σου κάθεται πολύ ωραία! Εκπληκτικό καντράν, και ευκολοφόρετο λόγω τιτανίου θα έλεγα!
Φιλικά
Νίκος
Νίκο σε ευχαριστώ..είναι ένα από τα ρολόγια που προσανατολίζομαι να κρατήσω. Βέβαια αυτό θα το ξέρω σε κανα εξάμηνο που λογικά θα το έχω βαρεθεί και θα έχει περάσει ο ενθουσιασμός.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
μετά από 50 ώρες (το βράδυ αναπαύεται στην θέση "9") είμαστε στο -3sec (σύμφωνα με το ρολόϊ του laptop που γίνετε και η σύγκριση)
Θα δούμε μέχρι τέλους της εβδομάδας που λογικά δεν θα το βγάλω από τον καρπό μου
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Γιώργο από ότι έχω δει εγώ το ρολόι του λαπτοπ έχει αποκλίσεις σε σχέση με την πραγματική ώρα............
το έχω κοιτάξει πολλές φορές και είδα ότι χάνει....
marios_ch έγραψε:Γιώργο από ότι έχω δει εγώ το ρολόι του λαπτοπ έχει αποκλίσεις σε σχέση με την πραγματική ώρα............
το έχω κοιτάξει πολλές φορές και είδα ότι χάνει....
Εγω εχω το 44αρι με 300 μετρα στεγανοτητας,κραταει χρονους πολυ καλους +4 την ημερα και ειναι πολυ ευκολοφορετο και ελαφρυ.Γενικα σαν ρολοι δεν βρισκω ψεγαδι πανω του,εργαλειο σκληροτραχηλο,μπραβο στην oris.To μπρασελε του το ειχα παρει 230 ευρω,λιγο ακριβουτσικο αλλα απο ποιοτητα σκιζει,ελαφρυ και ανθεκτικο.Πολυ ικανοποιημενος ειμαι και συνιστω ανεππιφυλακτα ORIS.