Περί Γκμόχ. Μη ξεχνάμε ότι είναι 71 ετών (να ζήσει να ξεπεράσει και τα εκατό). Συμπαθέστατος αλλά ... αλλά.
THANOS58 έγραψε:...
Μα ακόμα δεν κατάλαβες...
Προσπαθώ αλλά μάλλον "δεν" .
Προτιμώ όταν κάποια ομάδα επιλέγει ένα προπονητή (εννοείται πως γνωρίζει ποιον επιλέγει και τι θα φτιάξει αυτός ο προπονητής και δεν κτυπά τη πόρτα όποιου τυχαίνει να είναι διαθέσιμος εκείνη την ώρα) να το κάνει αυτό για να τη κτίσει κι όχι απλά για να της πάρει ένα πρωτάθλημα.
Άσχετο (;). Αν ψαχτούμε λίγο θα δούμε πως τα στυλ των προπονητών που ακούγονται ότι θέλει ο Παναθηναϊκός, σε κάποιες περιπτώσεις είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα. Κοινώς πάνε για "γουρούνι στο σακί", για "να ησυχάσουν για λίγο οι φίλαθλοι και μετά βλέπουμε" (ενίοτε μπορεί να λένε πάρτε έναν τώρα για να σκάσουν οι μαλάκες και μετά βλέπουμε).
Georges έγραψε:Θα άφηνα τον Νόπλια να βγάλει την σεζόν και θα κοίταγα να πάρω τον Κούπερ από τον Άρη
![cigar :cigar:](./images/smilies/AddEmoticons04243.gif)
(ΒΒ συγνώμη
![lol lol](./images/smilies/ChunkyLol.gif)
)
Φιλικά Γιώργος
Άλλη συνήθεια αυτή των (λεγόμενων) μεγάλων ομάδων. Για να μη ψάξουν λίγο πιο πέρα από την αυλή τους προτιμούν να καταστρέψουν τις (λεγόμενες) μικρότερες ομάδες. "Πάρε τον τάδε που ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα".
Αν προσέξατε από χθες που έφυγε ο Νιόπλιας εντελώς συμπτωματικά άρχισαν δημοσιεύματα για τα προβλήματα του Άρη με τον Κούπερ (είπαμε να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα). Βγήκαν στη μέση οι κατά καιρούς διαφωνίες (σιγά τ΄αυγά) του προπονητή με τους παίκτες του κ.λ.π..
Τελικά το μεγαλύτερο ψέμα είναι πως οι μεγάλες ελληνικές ομάδες δεν έχουν φυτώρια. Έχουν και παραέχουν, τις υπόλοιπες που υπάρχουν μόνο για να εκτελούν χρέη ρεζέρβας.
Να ξεκαθαρίσω κάτι. ΔΕΝ είμαι Παναθηναϊκός (και για να αποφύγω τις παρεξηγήσεις ούτε Ολυμπιακός).
Προσπαθώ, κι έχω καταφέρει στο 99%, όταν βλέπω παιχνίδια ποδοσφαίρου των περισσότερων ομάδων να βλέπω μόνο εκείνο που γίνεται εκείνη την ώρα (κάτι σα τους σκύλους που ζουν τη στιγμή και όχι για το αύριο
![lol lol](./images/smilies/ChunkyLol.gif)
). Μόνο δυο ομάδες ( η μία θέλω μόνο να κερδίζει και η άλλη μόνο να χάνει) με βγάζουν από αυτό το τρόπο (κι εκτός εαυτού κάποιες φορές) οπτικής του ποδοσφαίρου, αλλά που θα μου πάει θα το στρώσω και αυτό.
Ποστ σεντόνι πάλι
την επόμενη φορά θα το σπάσω σε δυο.