Χαίρετε και από μένα! Καλώς σας βρήκα!
Χαίρετε και από μένα! Καλώς σας βρήκα!
Χαίρετε και από μένα!
Είμαι ένα από τα νέα σε ηλικία μέλη της κοινότητας μας και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι απόψε εδώ.
Ονομάζομαι Λευτέρης , είμαι 17 ετών και τα χόμπι μου ποικίλουν.
Αν και το νεαρό της ηλικίας μου συνήθως καθιστά σπάνιο το να βρίσκω συνομίληκους που να αγαπάνε το ίδιο τα ρολόγια, ευτυχώς υπάρχουν μερικοί επίσης έφηβοι που τα αγαπούν σχεδόν όσο εγώ.
Θεωρώ τα ρολόγια ιερά αντικείμενα. Αρχικά, πιστεύω πως ο χρόνος είναι μαγικός....και ένα σύνθετο όργανο που τον μετράει, είναι επίσης. Όταν βέβαια στην υψηλή τεχνολογία που φέρει ένα ρολόι προστεθεί η ψυχή και η τέχνη, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ένα μικρό έργο τέχνης που μας συντροφεύει κάθε ώρα και στιγμή, οργανώνοντας την ζωή μας και κάνοντας την λιγάκι ομορφότερη. Κάθε φορά που νιώθουμε την ανάγκη να θυμίσουμε στον εαυτό μας την χρονική αλήθεια της εκάστοτε στιγμής , θέλουμε να το κάνουμε μέσω ενός όμορφου, κομψού , και έξυπνου ρολογιού.
Πολλές φορές όμως, το κοιτάζουμε και δεν βλέπουμε την ώρα. Βλέπουμε τα σχήματα, τα χρώματα , τα υλικά , την ομαλή και εύρυθμη κίνηση των δεικτών του. Άλλες πάλι φορές, βλέπουμε ένα πρόσωπο, μία ευτυχισμένη στιγμή , ένα επίτευγμα , ένα ταξίδι ή και μία ιστορία ολόκληρη.
Ίσως μας οδηγεί το πάθος μας.... ίσως η λογική μας.... ίσως και η ανάγκη μας. Όποια και να είναι η εφόρμηση μας , το ρολόι θα αποτελεί αντικείμενο λατρείας για εμάς.
Λευτέρης Μπέλτσιος.
Είμαι ένα από τα νέα σε ηλικία μέλη της κοινότητας μας και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι απόψε εδώ.
Ονομάζομαι Λευτέρης , είμαι 17 ετών και τα χόμπι μου ποικίλουν.
Αν και το νεαρό της ηλικίας μου συνήθως καθιστά σπάνιο το να βρίσκω συνομίληκους που να αγαπάνε το ίδιο τα ρολόγια, ευτυχώς υπάρχουν μερικοί επίσης έφηβοι που τα αγαπούν σχεδόν όσο εγώ.
Θεωρώ τα ρολόγια ιερά αντικείμενα. Αρχικά, πιστεύω πως ο χρόνος είναι μαγικός....και ένα σύνθετο όργανο που τον μετράει, είναι επίσης. Όταν βέβαια στην υψηλή τεχνολογία που φέρει ένα ρολόι προστεθεί η ψυχή και η τέχνη, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ένα μικρό έργο τέχνης που μας συντροφεύει κάθε ώρα και στιγμή, οργανώνοντας την ζωή μας και κάνοντας την λιγάκι ομορφότερη. Κάθε φορά που νιώθουμε την ανάγκη να θυμίσουμε στον εαυτό μας την χρονική αλήθεια της εκάστοτε στιγμής , θέλουμε να το κάνουμε μέσω ενός όμορφου, κομψού , και έξυπνου ρολογιού.
Πολλές φορές όμως, το κοιτάζουμε και δεν βλέπουμε την ώρα. Βλέπουμε τα σχήματα, τα χρώματα , τα υλικά , την ομαλή και εύρυθμη κίνηση των δεικτών του. Άλλες πάλι φορές, βλέπουμε ένα πρόσωπο, μία ευτυχισμένη στιγμή , ένα επίτευγμα , ένα ταξίδι ή και μία ιστορία ολόκληρη.
Ίσως μας οδηγεί το πάθος μας.... ίσως η λογική μας.... ίσως και η ανάγκη μας. Όποια και να είναι η εφόρμηση μας , το ρολόι θα αποτελεί αντικείμενο λατρείας για εμάς.
Λευτέρης Μπέλτσιος.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40734 times
- Been thanked: 8905 times
Re: Χαίρετε και από μένα! Καλώς σας βρήκα!
καλως ηρθες στο φορουμ μας Λευτερη και καλη παραμονη
χαιρομαι που νεαρο ατομο της ηλικιας σου εχει τετοια αγαπη για τα ρολογια
και επισης για τον ομορφο γραπτο σου λογο
ελπιζω να μας παραθεσεις συχνα ποστ που να διανθισουν το φορουμ και να
προσεκλυσουν αναλογης ηλικιας με σενα μελη που αποτελουν το μελλον
χαιρομαι που νεαρο ατομο της ηλικιας σου εχει τετοια αγαπη για τα ρολογια
και επισης για τον ομορφο γραπτο σου λογο
ελπιζω να μας παραθεσεις συχνα ποστ που να διανθισουν το φορουμ και να
προσεκλυσουν αναλογης ηλικιας με σενα μελη που αποτελουν το μελλον
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Καλως ορισες και απο εμενα φιλε Λευτερη και καλη διαμονη!
Παρολο το νεαρο της ηλικιας σου μου αρεσε πολυ το πρωτο σου ποστ.
Καλη συνεχεια λοιπον!
Παρολο το νεαρο της ηλικιας σου μου αρεσε πολυ το πρωτο σου ποστ.
Καλη συνεχεια λοιπον!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 343 times
Καλως ήρθες Λευτερη και καλή διαμονή αγαπώ και εγώ τα ρολόγια με ορισμένα που έχω είμαι συναισθηματικά δεμένος Αλεξανδρος
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Λευτερη καλωσορισες! Πολυ ωραιο ποστ! Eλπιζω να σε εχουμε συχνα στην παρεα μας!
Σας ευχαριστώ όλους!!!! Η υποδοχή ήταν θερμότατη! Πριν 2 μέρες πήρα το πρώτο μου SEIKO !