Το Speedmaster βρέθηκε πριν 40 χρόνια στα χέρια των ηρώων που υλοποίησαν το πρώτο βήμα του ανθρώπου στο φεγγάρι.
Ο μύθος όμως θέλει κάποια UFO'S να κατάφεραν να κλέψουν κάποια Moonwatch. Προσέξτε λοιπόν: Το Moonwatch, το φορούν σήμερα ήρωες, αλλά και UFO'S.
Όσοι διαφωνείτε για την ύπαρξη UFO'S, δείτε την άποψη του αυτόπτη μάρτυρα, Buzz Aldrin.
[youtube][/youtube]
Φιλικά
Κώστας Βαρδαχέλας
ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ UFO'S
Re: ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ UFO'S
Στο τόπκ αυτό έκανα ένα πείραμα. Έβαλα ένα βίντεο όπου ο Buzz Aldrin λέει κάτι ενδιαφέρον που συζητήθηκε πολύ και έγραψα και μια "πληροφορία" (ότι το Moonwatch το έχουν κλέψει και κάποια UFO'S, με συνέπεια να το φορούν και εξωγήινοι).
Ήθελα με αυτό να αποδείξω ότι υπάρχουν πάντα στο διαδίκτυο κάποιοι οι οποίοι είτε από περιορισμένη ικανότητα κρίσης, είτε επειδή βιάζονται να μεταφέρουν ότι ακούσουν ή διαβάσουν, χωρίς να βάλουν το μυαλό (;) τους να δουλέψει, μεταφέρουν μια "είδηση" αμάσητη!! Χρειάστηκαν περίπου 8 ώρες και το απέδειξα!!!
Αναπαραγωγή της εσφαλμένης πληροφορίας που "βγάζει μάτι" ότι είναι πλάκα και καμία αναφορά στην ουσία του βίντεο!! Συνήθως μετά βρίσκεται κάποιος να σχολιάσει εκτός θέματος, προσπαθώντας να περάσει τα μηνύματά του, ασχέτως αν έχουν σχέση με το θέμα.
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Να θυμίσω στους "αρχάριους" του χώρου, ότι το πρώτο μου άρθρο για το Speedmaster, το έγραψα τον Νοέμβριο του 1995. Πριν 14 χρόνια. Κάποιοι τον καιρό εκείνο ήταν στην ηλικία (από πλευράς ωρολογοποιίας) να βλέπουν ακόμη την Φρουτοπία. Το είχα ξεχωρίσει ανάμεσα στα ιστορικά μοντέλα (Reverso, Calatrava, Daytona κλπ). 20 χρόνια πιο πριν από τότε και 34 από τώρα, το 1975 απέκτησα και τις πρώτες μου Moon Boots της Tecnica, στην Ρώμη. Αυτό είναι που λένε "έλα παππούλη μου να σου δείξω...."
Ήθελα με αυτό να αποδείξω ότι υπάρχουν πάντα στο διαδίκτυο κάποιοι οι οποίοι είτε από περιορισμένη ικανότητα κρίσης, είτε επειδή βιάζονται να μεταφέρουν ότι ακούσουν ή διαβάσουν, χωρίς να βάλουν το μυαλό (;) τους να δουλέψει, μεταφέρουν μια "είδηση" αμάσητη!! Χρειάστηκαν περίπου 8 ώρες και το απέδειξα!!!
Αναπαραγωγή της εσφαλμένης πληροφορίας που "βγάζει μάτι" ότι είναι πλάκα και καμία αναφορά στην ουσία του βίντεο!! Συνήθως μετά βρίσκεται κάποιος να σχολιάσει εκτός θέματος, προσπαθώντας να περάσει τα μηνύματά του, ασχέτως αν έχουν σχέση με το θέμα.
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Να θυμίσω στους "αρχάριους" του χώρου, ότι το πρώτο μου άρθρο για το Speedmaster, το έγραψα τον Νοέμβριο του 1995. Πριν 14 χρόνια. Κάποιοι τον καιρό εκείνο ήταν στην ηλικία (από πλευράς ωρολογοποιίας) να βλέπουν ακόμη την Φρουτοπία. Το είχα ξεχωρίσει ανάμεσα στα ιστορικά μοντέλα (Reverso, Calatrava, Daytona κλπ). 20 χρόνια πιο πριν από τότε και 34 από τώρα, το 1975 απέκτησα και τις πρώτες μου Moon Boots της Tecnica, στην Ρώμη. Αυτό είναι που λένε "έλα παππούλη μου να σου δείξω...."
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
παντου και παντα κυριαρχουσε η αναγκη του ανθρωπου να αναδειχθει ...ειτε με καθρεφτακια ειτε με τα λεγομενα του και αυτο τον οδηγουσε παντα στην καταστροφη....οσο για το moon watch....συνεχιζει και μου αρεσει .....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40364 times
- Been thanked: 8780 times
ACIDBLACK έγραψε:παντου και παντα κυριαρχουσε η αναγκη του ανθρωπου να αναδειχθει ...ειτε με καθρεφτακια ειτε με τα λεγομενα του και αυτο τον οδηγουσε παντα στην καταστροφη....οσο για το moon watch....συνεχιζει και μου αρεσει .....
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/