Omega moonwatch Vs Breitling Avenger Skyland
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Re: Omega moonwatch Vs Breitling Avenger Skyland
Ω και από μένα...Ο Θοδωρής τα είπε όλα...δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40307 times
- Been thanked: 8766 times
ενδιαφεροντα πραγματα εμαθα ... ειδικα για το Breitling ...
Μαριε νομιζω πρεπει να ανοιξεις και αλλη συγκριση με το navitimer αφου ειναι πιο συγκρισιμα
Μαριε νομιζω πρεπει να ανοιξεις και αλλη συγκριση με το navitimer αφου ειναι πιο συγκρισιμα
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Φίλε Θάνο καθόλου πίσω δεν είναι απο θέμα ακρίβειας στο 24 ώρο αν μάλιστα βρεις και την κατάλληλη θέση να το αφήνεις το βράδυ....THANOS58 έγραψε:Μάριε,
πειραγμένη 7750, αυτόματη, πιστοποιημένη, σύγχρονη, απέναντι στην παλιά κουρδιστή 1861... Η δεύτερη, όσο σκυλί κι αν είναι, είναι αρκετά πίσω τεχνολογικά (θεωρητικά βέβαια, γιατί δεν έχω μέτρηση ακριβείας στο 24ωρο...). Μήπως συγκρίνουμε κάπως ...λεμόνια (ή Λεμάνια) με πορτοκάλια?
Μιά σκέψη κάνω... Βέβαια, ψηφίζω speedy, αλλά όχι με "μηχανικά" κριτήρια... Ο έρωτας είναι έρωτας... τα ξέρεις...
εγώ που το έψαξα λίγο, από το +12 που μου ήτανε προχθές, χθες το κατέβασα στο +5 και σήμερα είναι στο +3......
Μιλάμε για εξαιρετικές αποκλίσεις από μια τέτοια μηχανή..........
όσο για τον έρωτα τα ξέρω και με το παραπάνω.....
-
Ξεκινώντας από την αρχή,
Ηλία θεωρώ ότι με το Fortis πάλι θα το αδικούσα το fortis, έτσι ήταν η γνώμη μου την έκανα την σκέψη πάντως.....
Αντώνη για μένα δεν μπορούσα να το συγκρίνω με το Longines, εντελώς αντίθετα και πάλι θα το αδικούσα....
Η αλήθεια είναι ότι η αρχική μου σκέψη ήταν το navitimer και δυσκολευτηκα πολύ να αποφασίσω μεταξύ των δύο....
Στο τέλος όμως αποφάσισα με την παράμετρο της τιμής η οποία στην περίπτωση του navitimer είναι κοντά στα διπλάσια λεφτά έτσι είπα ότι πάμε σε άλλη κατηγορία λεφτών και δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο ρολόγια και το 2 να κάνει διπλάσια λεφτά.....
οπότε απορρίφθηκε έναντι του skyland avenger....
Πάντως περίμενα να υπάρξει έντονος ανταγωνισμός, το θεωρούσα τουλάχιστον δεδομένο.......
Ηλία θεωρώ ότι με το Fortis πάλι θα το αδικούσα το fortis, έτσι ήταν η γνώμη μου την έκανα την σκέψη πάντως.....
Αντώνη για μένα δεν μπορούσα να το συγκρίνω με το Longines, εντελώς αντίθετα και πάλι θα το αδικούσα....
Η αλήθεια είναι ότι η αρχική μου σκέψη ήταν το navitimer και δυσκολευτηκα πολύ να αποφασίσω μεταξύ των δύο....
Στο τέλος όμως αποφάσισα με την παράμετρο της τιμής η οποία στην περίπτωση του navitimer είναι κοντά στα διπλάσια λεφτά έτσι είπα ότι πάμε σε άλλη κατηγορία λεφτών και δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο ρολόγια και το 2 να κάνει διπλάσια λεφτά.....
οπότε απορρίφθηκε έναντι του skyland avenger....
Πάντως περίμενα να υπάρξει έντονος ανταγωνισμός, το θεωρούσα τουλάχιστον δεδομένο.......
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Aυτα τα γλυτωνεις οταν το ρολοι σου ειναι πιστοποιημενο χρονομετρο.Παντως μου κανει εντυπωσει ποσο πολυ αποκλινει το ρολοι σου αναλογα τη θεση....απο το +12 στο +3...marios_ch έγραψε: εγώ που το έψαξα λίγο, από το +12 που μου ήτανε προχθές, χθες το κατέβασα στο +5 και σήμερα είναι στο +3......
Μιλάμε για εξαιρετικές αποκλίσεις από μια τέτοια μηχανή..........
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
Σίγουρα αυτή είναι και η δουλειά του cosc.....
Ναι φίλε και μένα το ίδιο.... τρομερή εντύπωση πχ χθες που το φόρεσα μόνο γύρω στο 8ώρο τώρα είναι +3...
προχθές που το φόρεσα πιο πολύ ήτανε +5....
παραπροχθές το είχα αφήσει με καντράν πάνω όλη μερά +12.....
Ναι φίλε και μένα το ίδιο.... τρομερή εντύπωση πχ χθες που το φόρεσα μόνο γύρω στο 8ώρο τώρα είναι +3...
προχθές που το φόρεσα πιο πολύ ήτανε +5....
παραπροχθές το είχα αφήσει με καντράν πάνω όλη μερά +12.....
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Ω και απο εμενα.Ονομα βαρυ σαν ιστορια που λεει και το τραγουδι. Αθανατο ρολοι. Το μονο που νομιζω υπερτερει το Breitling ειναι η πιο στιβαρη κασα. Φιλικα Simon.
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Ψήφισα Omega. Δεν θεωρώ τα δύο ρολόγια συγκρίσιμα, το Breitling θα το κατέτασα μάλλον στους καταδυτικούς χρονογράφους. Το Breitling μου αρέσει πάρα πολύ άλλα πρόσφατα είδα το B01 και ψιλοέπαθα οπότε μου έφυγε λίγο.
Σκέφτηκα με το εξής απλό κριτήριο, αν μου χάριζαν ένα από τα δύο ποιό θα διάλεγα. Omega δεν έχω, το speedy μου αρέσει πολύ οπότε θα διάλεγα αυτό.
Σκέφτηκα με το εξής απλό κριτήριο, αν μου χάριζαν ένα από τα δύο ποιό θα διάλεγα. Omega δεν έχω, το speedy μου αρέσει πολύ οπότε θα διάλεγα αυτό.
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.