καταστημα για καλυτερη δυνατη εκπτωση??
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
καταστημα για καλυτερη δυνατη εκπτωση??
καλησπερα κυριοι
για στειλτε με σε ενα καταστημα με καλη εκπτωσουλα να παρω αυτο :)
tissot visodate ref. Nr T019.430.16.051.01
ατσαλινο,μαυρη πλακα με μαυρο λουρακι
η αγορα θα ειναι μετροιτης
οποιαδηποτε πληροφορια με π.μ.
ευχαριστω πολυ!
Κωστα ο Ιγγλεσης μας κανει καλη εκπτωση που ειχες αναφερει σαν μελη του φορουμ?
φιλικα
Γιωργος
για στειλτε με σε ενα καταστημα με καλη εκπτωσουλα να παρω αυτο :)
tissot visodate ref. Nr T019.430.16.051.01
ατσαλινο,μαυρη πλακα με μαυρο λουρακι
η αγορα θα ειναι μετροιτης
οποιαδηποτε πληροφορια με π.μ.
ευχαριστω πολυ!
Κωστα ο Ιγγλεσης μας κανει καλη εκπτωση που ειχες αναφερει σαν μελη του φορουμ?
φιλικα
Γιωργος
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Re: καταστημα για καλυτερη δυνατη εκπτωση??
Ιγγλεσης καρφωτό λεω Γιώργο....
την άλλη φορά μας είχε πει πολύ καλη τιμή (για πολλά φυσικά) αλλά μας είπε για μέλη του φόρουμ θα κάνει καλές εκπτώσεις.......
την άλλη φορά μας είχε πει πολύ καλη τιμή (για πολλά φυσικά) αλλά μας είπε για μέλη του φόρουμ θα κάνει καλές εκπτώσεις.......
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Γιωργο για εκπτωση σε Τισό δεν ξερω,αλλα το ρολογακι ειναι
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Θελουμε να κανουμε δωρο για ονομαστικη εορτη σε ενα συγγενικο μας προσωπο.
Επειδη ειναι μιας καποιας ηλικιας,σκεφτηκα ενα κλασσικο Seiko με ημερομηνια,μπρασελε,περιπου στα 38-40mm,100m αδιαβροχο και κατα προτιμηση kinetic ή Solar για να μη χρειαζεται μπαταρια ή να μη σταματαει οπως τα μηχανικα(δεν εχουν ολοι την τρελλα μας να κουρδιζουν/ρυθμιζουν καθε τοσο)
Εννοειται οτι ξερω πού να το βρω απο εξω φθηνα και ευκολα,αλλα επειδη ειναι για δωρο λεμε με τη γυναικα μου,ενταξει μωρε,ποσο θα κανει ενα απλο ρολογακι κι εδω στα μαγαζια,θα μας κανει και καποια εκπτωση,αντε να μας βγει και λιγο ακριβοτερο στην τελικη.....ε,καμμια σχεση!
Αφου χαζεψαμε μερικες βιτρινες,μπηκαμε σε ενα μαγαζι του κεντρου με αρκετα μεγαλη γκαμα Seiko.
Τα ''απλα'' κινετικ με μπρασελε,ωρα ημερομηνια και 100m(χωρις βιδωτη κορωνα) ξεκινουσαν απο 280Ε και ανεβαιναν 320,360 κτλ...
Λεω απο μεσα μου,ας δοκιμασω για πλακα να ρωτησω για εκπτωση(οχι οτι θα το αγοραζα,ακομη και 50% να μου εκοβε)...κι ο τυπος χτυπαει ενα κομπιουτερακι και μου δειχνει την οθονη:απο 320Ε μου το αφηνε 270Ε,μιλαμε παιδια για το πιο απλο seiko kinetic,οχι τιποτα καλες σειρες!15% εκπτωση!!!!!
Καλα του λεω,θα το σκεφτω...μου λεει ''kinetic σε χαμηλοτερη τιμη δεν υπαρχει παντως,μετα παμε σε μπαταριας''
Τωρα φταιω εγω να το παρω 100Ε και να το παω να του το δειξω?
Ειπαμε,τα μαγαζια δεν μπορουν να ανταγωνιστουν το ιντερνετ,αλλα οχι κι ετσι ρε φιλε!
