ξεχασα υπαρχει και ενας αλλος καλυτερος τροπος ...
μου φερνεις το ρολοι .. το κρατω δυο μερες .. του βγαζω και ανεβαζω τις φωτογραφιες
και μετα ..... στο επιστρεφω
Megalos έγραψε:ξεχασα υπαρχει και ενας αλλος καλυτερος τροπος ...
μου φερνεις το ρολοι .. το κρατω δυο μερες .. του βγαζω και ανεβαζω τις φωτογραφιες
και μετα ..... στο επιστρεφω
Κώστα για όλες αυτές τις τακτικές (κούρδισμα, φωτογράφιση, καθάρισμα μπαούλων κλπ) έχω τα πνευματικά δικαιώματα....δεν θυμάμαι να σου έδωσα άδεια...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Ευχαριστώ παίδες να στε καλά εκείνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ...αν και καινούριο είναι παλαιότερη σειρά (Κ) ... εξ' ου και το σύστημα είναι με βίδα δεν έχει το σύστημα του Αντώνη με το άλλο εργαλείο.... το κούρδισμα αποτελεί καλό λόγο να ασχολούμαι καθημερινά μαζί του ...δεν ξέρω εάν κάποια στιγμή το βαρεθώ αλλά νομίζω ότι θ αργήσει αυτή η ώρα.... κατά τα λοιπά ...εξακολουθεί και είναι μούρλια
εάν βγάλετε πάντως βραβείο για τις χειρότερες φωτογραφήσεις ....εδώ είμαι
Georges έγραψε:Αντρέα είναι πανέμορφο...λες να βρήκα τον επόμενο στόχο????
Φιλικά Γιώργος
Τι να σου πω βρε Γιώργο είναι καθαρά θέμα γούστου .....πάντως υποκειμενικά θα έλεγα ότι το ρολόι είναι αντικειμενικά κλασσικά όμορφο
ο μόνος κίνδυνος με τα panerai (ασ το επιβεβαιώσει και ο Αντώνης) είναι ότι όταν πάρεις το πρώτο μετά σου ρχεται μία περίεργη επιθυμία να πάρεις και κι άλλο panerai ....δεν ξέρω τι φταίει αλλά θέλει προσοχή αυτό το θέμα