Black List

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Re: Black List

Δημοσίευση από markosgr28 »

stavros_ch έγραψε:
eisenberg έγραψε: -Blancpain FF ''Dark Knight''... $0$$$$$

Image

Πω πω
Αυτι και αν ειναι ωραιο :tired:
τι να πει κανείς για το FF! Από τα πιο αγαπημένα μου ρολόγια. Προσωπικά προτιμώ την απλή έκδοση, όχι τη συγκεκριμένη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

eisenberg έγραψε:@Μαρκο πολυ ωραιο το MWC :good:
Για πες λιγα περισσοτερα,απο πού και ποσο?
Όντως και εμένα ήταν από τα αγαπημένα μου. Όπως και το SKX, το είχα αγοράσει, πουλήσει, μετανιώσει 3-4 φορές (αυτήν τη στιγμή δεν το έχω, έχω μόνο το SKX)!

Το ρολόι αυτό είναι 39mm, που είναι για το γούστο μου μια χαρά μέγεθος (αυτά του στρατού γενικά έχουν μικρές κάσες). Είναι PVD (η ποιότητα του PVD δεν είναι επιπέδου Hublot, αλλά είναι αρκετά καλή για το κόστος και η κάσα είναι αρκετά ανθεκτική στα χτυπήματα), 200m, με βιδωτή κορώνα και καπάκι. Το τζάμι είναι απλό, όχι ζαφείρι. Ο μηχανισμός αυτόματος Myiota, ο οποίος σε εμένα τουλάχιστον ήταν απίστευτα ανθεκτικός για το κόστος του και με καλή σχετικά ακρίβεια. Το ρολόι έχει εκπληκτικό φωτισμό του καντράν, που κρατάει όλο το βράδυ. Είναι πολύ άνετο και πολύ όμορφο στο χέρι. Γενικά δείχνει πολύ στιβαρή κατασκευή και ότι ανταποκρίνεται στο ρόλο για τον οποίο έχει κατασκευαστεί. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι έχει σταθερά pins για το λουρί, οπότε μπορεί να δεχτεί μόνο ΝΑΤΟ.

Τα συγκεκριμένα τα πουλάει η εταιρία 250 λίρες. Εγώ όσα πήρα, τα πήρα από το ebay, από τον Military watches and surplus. Αν βάλετε mwc στο αγγλικό ebay (τα στέλνει από Αγγλία, οπότε δεν τίθεται θέμα τελωνείου) είναι πολύ εύκολο να το βρείτε. Οι τιμές του είναι πολύ πιο χαμηλές από της εταιρίας και δίνει κανονικά εγγύηση. Το συγκεκριμένο το είχα πάρει περίπου 120€ με τα μεταφορικά. Τώρα τελευταία τα έχει αυξήσει κάπως, αλλά από είχα δει, δέχεται προσφορές. Οι 250 λίρες είναι κάπως μεγάλο ποσό, αλλά τα 120€ είναι πολύ καλό VFM για το συγκεκριμένο ρολόι. Τα αξίζει με το παραπάνω. Στα forum του εξωτερικού βέβαια προτιμούν τα αρκετά πιο πολύ ακριβά CWC, που είναι αμιγώς αγγλική εταιρία και αυτά τα θεωρούν πιο φτηνιάρικα.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει και αρκετά μοντέλα με μπαταρία και 300m στεγανότητα, τα οποία είναι αρκετά φτηνότερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Ευχαριστω Μαρκο.120ευρω απο 250 λιρες ειναι τζαμπα και η miyota εγγυηση για σκληροτραχηλο ρολοι... ;)
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

eisenberg έγραψε:Ευχαριστω Μαρκο.120ευρω απο 250 λιρες ειναι τζαμπα και η miyota εγγυηση για σκληροτραχηλο ρολοι... ;)
Παρακαλώ! Ναι όντως έτσι είναι για τη miyota!
Εικόνα
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

Aς ποστάρω και εγώ την δικιά μου ''black list''......!!!!!!!

