Στα μερη μου τον λενε καγιανα..
(και τον προτιμαμε με λουκανικο χωριατικο η χοιρινo παστο'')
..αλλιως..στραπατσαδα...ντοματαυγο..κτλ..
..Πολλες οι ονομασιες αυτης της πολυ απλης συνταγης..
Αλλα και πολλα τα υλικα που μπορουμε να προσθεσουμε..περα απο ''αυγο και ντοματα''..
..που ειναι και τα βασικα..
Εδω στη πιο απλη του μορφη..
Βαζουμε λιγο λαδακι στο τηγανι..
...ριχνουμε 3-4 ντοματες χοντροκομενες και ξεφλουδισμενες..
...και ανακατευουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να πιουν ολο το ζουμι..
..μετα ριχνουμε τριμμενη φετα και 3-4 αυγα..
..τα οποια εχουμε χτυπησει ελαφρα..
...ανακατευουμε πολυ καλα....και ριχνουμε τα μπαχαρικα μας..
(οπως αλατι-πιπερι-ριγανη λιγη κανελα...)
...Μολις δεσει καλα (στεγνωσει)..
...σερβιρουμε..
