Megalos έγραψε:λοιπον κατι που δεν το ηξερα -και δεν ξερω αν το ξερετε - και ειναι μοναδικο σε ολα τα ρολογια της συλλογης μου
τουλαχιστον
με την κορωνα τραβηγμενη μπορεις να μετακινησεις ΜΟΝΟΝ τον ωροδεικτη !!! η τον ωροδεικτη και τον δευτερολεπτοδεικτη
αυτο βοηθαει στο οτι εχοντας το ρυθμισει σωστα και ταξιδευοντας αλλαζεις απλως την ωρα και δεν ρυθμιζεις τιποτα αλλο
Και δεν το ήξερα !!!
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
Πολυ ωραιο.. .....καλοριζικο και απο μενα Κωστα...
StefMac έγραψε:
Megalos έγραψε:λοιπον κατι που δεν το ηξερα -και δεν ξερω αν το ξερετε - και ειναι μοναδικο σε ολα τα ρολογια της συλλογης μου
τουλαχιστον
με την κορωνα τραβηγμενη μπορεις να μετακινησεις ΜΟΝΟΝ τον ωροδεικτη !!! η τον ωροδεικτη και τον δευτερολεπτοδεικτη
αυτο βοηθαει στο οτι εχοντας το ρυθμισει σωστα και ταξιδευοντας αλλαζεις απλως την ωρα και δεν ρυθμιζεις τιποτα αλλο
Και από εμένα καλορίζικο και καλοφόρετο με υγεία! Πάρα πολύ όμορφο! Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ το γούστο μου για ρολόγια να στρέφεται προς αυτήν την κατηγορία..
Φιλε Μεγαλε συγχαρητηρια για το παρα πολυ καλο ρολοι που αποκτησες .Να το χαρεις με υγεια για πολλα χρονια.Τα Ω ειναι σταθερη αξια.Αυτο που λες με τον ωροδεικτη ενα LONGINES εχω εδω και πολλα χρονια αλλαζει την ημερομηνια ετσι. Δηλαδη οταν τραβηξεις την κορωνα ο ωροδεικτης πηδα να το πω ετσι 24 φορες μεχρι να αλλαξει η ημερομηνια. Το ρολοι διευκρινιζω ομως οτι ειναι Quartz Chrono του 70- 80 και παρουσιασε αρκετα προβληματα. Φυσικα αυτο ειναι ασχετο με την πιο πανω λειτουργια που αναφερα.Φιλικα Σιμος.
τουλαχιστον