Άντε κι εγώ, μετά τον Ανδρέα, να βάλω κι ένα επίσης μακροσκελές ποστ... Αυτό...
Uploaded with
ImageShack.us
Μόνο 3 απορίες:
1. Που θα βρούμε φαντάρους? Αφού θα καταργηθεί όπου νάναι κι η θητεία, θά φέρουν μισθοφόρους (........ έλεγε ο Βενιζέλος/χοιρόμορφος ο νεότερος)... κι ο Γιωργάκης θα φέρει την Frontex/ νέους τουρίστες για τον Έβρο...
2. Που θα βρούμε βαγόνια? Πάει για φούντο ο ΟΣΕ, και κανείς δεν ανεβαίνει άμα δεν πλερώσει... Σιγά ρε μην τα βάλουν τζάμπα για επιστράτευση!
3. Που θα βρούμε τα σύνορα? (Αυτό πια κι αν είναι ερώτηση... σας προβλημάτισα ή όχι?)... Η Θράκη πάει για πούλημα/"αυτονόμηση", θα δώσουν εκατοντάδες νησιά στις κελεμπίες (μόλις σφίξουν λίγο ακόμα οι πρωκτοί...). Τρέχα εσύ τώρα να βρεις σύνορα...
Εγώ που είμαι καλός "σύμβουλος", και μάλιστα αμισθί, του έλεγα του Γιωργάκη όταν έβγαινε στα μπαλκόνια να συμπληρώσει το βασικό του σύνθημα προς τον λαό... Μια φρασούλα αν έβαζε από τότε, τώρα πια θα το είχε εμπεδώσει η μάζα, το κοπάδι, και θάκαναν μια χαρά την δουλίτσα τους οι Μπίλντενμπεργκ, το ΔΝΤ και οι λοιποί προστάτες μας... Τι να φώναζε?
"...ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!...
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!!!..."
Άντε, καλά κρασά, εκλογές έρχονται, καπάκι και η γιορτή της Αεροπορίας μας... Δεν γίνεται να "χαλάσει" κανένας πυλώνας F-16, και να πέσει από τραγικό λάθος καμμιά εμπρηστική 2000 λιβρών στο κτίριο της Βουλής? Και νάναι και γεμάτο... Κατά λάθος λέω...