Αναζήτηση "εργαλείου" προπόνησης
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Αναζήτηση "εργαλείου" προπόνησης
Μετά από πολυυυυυυυ καιρό σε ημιλειτουργική κατάσταση επανήλθα και επιτελούς θα ξαναπάρω τα βουνά-τους λόγκους-τις παραλίες και δεν συμαζεύεται.
επειδή όμως έχω πάνω από χρόνο να σηκωθώ από το κρεββάτι για να κουνηθώ και επειδή δεν παίζουνε και με αυτά τα πράγματα θέλω να πάρω ένα ρολογάκι για να παρακολουθώ παλμούς,αποστάσεις και να λέει φυσικά και την ώρα
ψάχνοντας για heart rate στο διαδίκτυο βρήκα τα γνωστά μου suunto-polar που τα έχω σε υπόληψη με όσα έχω ακούσει-διαβάσει,κάποια μοντέλα casio-seiko-timex,κάποια Garmin και κάποια EKHO που δεν τα ξαναείχα ακούσει και επίσης κάποια mio που σαν εταιρία την έχω δει μόνο σε gps.
επειδή όμως δεν έχω την παραμικρή εμπειρία στα συγκεκριμένα όπως επίσης και από ιντερνετικές αγορές θα ήθελα κάποιες οδηγίες,για αυτό δίνω μια γενική περιγραφή,
μέχρι 150ευρώ το πόλυ άντε και λίγο παραπάνω αν είναι κάτι με χαοτική διαφορά με το αμέσως προηγούμενο,αξιόπιστο μαγαζί,αν γίνεται "δοκιμασμένο" μοντέλο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.να έχουμε μετριάσει όσο γίνεται τα προβλήματα συμβατότητας μεταξύ των κομματιών που νομίζω κάτι τέτοιο είχε συζητηθεί προ καιρού εδώ μέσα.
μακροσκελέστατο το ξέρω αλλά ελπίζω να είναι και κατατοπιστικό.
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας,χρονιάρες μέρες που είναι.
καλή ανάσταση σε όλους!
επειδή όμως έχω πάνω από χρόνο να σηκωθώ από το κρεββάτι για να κουνηθώ και επειδή δεν παίζουνε και με αυτά τα πράγματα θέλω να πάρω ένα ρολογάκι για να παρακολουθώ παλμούς,αποστάσεις και να λέει φυσικά και την ώρα
ψάχνοντας για heart rate στο διαδίκτυο βρήκα τα γνωστά μου suunto-polar που τα έχω σε υπόληψη με όσα έχω ακούσει-διαβάσει,κάποια μοντέλα casio-seiko-timex,κάποια Garmin και κάποια EKHO που δεν τα ξαναείχα ακούσει και επίσης κάποια mio που σαν εταιρία την έχω δει μόνο σε gps.
επειδή όμως δεν έχω την παραμικρή εμπειρία στα συγκεκριμένα όπως επίσης και από ιντερνετικές αγορές θα ήθελα κάποιες οδηγίες,για αυτό δίνω μια γενική περιγραφή,
μέχρι 150ευρώ το πόλυ άντε και λίγο παραπάνω αν είναι κάτι με χαοτική διαφορά με το αμέσως προηγούμενο,αξιόπιστο μαγαζί,αν γίνεται "δοκιμασμένο" μοντέλο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.να έχουμε μετριάσει όσο γίνεται τα προβλήματα συμβατότητας μεταξύ των κομματιών που νομίζω κάτι τέτοιο είχε συζητηθεί προ καιρού εδώ μέσα.
μακροσκελέστατο το ξέρω αλλά ελπίζω να είναι και κατατοπιστικό.
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας,χρονιάρες μέρες που είναι.
καλή ανάσταση σε όλους!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
Re: Αναζήτηση "εργαλείου" προπόνησης
Προσωπικά για heart rate monitors δεν έχω άποψη. Γενικά για τις εταιρίες η casio είναι απίστευτα αξιόπιστη. Τα suunto είναι συνήθως καλύτερα σε λειτουργίες, αλλά τουλάχιστον στα καταδυτικά που έχω ακούσει από φίλους κατόχους, δεν είναι τόσο αξιόπιστα. Και για τις 2 εταιρίες, υπάρχουν ιντερνετικά μαγαζιά στην Ελλάδα με καλές τιμές. Καταλαβαίνω ότι δε σε βοηθάω αρκετά, ίσως κάποιος είναι ειδικός στο θέμα και σε βοηθήσει περισσότερο.
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
περαστικα και σιδερενιος .....παρε ενα suuonto και θα εισαι μια χαρα ....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40286 times
- Been thanked: 8766 times
να πω και εγω sunto θα ειναι πλεονασμος
περαστικα ομως σιγουρα και Καλη Ανασταση φιλε ...
περαστικα ομως σιγουρα και Καλη Ανασταση φιλε ...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και να πω πλέον και τα χρόνια μου πολλά σε όλους.
απο ότι βλέπω υπάρχει μια "μικρή" προτίμηση προς τα suunto οπότε μάλλον θα ακολουθήσω την πεπατημένη.
υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στα υπόψιν σας ή γενικά το λέτε ως μια αξιόπιστη επιλογή και λύση?
απο ότι βλέπω υπάρχει μια "μικρή" προτίμηση προς τα suunto οπότε μάλλον θα ακολουθήσω την πεπατημένη.
υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στα υπόψιν σας ή γενικά το λέτε ως μια αξιόπιστη επιλογή και λύση?