Image

Image

Image

Image

Image
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

eisenberg έγραψε:Sinn,Seiko,IWC :good:
Το συγκεκριμενο Hamilton ετσι κι ετσι :?
Δεν διάβασα καλά τον τίτλο και έβαλα γενικώς ρολόγια με PVD lol
Seiko & Hamilton δεν τα θέλω αυτή την στιγμή στην συλλογή μου...Άλλωστε το Seiko το είχα και το πούλησα.
Το σκεπτικό μου ήταν ένα φτηνό, ένα μεσαίο, ένα καλύτερο, κι ένα ακριβό!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Georges έγραψε: Το σκεπτικό μου ήταν ένα φτηνό, ένα μεσαίο, ένα καλύτερο, κι ένα ακριβό!!!
Χα χα,να μην αφησεις κανενα παραπονεμενο cool

marios_ch έγραψε:
Image
Μαριε αυτο το logo στο glycine με τη ''φατσουλα'' τι αντιπροσωπευει? :?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

Θοδωρή το συγκεκριμένο είναι μια limited edition με το όνομα Black Jack....

Ετσι εξηγείται το B J πάνω από την φατσούλα που είναι ο γνωστός σε όλους μας βαλές στην τράπουλα.... ;)

Δες και το πίσω μέρος.......

Image
Άβαταρ μέλους
snapper
Has thanked: 0
Been thanked: 185 times

Δημοσίευση από snapper »

markosgr28 έγραψε:
eisenberg έγραψε:@Μαρκο πολυ ωραιο το MWC :good:
Για πες λιγα περισσοτερα,απο πού και ποσο?
Όντως και εμένα ήταν από τα αγαπημένα μου. Όπως και το SKX, το είχα αγοράσει, πουλήσει, μετανιώσει 3-4 φορές (αυτήν τη στιγμή δεν το έχω, έχω μόνο το SKX)!

Το ρολόι αυτό είναι 39mm, που είναι για το γούστο μου μια χαρά μέγεθος (αυτά του στρατού γενικά έχουν μικρές κάσες). Είναι PVD (η ποιότητα του PVD δεν είναι επιπέδου Hublot, αλλά είναι αρκετά καλή για το κόστος και η κάσα είναι αρκετά ανθεκτική στα χτυπήματα), 200m, με βιδωτή κορώνα και καπάκι. Το τζάμι είναι απλό, όχι ζαφείρι. Ο μηχανισμός αυτόματος Myiota, ο οποίος σε εμένα τουλάχιστον ήταν απίστευτα ανθεκτικός για το κόστος του και με καλή σχετικά ακρίβεια. Το ρολόι έχει εκπληκτικό φωτισμό του καντράν, που κρατάει όλο το βράδυ. Είναι πολύ άνετο και πολύ όμορφο στο χέρι. Γενικά δείχνει πολύ στιβαρή κατασκευή και ότι ανταποκρίνεται στο ρόλο για τον οποίο έχει κατασκευαστεί. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι έχει σταθερά pins για το λουρί, οπότε μπορεί να δεχτεί μόνο ΝΑΤΟ.

Τα συγκεκριμένα τα πουλάει η εταιρία 250 λίρες. Εγώ όσα πήρα, τα πήρα από το ebay, από τον Military watches and surplus. Αν βάλετε mwc στο αγγλικό ebay (τα στέλνει από Αγγλία, οπότε δεν τίθεται θέμα τελωνείου) είναι πολύ εύκολο να το βρείτε. Οι τιμές του είναι πολύ πιο χαμηλές από της εταιρίας και δίνει κανονικά εγγύηση. Το συγκεκριμένο το είχα πάρει περίπου 120€ με τα μεταφορικά. Τώρα τελευταία τα έχει αυξήσει κάπως, αλλά από είχα δει, δέχεται προσφορές. Οι 250 λίρες είναι κάπως μεγάλο ποσό, αλλά τα 120€ είναι πολύ καλό VFM για το συγκεκριμένο ρολόι. Τα αξίζει με το παραπάνω. Στα forum του εξωτερικού βέβαια προτιμούν τα αρκετά πιο πολύ ακριβά CWC, που είναι αμιγώς αγγλική εταιρία και αυτά τα θεωρούν πιο φτηνιάρικα.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει και αρκετά μοντέλα με μπαταρία και 300m στεγανότητα, τα οποία είναι αρκετά φτηνότερα.

Μαρκο σε ευχαριστω πολυ.... :sh:
.....μιας και την εψαχνα και εγω για ενα τετοιο...ειχα ανοιξει και αναλογο θεμα... ;)
Άβαταρ μέλους
snapper
Has thanked: 0
Been thanked: 185 times

Δημοσίευση από snapper »

Πολυ ωραια ολα Μαριε... :good:
Απάντηση