SEIKO MARINEMASTER 300Μ
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
Re: SEIKO MARINEMASTER 300Μ
ναι ρε παιδια..
το ειδα και κατι μου θυμιζε...
ετρωγα και pizza και μου ηρθαν στο μυαλο..
το ειδα και κατι μου θυμιζε...
ετρωγα και pizza και μου ηρθαν στο μυαλο..
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
για το ρολόϊ τί να πώ? διακαής πόθος , μαλλον ανέφικτος, θα ήθελα κάποια στιγμή τουλάχιστον να το δώ live, όσο για το service μου φαίνεται και μένα ακριβό, όμως σκεφετείτε οτι οι δείκτες μόνο, κοστολογούντε από την seiko 80 δολάρια.
Προσπαθόντας να φτιάξω το tsunami, ενδιαφέρθηκα για τους δείκτες (υπάρχουν tsunami με δείκτες mm), η απάντηση του jake ήταν οτι λόγο αύξησης της τιμής σε 80 δολάρια ,ο προμηθευτής του δεν τα φέρνει πλέον, άρα ούτε κι αυτός.
Τώρα βέβαια δεν ξάρω αν εννοούσε 80 δολάρια τιμή λιανικής.
Προσπαθόντας να φτιάξω το tsunami, ενδιαφέρθηκα για τους δείκτες (υπάρχουν tsunami με δείκτες mm), η απάντηση του jake ήταν οτι λόγο αύξησης της τιμής σε 80 δολάρια ,ο προμηθευτής του δεν τα φέρνει πλέον, άρα ούτε κι αυτός.
Τώρα βέβαια δεν ξάρω αν εννοούσε 80 δολάρια τιμή λιανικής.
ggli
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Σου ευχομαι να το αποκτησεις συντομα!
Ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια παρα το γεγονος οτι δεν ειναι παντα ευκολη η συμβιωση μαζι του.
Παντως να ξερεις οτι και το Sumo ειναι μεν συμβιβασμος,αλλα ενα εξαιρετικο ρολοι απο καθε αποψη και το συνιστω ανεπιφυλακτα.Ειδικα η κασα του εχει σχεδον το ιδιο φινιρισμα με του ΜΜ300.
Ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια παρα το γεγονος οτι δεν ειναι παντα ευκολη η συμβιωση μαζι του.
Παντως να ξερεις οτι και το Sumo ειναι μεν συμβιβασμος,αλλα ενα εξαιρετικο ρολοι απο καθε αποψη και το συνιστω ανεπιφυλακτα.Ειδικα η κασα του εχει σχεδον το ιδιο φινιρισμα με του ΜΜ300.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Marinemaster. Απιστευτο ρολοι. Παντα θα ειναι στοχος και δεν θα σταματησω ποτε να το θελω. Οσο για το Sumo το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα το μετανιωσεις και δεν θα νιωσεις ποτε οτι συμβιβαστηκες.
- ggli
γιατί είναι δύσκολή η συμβίωση μαζί του?eisenberg έγραψε:Σου ευχομαι να το αποκτησεις συντομα!
ggli
- eisenberg
- sensei
Δεν ειναι και το πιο ευκολο ρολοι στο χερι για καθημερινη χρηση.ggli έγραψε:
γιατί είναι δύσκολή η συμβίωση μαζί του?
Ειναι αρκετα βαρυ και με υψηλο κεντρο βαρους με αποτελεσμα να χρειαζεται να φοραω το μπρασελε καπως σφιχτα για να συγκρατειται σταθερα στον καρπο.
Επισης η στεφανη του αν και πολυ ομορφη ετσι οπως γυαλιζει(μοιαζει με κεραμικη) γρατζουνιεται αρκετα ευκολα.Και δεν εχει insert,πρεπει να αλλαχτει ολοκληρη.
Το κρυσταλλο επσης δεν ειναι ζαφειρι αλλα ευτυχως δεν μου εχει τυχει να το γραντζουνισω ακομη.
Θαυμασιο ρολοι αλλα δεν ειναι η επιλογη μου για καθημερινη χρηση.
- ggli
ναι, δεν θα διαφωνίσω, είναι πολλά τα λεφτά για να το δείς να παθαίνει κάτι.Ασε την στεναχώρια που θα πάρεις.
δεν θα έπρεπε όμως για τόσα χρήματα να υπάρχει και η ανάλογη πρόβλεψη από τον κατασκευαστή?
δεν θα έπρεπε όμως για τόσα χρήματα να υπάρχει και η ανάλογη πρόβλεψη από τον κατασκευαστή?
ggli
- eisenberg
- sensei
Νομιζω η προβλεψη του κατασκευαστη ακουει στο ονομα TUNA.ggli έγραψε:ναι, δεν θα διαφωνίσω, είναι πολλά τα λεφτά για να το δείς να παθαίνει κάτι.Ασε την στεναχώρια που θα πάρεις.
Αυτα ειναι τα πιο ''σκληροπυρηνικα'' καταδυτικα της Seiko.Τα πιο μελετημενα επαγγελματικα καταδυτικα της αγορας κατα τη γνωμη μου,αλλα δυσκολοφορετα εκτος βυθου.
Παντα θεωρουσα το ΜΜ300 κατι σαν ''το Sub της Ανατολης''.Ενα ακριβο,κλασσικο και ομορφο καταδυτικο.