Επειδη ειναι μιας καποιας ηλικιας,σκεφτηκα ενα κλασσικο Seiko με ημερομηνια,μπρασελε,περιπου στα 38-40mm,100m αδιαβροχο και κατα προτιμηση kinetic ή Solar για να μη χρειαζεται μπαταρια ή να μη σταματαει οπως τα μηχανικα(δεν εχουν ολοι την τρελλα μας να κουρδιζουν/ρυθμιζουν καθε τοσο)
Εννοειται οτι ξερω πού να το βρω απο εξω φθηνα και ευκολα,αλλα επειδη ειναι για δωρο λεμε με τη γυναικα μου,ενταξει μωρε,ποσο θα κανει ενα απλο ρολογακι κι εδω στα μαγαζια,θα μας κανει και καποια εκπτωση,αντε να μας βγει και λιγο ακριβοτερο στην τελικη.....ε,καμμια σχεση!
Αφου χαζεψαμε μερικες βιτρινες,μπηκαμε σε ενα μαγαζι του κεντρου με αρκετα μεγαλη γκαμα Seiko.
Τα ''απλα'' κινετικ με μπρασελε,ωρα ημερομηνια και 100m(χωρις βιδωτη κορωνα) ξεκινουσαν απο 280Ε και ανεβαιναν 320,360 κτλ...
Λεω απο μεσα μου,ας δοκιμασω για πλακα να ρωτησω για εκπτωση(οχι οτι θα το αγοραζα,ακομη και 50% να μου εκοβε)...κι ο τυπος χτυπαει ενα κομπιουτερακι και μου δειχνει την οθονη:απο 320Ε μου το αφηνε 270Ε,μιλαμε παιδια για το πιο απλο seiko kinetic,οχι τιποτα καλες σειρες!15% εκπτωση!!!!!
Καλα του λεω,θα το σκεφτω...μου λεει ''kinetic σε χαμηλοτερη τιμη δεν υπαρχει παντως,μετα παμε σε μπαταριας''
Τωρα φταιω εγω να το παρω 100Ε και να το παω να του το δειξω?
Ειπαμε,τα μαγαζια δεν μπορουν να ανταγωνιστουν το ιντερνετ,αλλα οχι κι ετσι ρε φιλε!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
όντως φιλε καποτε πεφτεις σε πολυ δυσκολες περιπτωσεις καμια φορα λεω θελουν και τα παθαινουν αυτοι....
εγω ειχα πεσει σε περιπτωση που προσπαθουσε να με πεισει αυτος πουλαει ακριβοτερα γιατι ειναι καινουριο... ενω οι αλλοι που ειναι πιο φθηνοι τα πουλανε μεταχειρισμενα....
εγω ειχα πεσει σε περιπτωση που προσπαθουσε να με πεισει αυτος πουλαει ακριβοτερα γιατι ειναι καινουριο... ενω οι αλλοι που ειναι πιο φθηνοι τα πουλανε μεταχειρισμενα....
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Αυτο με τα Seiko το εχω δει και εγω σε πολλα μαγαζια.
Δεν ασχοληθηκα καν να ρωτησω για εκπτωση αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη.
Δεν ασχοληθηκα καν να ρωτησω για εκπτωση αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη.
-
- Has thanked: 330 times
- Been thanked: 1027 times
Παιδια ειπαμε να ενισχυσουμε τα μαγαζια αλλα μεχρι ενος οριου !!!!
Μαριε εσυ ξερεις για τις αγορες μου.
Internet προσωπικα !!!!!!!!
Κοιταζα ενα Thommen Airspeed μου το αφηναν 1100 με την εκπτωση.
Απο το Amazon και απο μαγαζι που εχω ξαναπαρει 600 με τα μεταφορικα.
Σταυρος
Μαριε εσυ ξερεις για τις αγορες μου.
Internet προσωπικα !!!!!!!!
Κοιταζα ενα Thommen Airspeed μου το αφηναν 1100 με την εκπτωση.
Απο το Amazon και απο μαγαζι που εχω ξαναπαρει 600 με τα μεταφορικα.
Σταυρος