Ποιό απ'τα 3? Καταδυτικο στα ±700Ε
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Ποιό απ'τα 3? Καταδυτικο στα ±700Ε
Τελευταια ''τρωγομαι'' για καταδυτικο-τετοια εποχη οταν μπαινει το θερος αυτο παθαινω-αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα συγκρατηθω στα κεκτημενα χωρις να αγορασω τιποτα τελικα...
Αλλα εχω αυτο το ερωτημα στο μυαλο μου,ποιό θα ηταν η καλυτερη επιλογη απο αυτα τα τρια που μου αρεσουν τελευταια και ειναι περιπου στα ιδια χρηματα...
Δυο γερμανοι κι ενας ιαπωνας.Χωρις μεγαλες διαφορες στις διαστασεις.
-Stowa Seatime,ETA2824 στα 690Ε με λουρακι-μου αρεσει περισσοτερο νομιζω απο το μπρασελε.Για μπρασελε παμε στα 780Ε
-Seiko Prospex SBDC007,στα 1100$,Seiko caliber 6R15,τιτανιο με ειδικη επεξεργασια Diashield.
-Η γερμανικη ''εκπληξη'' το νεο καταδυτικο της Nivrel με το υπεροχο καντραν σαν απο ανθρακονηματα και τα 500m στεγανοτητα.Πληρες πακετο με μπρασελε,λουρι,εργαλεια αλλαγης στα 670Ε.Φυσικα κι εδω ΕΤΑ2824.
Αλλα εχω αυτο το ερωτημα στο μυαλο μου,ποιό θα ηταν η καλυτερη επιλογη απο αυτα τα τρια που μου αρεσουν τελευταια και ειναι περιπου στα ιδια χρηματα...
Δυο γερμανοι κι ενας ιαπωνας.Χωρις μεγαλες διαφορες στις διαστασεις.
-Stowa Seatime,ETA2824 στα 690Ε με λουρακι-μου αρεσει περισσοτερο νομιζω απο το μπρασελε.Για μπρασελε παμε στα 780Ε
-Seiko Prospex SBDC007,στα 1100$,Seiko caliber 6R15,τιτανιο με ειδικη επεξεργασια Diashield.
-Η γερμανικη ''εκπληξη'' το νεο καταδυτικο της Nivrel με το υπεροχο καντραν σαν απο ανθρακονηματα και τα 500m στεγανοτητα.Πληρες πακετο με μπρασελε,λουρι,εργαλεια αλλαγης στα 670Ε.Φυσικα κι εδω ΕΤΑ2824.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Re: Ποιό απ'τα 3? Καταδυτικο στα ±700Ε
Θοδωρη εγω ψηφιζω το Seiko σε σχεση με αυτα τα 3 που παρεθεσες!
Μετα θα επελεγα Stowa... για το Nivrel δεν νομιζω να πηγαινα!
Μετα θα επελεγα Stowa... για το Nivrel δεν νομιζω να πηγαινα!
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Θοδωρή, από τα τρία θα έπαιρνα το Stowa. Πανέμορφο, αποπνεει vintage αρχοντιά και ξεφεύγει από τα στενά όρια του καταδυτικού εμφανισιακά.
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Stowa κι από μένα...διαφορετικό και οπτικά πολύ στιβαρό...
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Το Stowa εχει 2μηνη αναμονη παραδοσης,ισως και περισσοτερο απ'οτι διαβαζω.Δεν ενδεικνυται για αγορες ''εν θερμω''
Ειναι απο τα all time αγαπημενα μου και σε τιμη ζουπερ!
Το Seiko ειναι συνολικα εξαιρετο,αλλα μου φαινεται οτι μετα το ΜΜ300 δυσκολα θα με ικανοποιησει αλλο συγχρονο καταδυτικο Seiko-εκτος των Grand φυσικα...
Το Nivrel δεν αρεσε σε κανενα?
Μου φαινεται δυνατο κομματι στην τιμη του.
