Για καποιον ενα Ω θα ηταν το ενα καλο,για καποιον ενα Rolex,για αλλον ενα Patek και για καποιους ενα Richard Mile...

μαλλον με τη δικη σου γνωμη θα συμφωνησω και εγω Αντωνηantonis_ch έγραψε:Εγω εχω μια αλλη αποψη...2-3 καλα...και πολλα μετρια!
Φιλικα,
Αντωνης
Πολυ σωστα Νικο,πολυ σωστα!Και ποιος δεν το χει παθει αυτο οταν ερχεται η ωρα της αγορας...warover έγραψε:...και μην ξεχναμε οτι το δυσκολο δεν ειναι να αγοραζεις αλλα να διαλεγεις 1 απο τα πολλα που θες να εχεις
Δεν υπάρχει το τέλειο ρολόι για τον απλό λόγο ότι έχει γίνει και αυτό καταναλωτικό αγαθό ...eisenberg έγραψε:Πολυ σωστα Νικο,πολυ σωστα!Και ποιος δεν το χει παθει αυτο οταν ερχεται η ωρα της αγορας...warover έγραψε:...και μην ξεχναμε οτι το δυσκολο δεν ειναι να αγοραζεις αλλα να διαλεγεις 1 απο τα πολλα που θες να εχεις
εχω βρει πολλα τελεια ρολογια αλλα σε ολα δεν μου αρεσει 1 πραγμα η τιμηStefMac έγραψε:Δεν υπάρχει το τέλειο ρολόι για τον απλό λόγο ότι έχει γίνει και αυτό καταναλωτικό αγαθό ...eisenberg έγραψε:Πολυ σωστα Νικο,πολυ σωστα!Και ποιος δεν το χει παθει αυτο οταν ερχεται η ωρα της αγορας...warover έγραψε:...και μην ξεχναμε οτι το δυσκολο δεν ειναι να αγοραζεις αλλα να διαλεγεις 1 απο τα πολλα που θες να εχεις
Ακόμα και ρολόγια πολλών χιλιάδων ευρώ και πάλι κάτι θα βρείτε να του λείπει ή να μην σου αρέσει επάνω του ... !![]()
Φιλικά Στέφανος.