Αγαπητέ Νίκο πολύ ωραίο ρολόι, αλλά και εμένα δεν μου αρέσει αυτό το μπρασελέ, σε κανένα ρολόι πόσο μάλλον στο ΡΟ που είναι γνήσιο σπορ ρολόι ...
Φιλικά Στέφανος.
Αγαπητέ Νίκο πολύ ωραίο ρολόι, αλλά και εμένα δεν μου αρέσει αυτό το μπρασελέ, σε κανένα ρολόι πόσο μάλλον στο ΡΟ που είναι γνήσιο σπορ ρολόι ...
Φίλε Θοδωρή θα πω την αμαρτία μου, ότι δεν μου πολύ αρέσουν τα BREITLING (εκτός του SuperOcean),
Stef νομιζω ειναι χαρακτηριστικο της συγκεκριμενης μαρκας,τα ρολογια της να ειναι ''love it or hate it''.StefMac έγραψε:Φίλε Θοδωρή θα πω την αμαρτία μου, ότι δεν μου πολύ αρέσουν τα BREITLING (εκτός του SuperOcean),
αλλά το δικό σου βρε φίλε όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει !!!
Κι εγώ είμαι οπαδός των mesh, σε όποια ρολόγια τους πηγαίνουν βέβαια. Τα Ω είναι από αυτά. Ιδίως αυτά με την cushion κάσα (mark-II κλπ.). Και στο PO πάει πολύ!!
Εγώ είμαι fan της ομάδας "Love It"!!eisenberg έγραψε:Stef νομιζω ειναι χαρακτηριστικο της συγκεκριμενης μαρκας,τα ρολογια της να ειναι ''love it or hate it''.StefMac έγραψε:Φίλε Θοδωρή θα πω την αμαρτία μου, ότι δεν μου πολύ αρέσουν τα BREITLING (εκτός του SuperOcean),
αλλά το δικό σου βρε φίλε όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει !!!
Αυτο το εμπνεουν μονο λιγες μαρκες με σχεδιαστικη ταυτοτητα και δικη τους προσωπικοτητα.
Η Breitling ειναι μια απο αυτες