Λοιπόν παδιά όλες οι περιπτώσεις που περιγράφτηκαν μέχρι τώρα είναι αρκετά σοβαρές.................
Εχω και εγώ τα δικά μου όμως.......
- Τα περισσότερα τα έχω και εγώ όπως πχ αυτό με την στεφάνη να είναι στην θέση της.............
- Ούτε εγώ μπορώ να δώ το κρύσταλο να είναι λερωμένο το θέλω πεντακάθαρο.......
- σε ρολόγια όπως το speedy που έχουν αρκετό ή όλο το μέρος της κάσας γυαλισμένο φαίνονται πολύ τα δακτυλικά αποτυπώματα πράγμα το οποίο με ενοχλεί ιδιαίτερα και καθαρίζεται αμέσως......
-σε κάθε αλλαγή λουριών καθαρίζω όλη την κάσα και κυρίως το μέρος που δεν φαίνεται εύκολα....
- και εγώ όταν ξεκουράζω το ρολόι το αφήνω οπωσδήποτε σε μια μαλακή επιφάνεια πχ βιβλίο, συνήθως σε κάτι χάρτινο...
- αρρωσταίνω για λίγες μέρες όταν δω καμιά γρατζουνιά στην κάσα.........
- ο χρονογράφος είναι συνήθως κλειστός και δουλεύεται περιοδικά για κανά 10 ώρο ανα δυο εβδομάδες........
- μου την σπάει πολύ όταν καμιά φορά το δευτερο κομματάκι στο λουρι που κλέινει την άκρη του, φέυγει από την μέση του καρπου και πηγαίνει στην άκρη, αυτό συμβαίνει σε κοντά λουριά.... από την άλλη το ξέρω ότι βγαίνει αμα θες το 2 κομμάτι αλλά δεν το βγάζω.......
- δεν είμαι σχεδόν καθόλου φαν του μπρασελέ............. ούτε και της αναδιπλούμενης αγρκάφας............
- κάτι άλλο που με απασχολεί είναι ότι θέλω οι δείκτες των λεπτών να είναι σε απόλυτη ισορροπία με το τι δείχνουν τα δευτερόλεπτα, δηλάδη στα πρώτα 5 δευτ ο δείκτης να είναι στην αρχή του λεπτού και πάει λέγωντας να μην παίζει ενδιάμεσα.......
- μου αρέσει να γέρνει το ρολόι προς τα κάτω στον καρπό αλλά όχι υπερβολικά..............
- μου την σπάει να βλέπω άτομα και κυρίως γυναίκες που το ρολόι να τους φτάνει στον αγκώνα.................
- τα παιρνω όταν δίνω το ρολόι μου σε κάποιον να το δει-περιεργαστεί και το πίάσει άγαρμπα και να ξεκινήσει να πατάει κουμπιά, τραβάει κορώνες κτλπ κτλπ.... οπότε του λέω φέρτο να δεις πως γίνεται και δεν το ξαναπιάνει.........
- στα ΜΜΕ και ειδικά όταν έχει πολύ κόσμο προσπαθώ να προσέχω το χέρι μου μην το παρασύρει - χτυπήσει κανένας φουριόζος, τον χειμώνα κατεβάζω μανίκια και το καλύπτω............
- τα κουρδιστά μου, μου αρέσει να είναι σχεδόν πάντα τελείως κουρδισμένα έτοιμα για δράση, σπάνια τα αφήνω να σταματήσουν......
- η διαδικασία κουρδίσματος και φτιαξίματος μέρα ημερομηνίας στο ρολόι που θα φορεθεί την επομένη, γίνεται σχεδόν πάντα πριν τον ύπνο όπου το χαζεύω κιόλας για λίγη ώρα.......
- από τα κυριότερα κολλήματα μου και ίσως το πιο σημαντικό είναι το ζήτημα χρονομετρίας......
το κάθε ρολόι με το που θα κουρδιστεί για να φορεθεί, συγχρονίζεται με κάποιο ψηφιακό και όσες μέρες το φοράω είναι κάτω από την αυστηρή επιτήρηση του πως πάει την κάθε μέρα, ανάλογα σε ποιά θέση το άφησα το βράδυ κτλπ και βγάζω τα συμπεράσματα μου για το κάθε κομμάτι...
είμαι δηλαδή τις περισσότερες μέρες τις βδομάδας να μετράω δευτερόλεπτα..................
αυτό γίνεται με όλα ανεξαιρέτως τα κομμάτια μου, μάλιστα στο speedy είναι μέρες που μπορεί να κοιτάξω πως πάει από χρονομετρία πάνω από 10 φορές................
Αυτά είναι τα πιο πολλά και από τα δικά μου παιδιά, πωπω τώρα που τα ξαναβλέπω καμπόσα είναι..............
Αμα μου έρθουν και άλλα στην πορεία εδώ θα είμαστε.......
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)