ΕΛΤΑ online tracking service!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: ΕΛΤΑ online tracking service!
Το ειπα πολλες φορες, το Mako το περιμενα ενα μηνα!
Εκει που το ξεγραψα μου χτυπησε ο ταχυδρομος!
Εκει που το ξεγραψα μου χτυπησε ο ταχυδρομος!
- DimGR
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 248 times
- Επικοινωνία:
η μονη δημοσια υπηρεσια που δουλευει καλα στην χαβουζα που ζουμε ειναι τα ΕΛΤΑ
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
+1000
Και μην ξεχνάμε και την περίπτωση η καθυστέρηση να οφείλεται στην ταχυδρομική υπηρεσία του αποστολέα και όχι στα ΕΛΤΑ...
Από την εμπειρία μου το δέμα μόλις μπει στην Ελλάδα σε δύο -το αργότερο!- ημέρες είναι στα χέρια μου!
Με εξαίρεση όσα ρολόγια μου έχουν έρθει από ΗΠΑ: εκεί είναι λίγο ζεμπεκιά το πράγμα με τα κέντρα διανομής (για να έρθει Κέρκυρα, όμως! Αθήνα - Θεσσαλονίκη δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα).
Και μην ξεχνάμε και την περίπτωση η καθυστέρηση να οφείλεται στην ταχυδρομική υπηρεσία του αποστολέα και όχι στα ΕΛΤΑ...
Από την εμπειρία μου το δέμα μόλις μπει στην Ελλάδα σε δύο -το αργότερο!- ημέρες είναι στα χέρια μου!
Με εξαίρεση όσα ρολόγια μου έχουν έρθει από ΗΠΑ: εκεί είναι λίγο ζεμπεκιά το πράγμα με τα κέντρα διανομής (για να έρθει Κέρκυρα, όμως! Αθήνα - Θεσσαλονίκη δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα).
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Ψηλέ ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν νομίζω να οφείλεται στους δικούς μας. Τα Ιταλικά ταχυδρομεία είναι για τον π@@@@ο όπως ξέρεις καλά. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι σοβαροί πωλητές στου Μπέη λένε "we do not ship to Italy".
Πάντως έχεις μέρες ακόμη για να αρχίσεις να ανησυχείς. 5 εργάσιμες έχουν περάσει, εγώ από Τρίτη θα άρχιζα τα χοντρά (μπινελίκια στο ταχυδρομείο).
Πάντως έχεις μέρες ακόμη για να αρχίσεις να ανησυχείς. 5 εργάσιμες έχουν περάσει, εγώ από Τρίτη θα άρχιζα τα χοντρά (μπινελίκια στο ταχυδρομείο).
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
pontioz έγραψε:+1000
...
Περίεργο στο ταχυδρομείο του Γέρακα τίποτε από αυτά δεν ισχύει.
@ ACIDBLACK επικοινώνησες με τον αποστολέα;
Μη ταΐζεται τα TROLL !!!
- tzistsam
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Γιωρίκα (Pontioz1). Το track n trace των ΕΛΤΑ δουλεύει μια χαρά απλά κάποιες φορές (δεν γνωρίζω γιατί) δεν υπάρχει καταχωρηση στο σύστημα τους αλλά εσύ το παραλαμβάνεις όμορφα και ωραία. Την έπαθα με ένα λουράκι NATO και εκεί που ήμουν έτοιμος να αρχίσω τον πωλητή στα μπινελίκια ήρθε κανονικά και αρκετά γρήγορα θα έλεγα. Πάντα όμως για δέματα που έρχονται μέσω του εκάστοτε επισήμου ταχυδρομείου της χώρας που αποστέλνονται π.χ USPS, Royal Mail κ.τ.λ. Σας πληροφορώ ότι το δικό μας σύστημα δουλεύει τζάμι σε σχέση μ' αυτό της Γερμανίας, όπου επί μία εβδομάδα μου έδειχνε απλά ότι το δέμα είχε προωθηθεί στο τμήμα "εξαγωγών", ενώ το σύστημα των ΕΛΤΑ με το που μπήκε Ελλάδα παρακολουθούσε το δέμα κανονικά
Παιδες περιμενω ενα δεμα απο αμερικη με usps,στο track and confirm ομως λεει οτι παρελαβαν το δεμα στι 7 Απριλιου απο τοτε τιποτε αλλο,δεν επρεπε να ειχε φυγει για Ελλαδα?
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Αν το παρελαβαν στις 7 κανονικα θα πρεπει να γραφει οτι εχει αποσταλει...δε σου βγαζει καμμια νεα ενημερωση?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Δεν χαθηκε,απλα κανε 1-2 μερες ακομη υπομονη.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!