Αναγεννηση σε vintage Breitling

Στην ενότητα αυτή μιλάμε για τεχνικά θέματα που αφορούν τα ωρολόγια(εδώ μπορούν τα μέλη να υποβάλλουν και απορίες σχετικά με τεχνικά θέματα)
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: Αναγεννηση σε vintage Breitling

Δημοσίευση από eisenberg »

Πολυ ομορφο το ''παλαιο'' Chronomat! :good:

Και οι φωτο οπως παντα απολαυστικες!

Αρη προχωρησες σε γενικο σερβις?Εχω μαθει οτι η Breitling στο γενικο σερβις αλλαζει και τους δεικτες με νεους υποχρεωτικα(με το αζημιωτο βεβαια).Υποστηριζει οτι εφοσον αφαιρεθουν μια φορα δεν εχουν την ιδια σωστη εφαρμογη αν ξαναβαλεις τους ιδιους.Ποια η γνωμη σου γι αυτο?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
tzistsam
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από tzistsam »

Συγχαρητήρια Αρη. Με ότι και αν έχεις καταπιαστεί το αποτέλεσμα απλά είναι τέλειο. Και πάλι μπράβο. :good:
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Συγχαρητήρια και από εμένα Αρη!
Εικόνα
aris911
Has thanked: 0
Been thanked: 285 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aris911 »

eisenberg έγραψε:...Αρη προχωρησες σε γενικο σερβις?Εχω μαθει οτι η Breitling στο γενικο σερβις αλλαζει και τους δεικτες με νεους υποχρεωτικα(με το αζημιωτο βεβαια).Υποστηριζει οτι εφοσον αφαιρεθουν μια φορα δεν εχουν την ιδια σωστη εφαρμογη αν ξαναβαλεις τους ιδιους.Ποια η γνωμη σου γι αυτο?
Καλημερα σε ολους.
Οι δεικτες απο την στιγμη που θα βγουν σωστα τοτε μπορουν να ξαναμπουν και παλι.
Προσωπικα εχω αφαιρεση και επανατοποθετηση αρκετους και σε διαφορετικες μαρκες. Δεν υπηρξε ποτε προβλημα. Σε αυτο το ρολοι δεν εκανα σερβις στην μηχανη. Ομως οποιος εχει κανει σερβις σε 7750 μπορει και σε αυτο το μοντελο.
Και ναι Κωστα η στεφανη ειναι περιστρεφομενη.
Στα restoration το ρολοι λυνεται ολο. Και οταν λεμε ολο εννοουμε ολο. Ακομα και το κρυσταλλο βγαινη
Απάντηση