Rolex Daytona SS η gold ?
- overakias
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 37 times
Re: Rolex Daytona SS η gold ?
εξαρτάται απο πόσες ώρες θα το φορούσα. Ατσάλι αν προοριζόταν να περνά πολλές ώρες στον καρπό ,
ατσάλι/χρυσό μόνο για βραδυνές εξόδους!
νομίζω ότι το πλήρες χρυσό είναι κάπως υπερβολικό!
ατσάλι/χρυσό μόνο για βραδυνές εξόδους!
νομίζω ότι το πλήρες χρυσό είναι κάπως υπερβολικό!
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
Δεν συμφωνω μαζι σας.
Μαζι με χρυση καδενα στο λαιμο, χρυση στο χερι, και μαζι με τα ιδια δαχτυλιδια το Daytona το χρυσο τα σπαει.
Το ψηφιζω ασκαρδαμιχτι.
Μαζι με χρυση καδενα στο λαιμο, χρυση στο χερι, και μαζι με τα ιδια δαχτυλιδια το Daytona το χρυσο τα σπαει.
Το ψηφιζω ασκαρδαμιχτι.
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Αν και το συγκεκριμενο ειναι το μονο ρολεξ που έστω και λιγο μου αρεσει εννοειται όμως ότι αν ειχα το λεφτα δεν θα το επαιρνα αλλα για την απαντηση και μονο ατσαλι και απο μενα..
τα υπολοιπα ειναι υπερβολη.......
τα υπολοιπα ειναι υπερβολη.......
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Το συγκεκριμένο μου αρέσει σε ατσάλι. Μισό-μισό θα έπαιρνα το sub, αν είχα τα χρήματα...
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
το βρίσκω εξαιρετική ιδέα.DragonAce έγραψε:και τα 2 που θα περισέψουν να πάνε σε "κοπέλια", σωστόος Κρητίκαρε;;;
δύο ρολεξάκηδες στην παλιά πόλη σε ένα κουτούκι να μνημονεύουν τον "Megalos" για την γενναιοδωρία.
και να κατεβαίνουν μετά οι τσικουιές και οι μεζέδες!!!!
πάντως και το ατσάλι με το μαύρο καντράν το θεωρώ πολύ ανώτερο από το χρυσό ή το μισό-μισό.
- VCFUN
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 76 times
Επειδή το έχω σε ατσάλι με λευκή και μαύρη πλάκα , σας παραθέτω την ταπεινή αποψή μου : Με την λευκή πλάκα είναι λίγο πιο κλασσικο ( φωνάζει:είμαι το daytona) αλλά δεν βλέπεις την ώρα, αδύνατον να δεις τι ώρα είναι με μια ματιά ενώ με το μαύρο την βλέπεις κανονικά
Οσο για την κάσα αν κάποιος θέλει να παει σε χρυσό τότε είναι μονόδρομος το rosegold με browncroco λουράκι
Επίσης μεγάλο μειονέκτημα του ατσάλινου η γυαλιστερή μεσαία σειρά του μπρασελέ και η στεφάνη του που μαζεύουν γρατζουνιές από την πρώτη μέρα
Επίσης δείτε και το νέο daytona με μαύρη ταχυμετρική στεφάνη (κεραμική)
Οσο για την κάσα αν κάποιος θέλει να παει σε χρυσό τότε είναι μονόδρομος το rosegold με browncroco λουράκι
Επίσης μεγάλο μειονέκτημα του ατσάλινου η γυαλιστερή μεσαία σειρά του μπρασελέ και η στεφάνη του που μαζεύουν γρατζουνιές από την πρώτη μέρα
Επίσης δείτε και το νέο daytona με μαύρη ταχυμετρική στεφάνη (κεραμική)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VCFUN την Κυρ Σεπ 04, 2011 7:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times