Ανδρεα μπραβο φιλε ...πολυ ενδιαφερον αρθρο ...ευχαριστουμεandreas έγραψε:Τελικά Γιώργο βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές αποκλίνουσες απόψεις πάνω στο θέμα
αυτή
http://hubpages.com/hub/Panerai_Watches ... nium_Cases
μου φάινεται αρκετά περιεκτική και πιο κοντά σε αυτό που λες
PAM 112?
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40286 times
- Been thanked: 8766 times
Re: PAM 112?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Η unitas αδιαμφισβητητα ειναι μια πολυ καλη και safe επιλογη σε μηχανισμο!
Αυτο που με τρελαινει εμενα και βλεπω προς 312 μερια ειναι η κασα 1950....! αχ............ καηκαμε! $
Αυτο που με τρελαινει εμενα και βλεπω προς 312 μερια ειναι η κασα 1950....! αχ............ καηκαμε! $
pam pam! .......ντιρι pam pam!....... ντιρι pam!.... ντιρι pam!.... ντιρι pam pam!!!!!!!
Καλό μήνα παίδες!!!!!!!
Αυτος ο μήνας με βρίσκει στο ξεκίνημά του..... με πολύ ωραία διάθεση και πολύ ελαφριά τσέπη !!!!!
Ναι!!!....καλά καταλάβατε!!! ΕΓΙΝΕ ΖΗΜΙΑ!!!!!
Μου είπαν ότι υπάρχει εκεί ένα καινούριο και είπα να περάσω να το δω
Πάω....μπαίνω στο μαγαζί και το βλέπω ...... και με βλέπει και αυτό!!!!
Γειά σου!!!...... (μου λέει)
Γειά σου και σένα!!!!! (του λέω)
Εσύ είσαι ο έτσι? !!!(με ρωτάει)
Ποιός έτσι? !!!!!(ξαναρωτάω)
Αυτός που ρώταγες για εμένα.......(μου λέει)
ναι ..ναι ..και είπα να έρθω να σε δω και από κοντά ...(του λέω)
λίγο ασχημομούρης είσαι ...αλλά φάινεσαι καλό παιδί ....(μου λέει)
ξέρεις ....(του λέω)...δεν το βλέπω σοβαρά ...γιατί ακόμα δεν είμαι έτοιμος....
θέλεις να ρθεις λίγο πιο κοντά να σπάσει λίγο ο πάγος??? (μου λέει)
άσε (του λέω) δεν πειράζει μια ματιά ήρθα να ρίξω ...θα έρθω άλλη στιγμή...
Έλα τώρα που δεν θέλεις!!!!! (μου λέει) φόρα με λίγο έτσι για την αίσθηση.....
μήπως εχεις ξαναφορέσει κανένα από τα αδέρφια μου??? (με ρωτά)
όχι !...(απαντώ) γιατί εσένα σε έχει φορέσει άλλος??? (ρωτώ)
όχι βέβαια !!!! (μου λέει) τι με πέρασες?...δεν βλέπεις κορμί εδώ αγνό και ανέγγιχτο????
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ!!!!!
το φόρεσα ...με φόρεσε ....και λίγο το κρασί..λίγο η καλή παρέα....λίγο η κούραση.....ήταν περασμένη και η ώρα (έκλεινε το μαγαζί)
το πήρα και έφυγα......!
και ΙΔΟΥ!!!
μιά που ήμουν εκεί του πήρα και μιά αλλαξιά έτσι να υπάρχει για αρχή...
αυτά φίλοι μου!!!!!
είναι πραγματικά εκπληκτικά όμορφο μέσα στην λιτότητά του και δεν χορταίνω να το χαζεύω
ωστόσο θα ήθελα να διευκρινίσω ...οτι δεν έκανα αυτή την αγορά για εμένα ...ΟΧΙ.....!!!!!.... για το παιδί μου το έκανα !!! για τον μεγάλο μου τον γιό....
πηγαίνει προνήπιο τώρα και πρέπει να φροντίσω για το μέλλον του.....και οφείλω σαν σωστός πατέρας να το φυλάξω το ρολόι ....να το στρώσω....και να του το παραδώσω όταν θα τελειώσει τον στρατό ή όταν βρει δουλειά ή ακόμα πιο σωστά όταν θα παντρευτεί με το καλό.........
Καλό μήνα παίδες!!!!!!!
Αυτος ο μήνας με βρίσκει στο ξεκίνημά του..... με πολύ ωραία διάθεση και πολύ ελαφριά τσέπη !!!!!
Ναι!!!....καλά καταλάβατε!!! ΕΓΙΝΕ ΖΗΜΙΑ!!!!!
Μου είπαν ότι υπάρχει εκεί ένα καινούριο και είπα να περάσω να το δω
Πάω....μπαίνω στο μαγαζί και το βλέπω ...... και με βλέπει και αυτό!!!!
