Δίλημμα ανάμεσα σε Β, Ω, R, ποια η γνώμη σας?

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
director
Has thanked: 0
Been thanked: 41 times

Re: Δίλημμα ανάμεσα σε Β, Ω, R, ποια η γνώμη σας?

Δημοσίευση από director »

αν και φαν της Ω,απο τα τρια που ποσταρες θα κραταγα το Β
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

το συγκεκριμένο speedy που έβαλε ο Αντρέας το έχω δει και περιεργαστεί από κοντά στο μαγαζί....... ;)

είναι λίγο χρησιμοποημένο έχει δηλαδή σημάδια αλλά πιστευω ότι αξίζει να πας για καινούριο αν είναι........
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

marios_ch έγραψε:το συγκεκριμένο speedy που έβαλε ο Αντρέας το έχω δει και περιεργαστεί από κοντά στο μαγαζί....... ;)

είναι λίγο χρησιμοποημένο έχει δηλαδή σημάδια αλλά πιστευω ότι αξίζει να πας για καινούριο αν είναι........
Αυτό που έβαλε ο Αντρέας είναι του 1996 και δεν έχει ιστορικό service...πέρα από τα σημάδια ;)

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
andreas
Been thanked: 0

Δημοσίευση από andreas »

Γιώργο με μία μικρή επιφύλαξη να μην θυμάμαι κάτι καλά ....μου είχε πει ότι είναι του 2001 με απόδειξη service το 2007 (μέσα στο κουτί).
Άβαταρ μέλους
Georges

Δημοσίευση από Georges »

andreas έγραψε:Γιώργο με μία μικρή επιφύλαξη να μην θυμάμαι κάτι καλά ....μου είχε πει ότι είναι του 2001 με απόδειξη service το 2007 (μέσα στο κουτί).

Εγώ τηλέφωνο είχα πάρει και μου είχαν πει αυτά που γράφω..τι να σου πω...το θυμάμαι γιατί ήμουνα έτοιμος να το πάρω.

Φιλικά Γιώργος

andreas
Been thanked: 0

Δημοσίευση από andreas »

περίεργα πράγματα !!!! το χαρτί του service το είδα (ακόμα και εάν κάνω λάθος στην χρονολογία)...τέλος πάντων...Μάρκο (δεν πιστεύω βέβαια να σε επηρέασα αλλά)..άστο καλύτερα ...μην πάθεις καμιά ζημιά και έχω τύψεις....
Άβαταρ μέλους
Georges

Δημοσίευση από Georges »

andreas έγραψε:περίεργα πράγματα !!!! το χαρτί του service το είδα (ακόμα και εάν κάνω λάθος στην χρονολογία)...τέλος πάντων...Μάρκο (δεν πιστεύω βέβαια να σε επηρέασα αλλά)..άστο καλύτερα ...μην πάθεις καμιά ζημιά και έχω τύψεις....
Μπορεί να έκανε σε μένα λάθος η υπάλληλος (γυναίκα με είχε εξυπηρετήσει)...δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....

Φιλικά Γιώργος

Άβαταρ μέλους
omegasnik
Has thanked: 4 times
Been thanked: 96 times

Δημοσίευση από omegasnik »

director έγραψε:αν και φαν της Ω,απο τα τρια που ποσταρες θα κραταγα το Β
+1000
το Β φίλε κράτα ...
Χρόνου Φείδου!
Άβαταρ μέλους
omegasnik
Has thanked: 4 times
Been thanked: 96 times

Δημοσίευση από omegasnik »

Πάντως 36άρι μπορώ να σου προτείνω ακόμη κάτι κι εγώ σε dress watch τελείως αντικειμενικά ΠΑΝΤΑ :ha: :ha: :ha:

ΑΥΤΟ:

Εικόνα
By omegasnik at 2008-09-25

και ανταλλαγή άμα θες!

Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5176 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Ilias-G έγραψε:Όντως το Ω είναι κούκλα, το Rolex όμως αντικειμενικά έχει μεγαλύτερο "ειδικό" βάρος και αποκτά μεγαλύτερη υπεραξία όσο περνά ο χρόνος....
Συμφωνώ!
Ilias-G έγραψε:Για να μη σε μπερδεύω, και εγώ το Ω θα 'παιρνα, γιατί μου αρέσει περισσότερο και δεν αντέχω αυτά τα 36 χιλ. του Rolex. Nα 'ταν το νέο datejust II με 41 χιλ., μάλιστα!! :good: Θα μου πεις όμως είναι ατσάλι με λευκόχρυσο, οπότε ξεφεύγουμε πολύ.... $0$$$$$
Τα 36χιλ του Rolex είναι οριακά στο χέρι μου. Δοκίμασα το Explorer I και φαίνεται πολύ μικρό, η κάσα του ΟΡ φαίνεται καλύτερα. Τα datejust 41χιλ. που έχω δει, δε μου αρέσουν, εκτός αν έχει βγει κάποιο με απλό κλασσικό σχέδιο πλάκας που δεν έχω δει. Όσο για το κόστος, το R ΟΡ χωρίς ημερομηνία είναι η απόλυτη κορυφή που μπορώ να φτάσω αυτήν την περίοδο.
Ilias-G έγραψε:Το Β είναι εξαιρετικό ως ρολόι, δεν έχει όμως αυτό το "κάτι" που έχουν τα άλλα στο DNA τους, άσε που είναι πολύ, μα πολύ σπορ σε σχέση με τα άλλα (γνώμη μου). Χίλιες φορές καλύτερα το πανέμορφο Β SOH. Βέβαια από την άλλη το έχεις, δεν θα ξοδευτείς καθόλου και βέβαια ανεξάρτητα από την εμφάνιση (που είναι υποκειμενικό θέμα), πρόκειται για ένα ρολόι από μία ποιοτικότατη και ιστορικότατη φίρμα από τις καλύτερες στο είδος της....
Το Β που έχω μου αρέσει, δε δίνω καθόλου χρήματα (βασικό αυτήν την περίοδο), το μέγεθος έχει αρχίσει λίγο να με ενοχλεί στο χέρι (όχι το βάρος, εξάλλου είναι τιτάνιο), ενώ παλαιότερα ότι ήταν κάτω από 44χιλ. μου φαινόταν πολύ μικρό και τέλος βλέπω ότι έχω μια προτίμηση σε ρολόγια χωρίς χρονογράφο, στην απλότητα και λιτότητα της πλάκας. Αν ήταν το SW ίσως να μη μου περνούσε από το μυαλό να το δώσω. Το SOH που αναφέρεις είναι πανέμορφο στο 38αρι και άλλο είναι πανέμορφο, αλλά τεράστιο, οπότε δε το σκέφτομαι.
Εικόνα
Απάντηση