Benarus MEGALODON

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
K2LINOS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

Benarus MEGALODON

Δημοσίευση από K2LINOS »

Μετα απο αρκετες μερες λογω διακοπων,ειπα επιτελους να σας παρουσιασω το τελευταιο μου αποκτημα!!!Το ρολοι ειναι αυτο
http://www.benaruswatches.com/ourwatche ... lodon3.php
αλλα στην δευτερη εκδοση του,η παραπανω ειναι η τριτη.Η εταιρεια βγαζει καθε χρονο μια σειρα και αλλαζει μεχρι στιγμης το χρωμα του καντραν.Μερικα στοιχεια του ρολογιου
Width: 49mm at the bezel
Height: 19mm
Weight: 320 grams on bracelet
Water resistance: 2,500 meters :o :o :o :o
Crystal: double domed sapphire, 4mm thick, 35mm wide
Case: 316L, automatic HRV
Movement: Swiss ETA 2824-2
Movement: Anti-magnetic shroud
Bracelet: 24mm solid links
οπως καταλαβαινετε προκειται για θηριο!!!Κατι το οποιο το γουσταρω τρελλα!!!!!!!! ;D ;D
το δικο μου ρολοι ειναι αυτο
Image
Εχει ελβετικο μηχανισμο ETA 2824-2 και ειναι σουπερ καλοχρονισμενος!!Χανει μονο 2 sec ανα ημερα
Η 49mm κασα ειναι απο ατσαλι και αυτο το κανει αρκετα βαρυ ρολοι,ειδικα με το μεταλλικο μπρασελε(320γρ!!).Οπως μπορειτε να δειτε και στο site της εταιρειας βγαζει 3 εκδοσεις.Ειναι η polished(γυαλιστερη),η brushed(βουρτσισμενη) την οποια και ηθελα αλλα δεν βρηκα !!Και η blasted η οποια ειναι κατι σαν αμμοβολημενη και την οποια δεν ηθελα γιατι φοβαμουν πως θα φαινεται,αλλα τελικα επελεξα γιατι βρηκα το ρολοι σε καλη τιμη και στα χρωματα του καντραν που ηθελα.Τελικα απο κοντα μου αρεσε και μαλιστα υπερβολικα!!!!!!!!Οριστε και μερικες φωτο ωστε να καταλαβετε την αποχρωση
Image
Image
Image
Image
To ρολοι το πηρα μεταχειρισμενο,αλλα σε τελεια κατασταση.Επειδη δεν υπαρχει σαν καινουριο,γιατι πριν βγουν απο το εργοστασιο ειναι ολα ηδη πουλημενα.Ερχεται σε μια δερματινη(δερμα με περιεργη ηφη σαν καρχαρια) μαυρη θηκη με κοκκινες ραφες
Image
Image
η οποια μεσα εχει κατι σαν συρταρι το οποιο τραβωντας το εμφανιζεται το ρολοι
Image
δεξια και αριστερα εχει 2 κουτακια τα οποια περιεχουν μεσα το δερματινο λουρακι(μαυρο χρωμα με κοκκινες ραφες) το οποιο ειναι πανεμορφο,την αγκαφα του,δευτερη μπουκλα ασφαλειας και εργαλειο αντικαταστασης για το λουρακι
Image
Image
Image
Η θηκη χρησιμεψε και σαν θηκη για τα υπολοιπα ρολογια μου!!!
Image
Image
Image
Το ρολοι οπως προειπα ειναι 49mm με περιστρεφομενη μαυρη στεφανη μονης κατευθυνσης οπως ολα σχεδον τα καταδυτικα ρολογια.
Image
εχει στα αριστερα αυτοματη βαλβιδα αποσυμπιεσης
Image
και την κορωνα στην θεση 4.Η κορωνα ειναι αρκετα μεγαλη και βιδωτη και πανω της εχει το συμβολο της Benarus
Image
Image
H πισω πλευρα του ρολογιου ειναι με βιδωτο καπακι και οχι see through κρυσταλλο.Πανω στο καπακι ειναι χαραγμενα διαφορα χαρακτηριστικα του ρολογιου και επισης ειναι χαραγμενο ενα δοντι απο καρχαρια!!Συγκεκριμενα απο τον καρχαρια Μεγαλοδων ο οποιος πλεον δεν υπαρχει και στον οποιο ειναι αφιερωμενο το ρολοι.Αλλωστε απο αυτον εχει παρει και το ονομα του Megalodon!!!
Image
Image
οριστε και φωτο ενος ρολογιου πανω σε ενα δοντι του Μεγαλοδων
Image
Image
και μια φωτο ωστε να καταλαβετε για τι θηριο μιλαμε!!!
Image
http://en.wikipedia.org/wiki/Megalodon
το καντραν απο το δικο μου ρολοι ειναι χρωματος ασημι και μαλιστα γυαλισμενο και ο λεπτοδεικτης ειναι χρωματος κοκκινο ενω ο ωροδεικτης ειναι μαυρος,οπως και ο δευτεροδεικτης
Image
Image
στις θεσεις των αριθμων της ωρας εχουμε σχηματακια απο τα δοντια του καρχαρια.Τα οποια μαλιστα ειναι ξεχωριστο καντραν πανω στο ασημι,σαν στυλ σαντουιτς
Image
Η ημερομηνια ειναι αναμεσα στο 4 και το πεντε και ειναι ασπροι αριθμοι πανω σε μαυρο πλαισιο.Κατω απο το 12 γραφει το ονομα του ρολογιου και πανω απο το 6 γραφει με κοκκινους αριθμους το βαθος που αντεχει το ρολοι...2500Μ!!!!!
Image
Το lume του ρολογιου ειναι πραγματικα απιστευτο!!Μεχρι να το παρω στα χερια μου ελεγα οτι το καλυτερο που ειχα δει ηταν αυτο του Ωmega planet ocean,αλλα τωρα απλα λεω οτι το Ωmega διπλα στο Benarus εχει παιδικο lume!!!!!!!Lume εχουν ολοι οι αριθμοι και τα συμβολα στην στεφανη,τα δοντακια στο καντραν που δειχνουν τις ωρες,οι 2 δεικτες της ωρας και των λεπτων,ακομα και ο δευτεροδεικτης στην ακρη του!!!!
Image
Image
Image
Το ρολοι οπως ειπα ερχεται με μπρασελε ο οποιος ειναι αρκετα στοιβαρος και οι συνδεσμοι μεταξυ τους ασφαλιζουν με βιδες
Image
οποτε ειναι αρκετα ευκολο στην ρυθμιση.Το μπρασελε με την σειρα του πιανει με την κασα του ρολογιου και αυτο με βιδες,αλλα με αλενοβιδες,γι'αυτο και εχει και κατσαβιδι αλεν στην θηκη
Image
Image
Image
Η τοκα(κουμπωμα) του μπρασελε οπως ειπα ειναι 2 ειδων.Ενα απλο με 2 "αυτακια" τα οποια πατας και ανοιγει
Image
και ενα ασφαλειας το οποιο και φορεσα σχεδον αμεσως στο μπρασελε
Image
Image
Το ολο πακετο απο το ρολοι ειναι αψογο με μια μονο ελειψη.Δεν εχει λουρακι καουτσουκ.Βεβαια αυτη την ελειψη φροντισαν να την διορθωσουν στην τριτη εκδοση του ρολογιου.Φτιαχνοντας λουρακι
Image
Image
το οποιο θα ειναι ετοιμο οταν θα ειναι ετοιμη και η τριτη εκδοση του ρολογιου(σε κανα 2 μηνες)
ετσι σκεφτηκα να παρω το υπεροχο καουτσουκ λουρι της Hirsch το extreme,το οποιο ομως οταν το φορεσα ειχα το εξης αποτελεσμα
Image
Image
καλο μεν,αλλα οχι οσο θα ηθελα,οποτε εκανα μοντα!!!!Πηρα το λουρακι και εναν χαρτοκοπτη,εκοψα και εραψα και οριστε!!!!
Image
Image
Image
Image
παρα πολυ καλο αποτελεσμα,αλλα θελει προσοχη γιατι το λουρακι αυτο ειναι πανακριβο!!!!79 ευρω!!!!!!!!! :o :o :o
Βεβαια το τελειο αποτελεσμα θα μου το δωσει καποια στιγμη η εταιρεια
Image
Λοιπον ανακεφαλαιωση!!!Προκειται για ενα υπερβολικα στοιβαρο ρολοι,αψογη κατασκευη και τελειο μεγεθος για εμενα!!!Ειναι οτι ακριβως ηθελα και περιμενα αρκετο καιρο να το βρω για να το αγορασω.Πολλοι λενε οτι δεν ειναι ενα ρολοι που φοριεται καθημερινα,αλλα εγω διαφωνω το φορεσα ολη μερα για 20 μερες στις διακοπες μου και δεν με δυσκολεψε καθολου,βεβαια τον χειμωνα απλα ξεχνας τον συνδυασμο Megalodon και πουκαμισο!!!! :D :D
Και μερικες φωτο διπλα στο αλλο καμαρι μου!!!
Image
Image
Image
και μερικες φωτο στο φυσικο στοιχειο του!!!!
Image
Image
Image
Ελπιζω να εκανα καλη δουλεια!!!Συγνωμη για μερικες κακες φωτογραφιες αλλα αρκετες ειναι απο το κινητο μου.Επισης μερικες οπως θα καταλαβατε δεν ειναι δικες μου φωτο
Σας ευχαριστω!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antonis_ch την Τρί Αύγ 16, 2011 1:13 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: bigger photos
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Re: Benarus MEGALODON

