ΨΥΧ-ΩΦΕΛΙΜΑ
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: ΨΥΧ-ΩΦΕΛΙΜΑ
Αμάν βρε Θάνο ...με πέθανες τώρα !!!! ειλικρινά και μόνο που το διάβαζα τ άρθρο έφερνα στο μυαλό μου αυτές τις στιγμές που κάθισα με αυτόν τον γέροντα ...πραγματικά αλησμόνητη εμπειρία μέσα στην απλότητά της .....μακάρι να καταφέρω να ξαναπάω και του χρόνου....
ευχαριστώ φίλε
ευχαριστώ φίλε
- THANOS58
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 12 times
Φώναξέ με... νωρίς για να βγάλω δικαιολογητικά... Πρέπει νάρθω μαζί σου... Είμαι γιός ιπταμένου που πολέμησε... έχω χρέος να προσευχηθώ για όσους ζουν και αγωνίζονται για ένα κομμάτι γαλανόλευκο πανί, που η τιμή του τιμή δεν έχει.andreas έγραψε:Αμάν βρε Θάνο ...με πέθανες τώρα !!!! ειλικρινά και μόνο που το διάβαζα τ άρθρο έφερνα στο μυαλό μου αυτές τις στιγμές που κάθισα με αυτόν τον γέροντα ...πραγματικά αλησμόνητη εμπειρία μέσα στην απλότητά της .....μακάρι να καταφέρω να ξαναπάω και του χρόνου....
ευχαριστώ φίλε
Εκεί είναι ο τόπος να φωνάξω "Απ τα κόκκαλα βγαλμένη..."! Και μετά σιωπηλή προσευχή, εκεί, στον Άκραθω μόνον...
Τι να καταλάβει ρε απ' αυτά το αδερφάτο με τα κολωνακιώτικα κουστουμάκια???
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40279 times
- Been thanked: 8756 times
Ανδρεα .. Θανο ... ευγε για τις ωραιοτατες αυτες αναφορες σας ...
κοσμουν το φορουμ και οχι μονον.. και se non e vero e ben trovato .. ο νοων νοειτω
Αληθεια για το Αγιο Ορος εχω υποβαλει κρατηση και εγω Ανδρεα ετσι
κοσμουν το φορουμ και οχι μονον.. και se non e vero e ben trovato .. ο νοων νοειτω
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
να πάτε να πάτε...να αρχίσετε να μιλάτε για ρολόγια, να ψήσετε τους μοναχούς και μετά να πάτε όλοι μαζί για μία ομαδικήMegalos έγραψε:Ανδρεα .. Θανο ... ευγε για τις ωραιοτατες αυτες αναφορες σας ...
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. Κι αν πετύχει η ομαδική, βλέπω την κάθε μονή να βγάζει την δική της limited edition...τρέμε Biver....
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Megalos έγραψε:Ανδρεα .. Θανο ... ευγε για τις ωραιοτατες αυτες αναφορες σας ...
Κώστα .....εννοείται.... ΄φυσικά και γίνεται ..φτάνει να τα καταφέρουμε ....όσοι μαζευτούμε θα κάνουμε οργανωμένη κίνηση... θα πάμε σαν διαπιστευμένη αποστολή του WFC
Αυτό το Γιώργο είναι το λιγότερο....το πιθανότερο (με το χρήμα που ρέει εκεί) είναι βρούμε και συλλέκτες και μάλιστα βαρβάτους....κάτω από το ράσο κρύβεται άνετα το tourbillonGeorges έγραψε:να πάτε να πάτε...να αρχίσετε να μιλάτε για ρολόγια, να ψήσετε τους μοναχούς και μετά να πάτε όλοι μαζί για μία ομαδικήMegalos έγραψε:Ανδρεα .. Θανο ... ευγε για τις ωραιοτατες αυτες αναφορες σας ...
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. Κι αν πετύχει η ομαδική, βλέπω την κάθε μονή να βγάζει την δική της limited edition...τρέμε Biver....
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
andreas έγραψε:Αυτό το Γιώργο είναι το λιγότερο....το πιθανότερο (με το χρήμα που ρέει εκεί) είναι βρούμε και συλλέκτες και μάλιστα βαρβάτους....κάτω από το ράσο κρύβεται άνετα το tourbillonGeorges έγραψε:να πάτε να πάτε...να αρχίσετε να μιλάτε για ρολόγια, να ψήσετε τους μοναχούς και μετά να πάτε όλοι μαζί για μία ομαδικήMegalos έγραψε:Ανδρεα .. Θανο ... ευγε για τις ωραιοτατες αυτες αναφορες σας ...
Φιλικά Γιώργος
ψψψσσσστ να σου πω....κλείσε μία θέση και για μένα
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!