Πολυ σημαντικη εταιρεια του παρελθοντος που για καποιο λογο το swatch gr επελεξε να υποβαθμισει.Τη δεκαετια 60-70 εφοδιαζε με μηχανισμους αλλες μαρκες!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
eis καλωσορησες απο τας διακοπας ..
ενδιαφεροντα αυτα που αναφερεις για την Certina και το Swatch group..ισως πρεπει να πας
να διαβασεις το θεμα Richemont v Swatch
Σωστός ο Eisenberg. Αγαπημένο μοντέλο μεταξύ των φίλων των καταδυτικών-στρατιωτικών ρολογιών το DS-2 όπως και το DS-3 που το φόρεσαν οι Αυστραλοί βατραχάνθρωποι.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!
Megalos έγραψε:eis καλωσορησες απο τας διακοπας ..
ενδιαφεροντα αυτα που αναφερεις για την Certina και το Swatch group..ισως πρεπει να πας
να διαβασεις το θεμα Richemont v Swatch
Ευχαριστω Μεγαλε και καλο χειμωνα!Προς το παρον τρεχω να μαζεψω τα ασυμαζευτα σε σπιτι & δουλεια.
Το ειδα το θεμα Richemont Vs Swatch και εχει ενδιαφερον,αν και η ΥΩ δεν ειναι της ειδικοτητας μου ουτε της τσεπης μου θα προσπαθησω να τοποθετηθω...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Μια Εταιρία στη σκιά των άλλων μικρομεσαίων ονομάτων. Εχω 2 ρολόγια CERTINA - ένα γυναικείο δεκαετίας 60 της μητέρας μου με δικό του caliber και όταν 'ημουν φοιτητής αγόρασα ένα CERTΙNA Chronolympic C-TRONIC αφόρετο χρονογράφο με το περίφημο ESA MOSABA cal. 9210 που χρησιμοποιούσε βασικά η OMEGA...