seiko kinetic πόσο αξιόπιστα είναι?
- overakias
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 37 times
seiko kinetic πόσο αξιόπιστα είναι?
Seiko kinetic ρολόγια, πόσο αξιόπιστα είναι?
ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους σε σχέση με τα κοινά quartz?
αντιμετώπισαν τα αρχικά μοντέλα προβλήματα με το power capasitor?
αν και διαφημίζονται ότι δεν χρειάζονται μπαταρίες, στο ίντερνετ λένε μάλλον θέλει αλλαγή το capasitor μετά 5 χρόνια περίπου. και είναι αρκετά πιο ακριβό με τις απλές μπαταρίες ( κάπου 15-25 ευρώ?) $$$$
ποια η εμπειρία σας απο την συμβίωση με ένα kinetic?
ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους σε σχέση με τα κοινά quartz?
αντιμετώπισαν τα αρχικά μοντέλα προβλήματα με το power capasitor?
αν και διαφημίζονται ότι δεν χρειάζονται μπαταρίες, στο ίντερνετ λένε μάλλον θέλει αλλαγή το capasitor μετά 5 χρόνια περίπου. και είναι αρκετά πιο ακριβό με τις απλές μπαταρίες ( κάπου 15-25 ευρώ?) $$$$
ποια η εμπειρία σας απο την συμβίωση με ένα kinetic?
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: seiko kinetic πόσο αξιόπιστα είναι?
Ειχα ενα kinetic diver για καποια χρονια,αλλα το πουλησα.
Οι δικες μου εντυπωσεις αριστες.
Επειδη εχουν και ροτορα,θυμιζουν καπως μηχανικο αυτοματο οταν το φορας στο χερι.
Καλο ειναι να φοριουνται και να μην αφηνεις το reserve να πεσει πολυ χαμηλα γιατι ετσι επιβαρυνεται το capacitor.Στα νεα kinetic Direct Drive μπορεις να τα κουρδιζεις και απο το χερι
Οι δικες μου εντυπωσεις αριστες.
Επειδη εχουν και ροτορα,θυμιζουν καπως μηχανικο αυτοματο οταν το φορας στο χερι.
Καλο ειναι να φοριουνται και να μην αφηνεις το reserve να πεσει πολυ χαμηλα γιατι ετσι επιβαρυνεται το capacitor.Στα νεα kinetic Direct Drive μπορεις να τα κουρδιζεις και απο το χερι
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Πολλα απο αυτα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ζωης του ρολογιου παρουσιαζουν προβλημα στον power capasitor. Χρειαζεται ποιο συχνα αλλαγη.
Εγω σε δυο εκανα αλλαγη και στο ενα μαλιστα δεν κρατησε πανω απο 1,5 χρονια.
Ο power capasitor βγηκε off.
Εγω σε δυο εκανα αλλαγη και στο ενα μαλιστα δεν κρατησε πανω απο 1,5 χρονια.
Ο power capasitor βγηκε off.
ειχα ενα kinetic auto relay αγορασμενο το 2000
εγω το φορεσα για 2 χρονια κ το εδωσα σε ενα κολλητο
11 χρονια μετα δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα κ μαλιστα κραταει κ πολυ καλη χρονομετρια
εγω το φορεσα για 2 χρονια κ το εδωσα σε ενα κολλητο
11 χρονια μετα δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα κ μαλιστα κραταει κ πολυ καλη χρονομετρια
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Εχω 2 Seiko Kinetic πανομοιοτυπα.Το πρωτο αγορασμενο το 1996 και το αλλο το 1998. Ειναι divers 200m.Σωστη η παρατηρηση οτι το capacidor xρειαζεται αλλαγη ιδιως οταν το ρολοι καθεται. Τα αλλαξα το 2005 νομιζω μαζι με μπαταρια.Παντως ακομα δουλευουν με φοβερη ακριβεια. Σαν ρολογια νομιζω ειναι πολυ καλα και με τιμες προσιτες. Τωρα, αν θα υπαρχουν και για ποσο καιρο εξαρτηματα αυτο δεν το γνωριζω. Φιλικα Σιμος.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Αυτο με το capasitor απο οτι διαβασα ισχυει. Αν φορας ομως το ρολοι και δεν αφηνεις το power reserve να πεφτει θα σε παρει περισσοτερο καιρο. Κατα τα αλλα ειναι αξιοπιστα και τιμια ρολογια και πανω απο ολα Seiko.
- overakias
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 37 times
μήπως έχεις τα μοντέλα SKA-369/371?simon έγραψε:Εχω 2 Seiko Kinetic πανομοιοτυπα.Το πρωτο αγορασμενο το 1996 και το αλλο το 1998. Ειναι divers 200m.Σωστη η παρατηρηση οτι το capacidor xρειαζεται αλλαγη ιδιως οταν το ρολοι καθεται. Τα αλλαξα το 2005 νομιζω μαζι με μπαταρια.Παντως ακομα δουλευουν με φοβερη ακριβεια. Σαν ρολογια νομιζω ειναι πολυ καλα και με τιμες προσιτες. Τωρα, αν θα υπαρχουν και για ποσο καιρο εξαρτηματα αυτο δεν το γνωριζω. Φιλικα Σιμος.