OMEGA φωτογραφιες διασημοτητων
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: OMEGA φωτογραφιες διασημοτητων
Το Railmaster του Clooney είναι ένα από τα υποψήφια μου αυτήν την περίοδο, για δώρο μου τα Χριστούγεννα. Μου αρέσει πολύ σε εμφάνιση, διστάζω όμως να το πάρω, λόγω των προβλημάτων που ακούω για τον co-axial και βλέπω και ο ίδιος, όταν πηγαίνω σε μαγαζί με Omega, όπου όλο και κάποιο co-axial θα έχει έρθει για αποστολή για επισκευή (άλλο θέμα και αυτό!), με διαφόρων ειδών προβλήματα, εκτός από τα γνωστά του co-axial και άλλα ανεπίτρεπτα σε ρολόγια αυτού του κόστους, π.χ. να γυρνάει το κουρδιστήρι και να μη γυρνάνε οι δείκτες σε ρολόι 6 μηνών, κλπ....
Ίσως με το νέο inhouse μηχανισμό (8500) να βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά πάλι πρέπει να περάσει κάποιος καιρός να δοκιμαστεί και το κόστος θα αυξηθεί σημαντικά...
Γενικά μου αρέσει ως εταιρία, έχει κύρος και ιστορία, αλλά αυτήν την περίοδο θα έπαιρνα χωρίς σκέψη Ω που θα μου άρεσε, μόνο αν είχε κάποιο δοκιμασμένο μηχανισμό, όπως ο κουρδιστός του moonwatch.
Ίσως λίγο άσχετο Post για αυτήν την ενότητα, το έγραψα με αφορμή τη φώτο με το συγκεκριμένο ρολοί...
Ίσως με το νέο inhouse μηχανισμό (8500) να βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά πάλι πρέπει να περάσει κάποιος καιρός να δοκιμαστεί και το κόστος θα αυξηθεί σημαντικά...
Γενικά μου αρέσει ως εταιρία, έχει κύρος και ιστορία, αλλά αυτήν την περίοδο θα έπαιρνα χωρίς σκέψη Ω που θα μου άρεσε, μόνο αν είχε κάποιο δοκιμασμένο μηχανισμό, όπως ο κουρδιστός του moonwatch.
Ίσως λίγο άσχετο Post για αυτήν την ενότητα, το έγραψα με αφορμή τη φώτο με το συγκεκριμένο ρολοί...
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
People and their watches: Omega Seamaster Planet Ocean
http://www.clicktempus.com/blog/people- ... anet-ocean
http://www.clicktempus.com/blog/people- ... anet-ocean
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
marios_ch έγραψε:
με χτυπάς στο αδύνατο σημείο Θοδωρή.....
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
Οι πληρωμενες διαφημιστικες φωτο δεν πρεπει να μετρανε στην παρουσιαση των ρολογιων των διασημοτητων!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times