Γειά σου!!!...... (μου λέει)
Γειά σου και σένα!!!!! (του λέω)
Εσύ είσαι ο έτσι? !!!(με ρωτάει)
Ποιός έτσι? !!!!!(ξαναρωτάω)
Αυτός που ρώταγες για εμένα.......(μου λέει)
ναι ..ναι ..και είπα να έρθω να σε δω και από κοντά ...(του λέω)
λίγο ασχημομούρης είσαι ...αλλά φάινεσαι καλό παιδί ....(μου λέει)
ξέρεις ....(του λέω)...δεν το βλέπω σοβαρά ...γιατί ακόμα δεν είμαι έτοιμος....
θέλεις να ρθεις λίγο πιο κοντά να σπάσει λίγο ο πάγος??? (μου λέει)
άσε (του λέω) δεν πειράζει μια ματιά ήρθα να ρίξω ...θα έρθω άλλη στιγμή...
Έλα τώρα που δεν θέλεις!!!!! (μου λέει) φόρα με λίγο έτσι για την αίσθηση.....
μήπως εχεις ξαναφορέσει κανένα από τα αδέρφια μου??? (με ρωτά)
όχι !...(απαντώ) γιατί εσένα σε έχει φορέσει άλλος??? (ρωτώ)
όχι βέβαια !!!! (μου λέει) τι με πέρασες?...δεν βλέπεις κορμί εδώ αγνό και ανέγγιχτο????
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ!!!!!
το φόρεσα ...με φόρεσε ....και λίγο το κρασί..λίγο η καλή παρέα....λίγο η κούραση.....ήταν περασμένη και η ώρα (έκλεινε το μαγαζί)
το πήρα και έφυγα......!
και ΙΔΟΥ!!!
μιά που ήμουν εκεί του πήρα και μιά αλλαξιά έτσι να υπάρχει για αρχή...
αυτά φίλοι μου!!!!!
είναι πραγματικά εκπληκτικά όμορφο μέσα στην λιτότητά του και δεν χορταίνω να το χαζεύω
ωστόσο θα ήθελα να διευκρινίσω ...οτι δεν έκανα αυτή την αγορά για εμένα ...ΟΧΙ.....!!!!!.... για το παιδί μου το έκανα !!! για τον μεγάλο μου τον γιό....
πηγαίνει προνήπιο τώρα και πρέπει να φροντίσω για το μέλλον του.....και οφείλω σαν σωστός πατέρας να το φυλάξω το ρολόι ....να το στρώσω....και να του το παραδώσω όταν θα τελειώσει τον στρατό ή όταν βρει δουλειά ή ακόμα πιο σωστά όταν θα παντρευτεί με το καλό.........
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Εγινε η ζημιαααααα
Οι καλυτερες αγορες ειναι αυτες Ανδρεα,πανω ''στην τρελλα'' !!!!
Πολυ ωραιο ρολοι,σημερα ειδα κι εγω ενα απο κοντα(δεν το δοκιμασα ομως,την εχω πατησει παλιοτερα και τωρα προσεχω) στον γνωστο αντιπροσωπο!
Πολυ ωραιο κομματι!
Να το χαιρεσαι φιλε με υγεια και με το καλο-γιατι οχι?-να το δωσεις καποτε και στο γιο σου σε αριστη κατασταση!Τοτε θα ειναι και βινταζ πια
Βαλε μεγαλυτερες φωτο να το θαυμασουμε περισσοτερο,κι αυριο που ναι και Σαββατο θελουμε με φως ημερας
ΥΓ.Αντωνηηηη,μας προλαβε αλλος φιλε!!!!
Οι καλυτερες αγορες ειναι αυτες Ανδρεα,πανω ''στην τρελλα'' !!!!
Πολυ ωραιο ρολοι,σημερα ειδα κι εγω ενα απο κοντα(δεν το δοκιμασα ομως,την εχω πατησει παλιοτερα και τωρα προσεχω) στον γνωστο αντιπροσωπο!
Πολυ ωραιο κομματι!
Να το χαιρεσαι φιλε με υγεια και με το καλο-γιατι οχι?-να το δωσεις καποτε και στο γιο σου σε αριστη κατασταση!Τοτε θα ειναι και βινταζ πια
Βαλε μεγαλυτερες φωτο να το θαυμασουμε περισσοτερο,κι αυριο που ναι και Σαββατο θελουμε με φως ημερας
ΥΓ.Αντωνηηηη,μας προλαβε αλλος φιλε!!!!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Αντρέα καλορίζικο και καλοφόρετο πάντα με υγεία.
Είσαι υπόδειγμα πατέρα και τυχερός ο γιος σου....είμαι σίγουρος οτι δεν τον αφήσεις μόνο με το πανέρι
Φιλικά Γιώργος
Είσαι υπόδειγμα πατέρα και τυχερός ο γιος σου....είμαι σίγουρος οτι δεν τον αφήσεις μόνο με το πανέρι
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Φίλε Αντρέα πολλά πολλά μπράβο..........
Υπέροχο κομμάτι μου αρέσει και μένα... απλό, λιτό αλλά πανέμορφο............
