Ελα Παναγια μου..βρε Δημητρη για να ''απλωθει'' το καντραν λογω της μικρης μηχανης το ρολοι εχει την πιο μεγαλη ταχυμετρικη που εχω δει ποτε σε χρονογραφο!
Περί ορέξεως...
Θοδωρή θυμίζει πάρα πολύ χρονογράφους του 30, 40 και 50. Όλες οι μεγάλες μάρκες είχανε ανάλογους χρονογράφους, όπως η Λονζίν, η ΠΦ, η Ωμέγα, η Μπράιτλιν για να αναφέρω μερικές. Δεν είναι ουρανοκατέβατο σχέδιο της ΖΠ.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!
Blackbird έγραψε:Το καντράν είναι τέλειο.
Το πίσω κρύσταλο δε χρειαζόταν μιας και η μηχανή είναι μικρή και συν της άλλης είναι module οπότε ο χρονογράφος κρίβεται και μοιάζει σαν μια απλή αυτόματη μηχανή τριών δεικτών.
Σαν παραλλαγή της Frederic Piguet 1185 μου μοιάζει...
Blackbird έγραψε:
Θοδωρή θυμίζει πάρα πολύ χρονογράφους του 30, 40 και 50. Όλες οι μεγάλες μάρκες είχανε ανάλογους χρονογράφους, όπως η Λονζίν, η ΠΦ, η Ωμέγα, η Μπράιτλιν για να αναφέρω μερικές. Δεν είναι ουρανοκατέβατο σχέδιο της ΖΠ.
Πολυ σωστα.Η bicopmax διαταξη με την ευδιακριτη ταχυμετρικη ειναι τοσο παλια οσο και ο χρονογραφος σαν οργανο σχεδον.
Απλα η εκτελεση της GP,το να συνδυασει μια μικρη μηχανη σε ενα ογκωδες κασωμα χαλαει το αισθητικο αποτελεσμα και την αρμονια τοσο στο καντραν οσο και πισω στο καπακι.
-longines 30CH
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
"φοβερη" συμπεριφορα απο υπαλληλο/ιδιοκτητη (ειλικρινα δε με νοιαζει) ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ καταστηματος της Perregaux σημερα...
μετα την απωλεια του Jaeger-LeCoultre (κλοπη) μου πριν απο 20 ημερες αποφασισα να ψαξω λιγο απο κοντα τη σειρα Sea Hawk....
με εκπληξη ειδα στο επισημο site οτι στην επαρχιακη πολη που ζω (δε θα γραψω σε ποια..ακομα...) υπαρχει καταστημα που πουλαει Perregaux..
μου φανηκε τοσο απιστευτο που εχτες το βραδυ μετα τις 12 βγηκα απο το σπιτι μονο και μονο για να παω να δω αν οντως ισχυει κατι τετοιο...
σημερα το μεσημερι και ωρα 1 και 10 μπαινω στο καταστημα..
ρωταω για τη σειρα Sea Hawk και η απαντηση ηταν οτι μπορω να δω μονο οτι εχει στη βιτρινα διοτι τα αλλα τα εχει στο χρηματοκιβωτιο το οποιο δε μπορει να το ανοιξει τωρα....(φυσικα ολα αυτα χωρις καμια δικαιολογια και με αγενεστατο υφος)
επιμενω εγω και λεω ρωτω πως θα γινει να τα δω...(προφανως για να επιμενω , με ενδιαφερουν...)
απαντηση;;;να τα δω στον καταλογο , να της δειξω ποια ειναι και να κοιταξει αν υπαρχουν στο χρηματοκιβωτιο και θα με παρει τηλ..
ε οσο με πηρε εσας , τοσο πηρε εμας...
τι καταφερε;;;απλα θα το παρω απο αλλου..απο αλλη πολη....