Και ιδιαίτερα στον Sir. Konakis !!!
Φιλικά Στέφανος.
Megalos έγραψε:Στεφανε εστω και καθυστερημενα σου ευχομαι να τα εκατοστησεις -και τα χρονια και τα ρολογια
(για φαντασου ρε Ηλια τον Στεφανο με 100 ζε ζε![]()
![]()
Και εγώ μεγάλος είμαι και μάλιστα χωρίς μαλλιά όπως και εσύ!!Megalos έγραψε:Ηλια ειδες τι κανουν σε εναν μεγαλο ανθρωπο αυτοι οι φιλοι σου.. οτι ρολογι δεν τους κανει του το πασαρουν
Με 100 Ζε-Ζε και αν φοράει ένα κάθε μέρα θα περνάνε περισσότερο από 3 μήνες για να ξαναβάλει το πρώτο!Megalos έγραψε:για φαντασου ρε Ηλια τον Στεφανο με 100 ζε ζε![]()
![]()
Και βέβαια είσαι !!!Ilias-G έγραψε:Και εγώ μεγάλος είμαι και μάλιστα χωρίς μαλλιά όπως και εσύ!!Megalos έγραψε:Ηλια ειδες τι κανουν σε εναν μεγαλο ανθρωπο αυτοι οι φιλοι σου.. οτι ρολογι δεν τους κανει του το πασαρουνΆρα να ελπίζω κι εγώ βάσιμα ότι σε κανα-δυο χρόνια θα μου "πασσάρει" τον..... Diver Κομπρέσσορα?? Στέφανε είμαι ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!. Το ξέρεις αυτό έτσι δεν είναι??
Με 100 Ζε-Ζε και αν φοράει ένα κάθε μέρα θα περνάνε περισσότερο από 3 μήνες για να ξαναβάλει το πρώτο!Megalos έγραψε:για φαντασου ρε Ηλια τον Στεφανο με 100 ζε ζε![]()
![]()
Και ξέρεις Στέφανε, δεν ξέρω αν στο 'πα, ΕΙΜΑΙ.... ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φτου!! Το χάσαμε το ...... Ζε-ζε πατριώτη!!!StefMac έγραψε:Και βέβαια είσαι !!!Ilias-G έγραψε:Και εγώ μεγάλος είμαι και μάλιστα χωρίς μαλλιά όπως και εσύ!!Megalos έγραψε:Ηλια ειδες τι κανουν σε εναν μεγαλο ανθρωπο αυτοι οι φιλοι σου.. οτι ρολογι δεν τους κανει του το πασαρουνΆρα να ελπίζω κι εγώ βάσιμα ότι σε κανα-δυο χρόνια θα μου "πασσάρει" τον..... Diver Κομπρέσσορα?? Στέφανε είμαι ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!. Το ξέρεις αυτό έτσι δεν είναι??
![]()
Και ξέρεις Στέφανε, δεν ξέρω αν στο 'πα, ΕΙΜΑΙ.... ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για τα 100 ξέρετε ότι είμαι λάτρεις του ένα και καλού ...![]()
Φιλικά Στέφανος.