Πόσα Breitling υπαρχουν στο φορουμ
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: Πόσα Breitling υπαρχουν στο φορουμ
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!
Πράγματι είναι πολύ όμορφο ρολόι και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Το μέγεθος του είναι μια χαρά για το γούστο μου (42mm, το άνω όριο που έχω θέσει). Εξάλλου το CA που είχα το έδωσα κυρίως για αυτό το λόγο, επειδή για το γούστο μου ήταν πολύ μεγάλο και ογκώδες (45mmΧ17mm).
Το μόνο μείον που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα στο so, όπως και στο ca είναι ο σχετικά αδύναμος φωτισμός. Τα σημεία στις ώρες είναι σχεδόν ανύπαρκτα, οι δείκτες έχουν ικανοποιητική επιφάνεια με αντανακλαστικό υλικό και φαίνονται όλο το βράδυ, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινοί, όπως σε άλλα καταδυτικά. Ίσως έχω συνηθίσει από τα Seiko, όπου ακόμα και το SKX φωτίζει εκπληκτικά.
Πράγματι είναι πολύ όμορφο ρολόι και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Το μέγεθος του είναι μια χαρά για το γούστο μου (42mm, το άνω όριο που έχω θέσει). Εξάλλου το CA που είχα το έδωσα κυρίως για αυτό το λόγο, επειδή για το γούστο μου ήταν πολύ μεγάλο και ογκώδες (45mmΧ17mm).
Το μόνο μείον που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα στο so, όπως και στο ca είναι ο σχετικά αδύναμος φωτισμός. Τα σημεία στις ώρες είναι σχεδόν ανύπαρκτα, οι δείκτες έχουν ικανοποιητική επιφάνεια με αντανακλαστικό υλικό και φαίνονται όλο το βράδυ, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινοί, όπως σε άλλα καταδυτικά. Ίσως έχω συνηθίσει από τα Seiko, όπου ακόμα και το SKX φωτίζει εκπληκτικά.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Μάρκο εγώ δεν έχω κανένα παράπονο...markosgr28 έγραψε:
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Στο δικό μου τα νούμερα δεν είναι φωσφορίζοντα, στις ώρες έχει μόνο μια κουκίδα, η οποία είναι σα να μην υπάρχει. Παρόλα αυτά είναι το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα και επειδή οι δείκτες φαίνονται το βράδυ, δε με πειράζει τόσο πολύ.Georges έγραψε:Μάρκο εγώ δεν έχω κανένα παράπονο...markosgr28 έγραψε:
Φιλικά Γιώργος
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Mαρκο μια χαρα το βρισκω το lume,μαλλον εχεις συνηθισει απο τα seiko που δεν εχουν αντιπαλο
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Να πρόσθέσω και εγώ το δικό μου SkyRacer, στη λίστα των Breitling του forum !
Πάντως και εγώ έχω παρατηρήσει, το ίδιο πράγμα στο δικό μου ρολόι σχετικά με τη μικρή διάρκεια του lume
Βέβαια δεν είναι καταδυτικό, αλλά όπως και να το κάνεις ενοχλεί...
Πάντως και εγώ έχω παρατηρήσει, το ίδιο πράγμα στο δικό μου ρολόι σχετικά με τη μικρή διάρκεια του lume
Βέβαια δεν είναι καταδυτικό, αλλά όπως και να το κάνεις ενοχλεί...
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
nemesis κι εσυ Skyracer owner?
Φωτο απο το δικο σου?
Φωτο απο το δικο σου?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!