Μπήκες δυναμικά στο νέο μήνα βλέπω.... πάντα τέτοια....
Καλοφόρετο να είναι και αναμένω με την επιστροφή μου να δω πολλές και ωραίες φώτο....... Το αξίζει.........
Υπέροχο κομμάτι μου αρέσει και μένα... απλό, λιτό αλλά πανέμορφο............
Μπήκες δυναμικά στο νέο μήνα βλέπω.... πάντα τέτοια....
Καλοφόρετο να είναι και αναμένω με την επιστροφή μου να δω πολλές και ωραίες φώτο....... Το αξίζει.........
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Καλοφορετο φιλε παντα τετοια!! Να το χαιρεσε!!
ΥΓ. Θοδωρη εμενα δεν με θελει ρε φιλε...απο γκαντεμια σε γκαντεμια παει!
ΥΓ. Θοδωρη εμενα δεν με θελει ρε φιλε...απο γκαντεμια σε γκαντεμια παει!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ...να είστε καλά ....΄
Θοδωρή πράγματι πολύ άσχημο πράγμα να δοκιμάζεις από κοντά ...τέρμα οι επισκέψεις για αρκετό καιρό....μόνο από το διαδίκτυο.
είχα πάει και στήν Αθήνα μήπως και βρω το spring drive moonphase του 08 αλλά είχε μόνο το ananta το οποίο ήταν ωραίο αλλά...δεν..αν ποτέ το βρω θα το πάρω για τον μικρό το γιό και θα του το φυλάξω και αυτουνού...
το ρολόι δεν το αγόρασα από τον γνωστό αντιπρόσωπο στην Αθήνα αλλά από τον Πρίντεζη... είχα πάρει να ρωτήσω για μεταχειρισμένο αλλά με ενημέρωσε ότι έχει ένα καινούριο ....το ωραίο ήταν ότι ήμουν πολύ κοντά να πάρω και ένα moonwatch μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή αλλά τελευταία στιγμή κρατήθηκα.
στο πανέρι όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ είναι πανέμορφο και είναι πολύ ελαφρύ και άνετο στην αίσθηση αν και αρχικά πριν το φορέσω νόμισα ότι θα ήταν πιο "δύσκολο".
ΥΓ.1 Εάν έχει κάποιος την καλοσύνη ασ μου στείλει με πμ πως μπορώ να μεγενθύνω τις φωτογραφίες γιατί προσπαθώ να κάνω resize από το μενού του photobucket και το picture manager και δεν γίνεται τίποτε...
ΥΓ.2 ξέρει κανείς στο κούρδισμα πόσες περίπου φορές γυρνάω την κορώνα?? μέσα στο εγχειρίδιο λέει μέχρι το τέρμα αλλά φοβάμαι να το ζορίσω...
Θοδωρή πράγματι πολύ άσχημο πράγμα να δοκιμάζεις από κοντά ...τέρμα οι επισκέψεις για αρκετό καιρό....μόνο από το διαδίκτυο.
είχα πάει και στήν Αθήνα μήπως και βρω το spring drive moonphase του 08 αλλά είχε μόνο το ananta το οποίο ήταν ωραίο αλλά...δεν..αν ποτέ το βρω θα το πάρω για τον μικρό το γιό και θα του το φυλάξω και αυτουνού...
το ρολόι δεν το αγόρασα από τον γνωστό αντιπρόσωπο στην Αθήνα αλλά από τον Πρίντεζη... είχα πάρει να ρωτήσω για μεταχειρισμένο αλλά με ενημέρωσε ότι έχει ένα καινούριο ....το ωραίο ήταν ότι ήμουν πολύ κοντά να πάρω και ένα moonwatch μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή αλλά τελευταία στιγμή κρατήθηκα.
στο πανέρι όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ είναι πανέμορφο και είναι πολύ ελαφρύ και άνετο στην αίσθηση αν και αρχικά πριν το φορέσω νόμισα ότι θα ήταν πιο "δύσκολο".
ΥΓ.1 Εάν έχει κάποιος την καλοσύνη ασ μου στείλει με πμ πως μπορώ να μεγενθύνω τις φωτογραφίες γιατί προσπαθώ να κάνω resize από το μενού του photobucket και το picture manager και δεν γίνεται τίποτε...
ΥΓ.2 ξέρει κανείς στο κούρδισμα πόσες περίπου φορές γυρνάω την κορώνα?? μέσα στο εγχειρίδιο λέει μέχρι το τέρμα αλλά φοβάμαι να το ζορίσω...
- omegasnik
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 96 times
Ανδρέα καλορίζικο φίλε!
Καταπληκτικό!
Κάτι τέτοια λέω κι εγώ στο γιο μου αλλά δεν περνάνε και μου λέει
ότι του τρώω την περιουσία σε σαχλαμάρες όπως τα ρολόγια
Φιλικά
Νίκος
Καταπληκτικό!
Κάτι τέτοια λέω κι εγώ στο γιο μου αλλά δεν περνάνε και μου λέει