερικου.
Οποτε επειδη ειμαι καινουργιος στον χωρο θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο ηλεκτρονικο μαγαζι απο εξωτερικο να το παραγγειλω.
Αν υπαρχει καποιος κανονισμος που το απαγορευει παρακαλω στειλτε πμ... Κ με την ευκαιρια πειτε μου και καμια γνωμη για το συγκεκριμενο ρολοι...
Ευχαριστωωωωωωωωω...
Εχω βαλει στο ματι το INVICTA Grand Diver Pro Automatic .Το θεμα ειναι οτι βλεπω τραγικες διαφορες στην τιμη μεταξυ Ελλαδας-εξωτερικου.
Οποτε επειδη ειμαι καινουργιος στον χωρο θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο ηλεκτρονικο μαγαζι απο εξωτερικο να το παραγγειλω.
Αν υπαρχει καποιος κανονισμος που το απαγορευει παρακαλω στειλτε πμ... Κ με την ευκαιρια πειτε μου και καμια γνωμη για το συγκεκριμενο ρολοι...
Ευχαριστωωωωωωωωω...
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: INVICTA Grand Diver Pro Automatic
Αυτο ειναι το ρολοι?
http://www.ebay.com/itm/Men-Invicta-892 ... 876wt_1123
Δυστυχως δεν εχω ιδεα,τα Invicta δεν τα γνωριζω καθολου.
http://www.ebay.com/itm/Men-Invicta-892 ... 876wt_1123
Δυστυχως δεν εχω ιδεα,τα Invicta δεν τα γνωριζω καθολου.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Είχα παραγγείλει ένα Invicta χρονογράφο προ καιρού για συγκεκριμένη χρήση.
Το ρολόι ήταν απογοητευτικό και δωρίσθηκε αφθορεί και παρά χρήμα στον 15χρονο ανηψίό μου που μόλις του το έδωσα,έκανε πάρτυ!!!!
Κατά την γνώμη μου πεταμένα λεφτά,χτύπα κανά Orient ή κανά Seiko να βρείς την υγειά σου!!!
Υ.Γ. Χίλιες φορές καλύτερο.....
http://www.ebay.com/itm/CASIO-MENS-DIVE ... 9562497717
Το ρολόι ήταν απογοητευτικό και δωρίσθηκε αφθορεί και παρά χρήμα στον 15χρονο ανηψίό μου που μόλις του το έδωσα,έκανε πάρτυ!!!!
Κατά την γνώμη μου πεταμένα λεφτά,χτύπα κανά Orient ή κανά Seiko να βρείς την υγειά σου!!!
Υ.Γ. Χίλιες φορές καλύτερο.....
http://www.ebay.com/itm/CASIO-MENS-DIVE ... 9562497717
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Συμφωνω με τον Χαρη.
Αλλα γουστα ειναι αυτα,αν σου κανει ''κλικ'' το Invicta,προχωρα το.
Αλλα γουστα ειναι αυτα,αν σου κανει ''κλικ'' το Invicta,προχωρα το.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Φιλε εχω δει καποια Invicta απο κοντα και δεν ενθουσιαστηκα απο αποψη ποιοτητας.
Σε αυτα τα λεφτα χτυπα ενα seiko και θα το εχεις για παντα.
Σε αυτα τα λεφτα χτυπα ενα seiko και θα το εχεις για παντα.
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
φίλε μου λόγω κόστους συνιστά χαμηλό ρίσκο, είχα το 8926 coin με μηχανισμο miyota, 200m, προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, κρατούσε πολύ καλή ώρα, ένώ εμφανισιακά ήταν πού ωραίο με open back case, για τα λεφτά του θεωρώ ότι ήταν πολύ τίμιο ρολόϊ, το πούλησα λόγω μεταφοράς κεφαλαίου, από έρευνες που είχα κάνει τότε το μόνο αρνητικό που δήλωναν κάποιοι ήταν η εξυπηρέτηση που αφορούσε σε service.
Παρόλ' αυτά θα συμφωνήσω οτι με λίγα χρήματα παραπάνω μπορείς να πάρεις κάτι αναγνωρισμένο, ποιοτικότερο και εγγυημένο από κάθε άποψη, όπως seiko , orient , όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι.
Παρόλ' αυτά θα συμφωνήσω οτι με λίγα χρήματα παραπάνω μπορείς να πάρεις κάτι αναγνωρισμένο, ποιοτικότερο και εγγυημένο από κάθε άποψη, όπως seiko , orient , όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι.
ggli
-
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 186 times
Παιδια το ρολοι τουλαχιστον εμφανησιακα ειναι πανεμορφο ,τουλαχιστον για μενα...Κ επισης επειδη διαβασα αρκετα ξενα φορουμ δεν ειδα να αναφερουν κατι το αρνητικο παντα κρινοντας σε σχεση με το κοστος του...Το θεμα μου ειναι οτι εδω παιζει στα 200+ και εξω στα 100+...Απλα δεν γνωριζω καποιο αξιοπιστο site ωστε να κανω την αγορα... Αν εχετε κατι υποψιν ριχτε το για να δω και τα υπολοιπα ρολογια που προτεινετε μηπως και τελικα διαλεξω οντως κατι αλλο...