piranxas έγραψε:φιλε vcfun πραγματικα πανεμορφο
το ζαχαρωνω καιρο κ καποια στιγμη ελπιζω να το αποκτυσω
το 116610LN δεν ειναι;
περιμενω εντυπωσεις
Εκτός από τα εσωτερικά (blue κλπ) στα εξωτερικά είναι πολύ εντυπωσιακή η στεφάνη του, το bigcase νομίζω ότι κάθεται καλύτερα στον καρπό και το μπρασελέ του είναι άπαιχτο !
Αυτά προς το παρόν, αν θες να με ρωτήσεις κάτι άλλο ευχαρίστως.
...θα μου το παραδώσουν Μάιο 2012 ! )και επειδή μοιάζουν πάρα πολύ(marine και τα 2) ακύρωσα το stowa
Πάλι ευχαριστώ ( περιμένοντας βέβαια μέχρι τότε δεν άντεξα και χτύπησα σήμερα το μεσημέρι το νέο sub
Θα μας τρελάνεις τελείως?? Επειδή βαριόσουν να περιμένεις το Dornbluth μέχρι το Μάϊο, είπες να πάρεις ένα ....Ρολεξάκι, για να βρίσκεται και να περάσει πιο εύκολα ο καιρός??
piranxas έγραψε:ευχαριστω
απλα δεν εχει τυχει ποτε να το δω απο κοντα
οσες φορες κ αν εχω παει σε καταστηματα δεν υπηρχε ποτε
παντα εφευγε πολυ γρηγορα
ελπιζω να το αποκτησω συντομα γιατι οπως το βλεπω ειναι πανεμορφο,
το πρασινο το δοκιμασες καθολου;
To δοκίμασα να σου πω την αλήθεια και δεν μου άρεσε Το προηγούμενο μου άρεσε, το καινούργιο πράσινο είναι too much !!!
...θα μου το παραδώσουν Μάιο 2012 ! )και επειδή μοιάζουν πάρα πολύ(marine και τα 2) ακύρωσα το stowa
Πάλι ευχαριστώ ( περιμένοντας βέβαια μέχρι τότε δεν άντεξα και χτύπησα σήμερα το μεσημέρι το νέο sub
Θα μας τρελάνεις τελείως?? Επειδή βαριόσουν να περιμένεις το Dornbluth μέχρι το Μάϊο, είπες να πάρεις ένα ....Ρολεξάκι, για να βρίσκεται και να περάσει πιο εύκολα ο καιρός??
Καλορίζικο και καλοφόρετο!!
Oxi ακριβώς έτσι ρε φίλε. Δεν είμαι πλούσιος , απλά το γράφω για πλάκα έτσι ( έφυγαν και τα 2 τελευταία vc που είχα , υπήρξε ένα περίσευμα , πέτυχα και μια πολύ καλή έκπτωση και ψήθηκα) Μην ξεχνάς επίσης εκεί που καταντήσαμε αν σου περισεύουν 5 χλδ καλύτερα να τα έχεις σε ένα εμπορεύσιμο rolex παρά στις τράπεζες-σκελετούς που ανα πάσα στιγμή κινδυνεύουν είτε από τις ίδιες είτε από τη δραχμή
Μετά στα 53 μου δικαιούμαι να έχω 5 χιλιάρικα να τα γυροφέρνω στην τρέλλα μου, έτσι δεν είναι?
VCFUN φιλε μου σε ευχαριστω κατ'αρχας για την ενημερωση ... και ιδιως για τις πανεμορφες φωτογραφιες
καλοριζικο και καλοφορετο... τελεια επιλογη φιλε μου
η κεραμικη στεφανη ειναι ετσι ? ωραιοτατη δειχνει
πραγματι νομιζω και εγω οτι το νεο πρασινο ειναι λιγο ''κιχ''