Δημοσίευση από marios_ch »

φιλε ευχαριστουμε για το αναλυτικό review που μας παρουσιασες...

καλοφορετο να ειναι το νεο σου αποκτημα....

ειναι πραγματικα θηριο........ :-)
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

Πολύ αναλυτικό review :cheer:

Να το φοράς πάντα με υγεία!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Aναλυτικοτατο review!
Να το χαιρεσε και να το φορας παντα με υγεια!
Δωστου να καταλαβει!
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Δημοσίευση από antonis_ch »

Ωραια παρουσιαση!! Πραγματικο θηριο!
Καλοφορετο!!
Άβαταρ μέλους
snapper
Has thanked: 0
Been thanked: 185 times

Δημοσίευση από snapper »

Πολυ ωραια η παρουσιαση σου..σε ευχαριστουμε''

Πολυ ωραιο το βρισκω..πραγματικο θηριο''

Μου αρεσει πολυ το μπρασελε του.. :good:
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5183 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Θα συμφωνήσω πολύ ωραία παρουσίαση και πραγματικό θηρίο! Καλορίζικο το ρολόι!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ACIDBLACK
Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ACIDBLACK »

καλες βουτιες
καλοριζικο
απο τις παραλιες της νοτιας κρητης......

ιδομενεας
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
Απάντηση