Ειναι 43,5 και δειχνει πολυ στιβαρο και ποιοτικο.Ισως λιγο συντηρητικο αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο...χμμμ
Ειναι απο τα all time αγαπημενα μου και σε τιμη ζουπερ!
Το Seiko ειναι συνολικα εξαιρετο,αλλα μου φαινεται οτι μετα το ΜΜ300 δυσκολα θα με ικανοποιησει αλλο συγχρονο καταδυτικο Seiko-εκτος των Grand φυσικα...
Το Nivrel δεν αρεσε σε κανενα?
Μου φαινεται δυνατο κομματι στην τιμη του.
Ειναι 43,5 και δειχνει πολυ στιβαρο και ποιοτικο.Ισως λιγο συντηρητικο αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο...χμμμ
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Φίλε Θοδωρή και εγώ Stowa θα επέλεγα, το πρώτο με το μπρασελέ. Ωραίο και με το λουρί, αλλά με το μπρασελέ μου αρέσει καλύτερα. Είναι διαφορετικό στο σχεδιασμό, ο οποιός έχει ρετρό στοιχεία που μου αρέσουν. Το άλλο stowa με τα ανθρακονήματα δε μου αρέσει καθόλου. Αυτό με το λευκό στεφάνι καλό είναι, αλλά θα προτιμούσα το πρώτο. Οπότε από stowa πρώτη επιλογή το πρώτο που έχεις, μετά το ίδιο με λουρί, μετά με λευκή στεφάνι και το άλλο με τίποτα.
Το Seiko είναι η 2η επιλογή μου. Είναι από τα καταδυτικά που πραγματικά μου αρέσουν πολύ, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα το αγόραζα, αφού με τα μισά παίρνεις το sumo με ίδιο μηχανισμό. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πιο όμορφο από το sumo, αλλά δεν αξίζει τόσο περισσότερα χρήματα.
Τελευταίο το nivrel. Στο συγκεκριμένο ρολόι νομίζω δεν ταιριάζει το καντράν ανθρακονήματα, όπως σε άλλα ρολόγια (γενικά δε μου πολυαρέσει, σε 1-2 μοντέλα μόνο μου έχει κάνει εντύπωση). Χωρίς αυτό, είναι ένα ποιοτικής κατασκευής sub homage.
Το Seiko είναι η 2η επιλογή μου. Είναι από τα καταδυτικά που πραγματικά μου αρέσουν πολύ, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα το αγόραζα, αφού με τα μισά παίρνεις το sumo με ίδιο μηχανισμό. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πιο όμορφο από το sumo, αλλά δεν αξίζει τόσο περισσότερα χρήματα.
Τελευταίο το nivrel. Στο συγκεκριμένο ρολόι νομίζω δεν ταιριάζει το καντράν ανθρακονήματα, όπως σε άλλα ρολόγια (γενικά δε μου πολυαρέσει, σε 1-2 μοντέλα μόνο μου έχει κάνει εντύπωση). Χωρίς αυτό, είναι ένα ποιοτικής κατασκευής sub homage.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Seiko, τι αλλο..!
Απιστευτο το Shogun. Το εχω και εγω στους στοχους μου.
Με μια προταση τα ειπες ολα. Ο πολυ δυνατος 6R15, το τιτανιο με επεξεργασια Diashield και αυτο οι υπεροχοι δεικτες το κανουν το καλυτερο στην κατηγορια του κατα τη γνωμη μου.
Οσο για τη στιβαροτητα ειναι SEIKO οποτε δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Απιστευτο το Shogun. Το εχω και εγω στους στοχους μου.
Με μια προταση τα ειπες ολα. Ο πολυ δυνατος 6R15, το τιτανιο με επεξεργασια Diashield και αυτο οι υπεροχοι δεικτες το κανουν το καλυτερο στην κατηγορια του κατα τη γνωμη μου.
Οσο για τη στιβαροτητα ειναι SEIKO οποτε δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
- seamasterchrono
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Μαρκο και seamasterchrono αν ειναι ευκολο ψηφιστε για να εχουμε εικονα για το ποιο προηγειται χωρις να διαβαζουμε τα ποστ.