iPAD vs Samsung Galaxy Tab
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
iPAD vs Samsung Galaxy Tab
με την ευκαιρια της επισημης αφιξης του iPAD τι θα προτιμουσατε μεταξυ του iPAD και του Samsung Galaxy Tab
και βεβαια γιατι ?
και βεβαια γιατι ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: iPAD vs Samsung Galaxy Tab
Προσωπικά και τα 2 τα θεωρώ μόνο gadget, χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα σε σχέση με ένα netbook. Ίσως δείχνουν το δρόμο για το μέλλον των φορητών υπολογιστών, για την ώρα όμως θεωρώ ότι είναι λιγότερο πρακτικά με μικρότερες δυνατότητες. Είναι βασικά καλά μόνο για πρόσβαση στο δίκτυο και ως viewers, όχι για να δουλέψει κάποιος που βρίσκεται στο δρόμο με αυτά.
Το samsung δεν το έχω δει, ούτε έχω δουλέψει με αυτό, αλλά διαβάζω ότι είναι πιο πρακτικό από το ipad και μπορεί να δεχτεί μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, αλλά, για τους λόγους που προαναφέρω, ψήφισα το iPad, που θεωρώ ότι είναι το περισσότερο gadget από τα 2.
Θα χαρώ να κάνω κάπου λάθος για αυτά τα 2, γιατί είναι πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό.
Το samsung δεν το έχω δει, ούτε έχω δουλέψει με αυτό, αλλά διαβάζω ότι είναι πιο πρακτικό από το ipad και μπορεί να δεχτεί μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, αλλά, για τους λόγους που προαναφέρω, ψήφισα το iPad, που θεωρώ ότι είναι το περισσότερο gadget από τα 2.
Θα χαρώ να κάνω κάπου λάθος για αυτά τα 2, γιατί είναι πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Το samsung έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα....μπορεί να λειτουργήσει και σαν τηλέφωνο.markosgr28 έγραψε:Προσωπικά και τα 2 τα θεωρώ μόνο gadget, χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα σε σχέση με ένα netbook. Ίσως δείχνουν το δρόμο για το μέλλον των φορητών υπολογιστών, για την ώρα όμως θεωρώ ότι είναι λιγότερο πρακτικά με μικρότερες δυνατότητες. Είναι βασικά καλά μόνο για πρόσβαση στο δίκτυο και ως viewers, όχι για να δουλέψει κάποιος που βρίσκεται στο δρόμο με αυτά.
Συμφωνώ πάντως Μάρκο... για την ώρα δεν τα βρίσκω χρηστικά.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- markosgr28
- moderator
Το έχω δει αυτό (κάποιος να χρησιμοποιεί το samsung ως τηλέφωνο), είναι πολύ αστείο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πλεονέκτημα)!!Georges έγραψε:Το samsung έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα....μπορεί να λειτουργήσει και σαν τηλέφωνο.markosgr28 έγραψε:Προσωπικά και τα 2 τα θεωρώ μόνο gadget, χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα σε σχέση με ένα netbook. Ίσως δείχνουν το δρόμο για το μέλλον των φορητών υπολογιστών, για την ώρα όμως θεωρώ ότι είναι λιγότερο πρακτικά με μικρότερες δυνατότητες. Είναι βασικά καλά μόνο για πρόσβαση στο δίκτυο και ως viewers, όχι για να δουλέψει κάποιος που βρίσκεται στο δρόμο με αυτά.
Συμφωνώ πάντως Μάρκο... για την ώρα δεν τα βρίσκω χρηστικά.
Φιλικά Γιώργος
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Κοίτα...χωρίς μπλε δόντι όντως θα είναι πολύ αστείοmarkosgr28 έγραψε:
Το έχω δει αυτό (κάποιος να χρησιμοποιεί το samsung ως τηλέφωνο), είναι πολύ αστείο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πλεονέκτημα)!!
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
- markosgr28
- moderator
ναι χωρίς μπλε δόντι φίλε Γιώργο!Georges έγραψε:Κοίτα...χωρίς μπλε δόντι όντως θα είναι πολύ αστείοmarkosgr28 έγραψε:
Το έχω δει αυτό (κάποιος να χρησιμοποιεί το samsung ως τηλέφωνο), είναι πολύ αστείο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πλεονέκτημα)!!
Φιλικά Γιώργος
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
μεγάλο μείον η έλλειψη δυνατότητας τηλεφωνικής κλήσης στο ipad όπως δηλώνουν 2 φίλοι μου, στο εξωτερικό είναι η νέα τάση της μόδας πάντως.. πιό πολύ μηχανάκι πολυμέσων μου φάνηκε παρά πολυεργαλείο...
προσωπικά πήγα να το δουλέψω λίγο κ διαολίστικα, τελείως ξένος με τα touch screen κ μάκ γενικά...
προσωπικά πήγα να το δουλέψω λίγο κ διαολίστικα, τελείως ξένος με τα touch screen κ μάκ γενικά...
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
- markosgr28
- moderator
χαχαχα, σωστό!andreas έγραψε:Υπάρχει ένα μεγάλο μειονέκτημα και στα δύο παιδιά