andreas έγραψε:Δείχτε ρε πάιδες και σε μένα τον άσχετο ποιό είναι αυτό το ειδικό εργαλειάκι...εάν έχει κανείς φωτογραφία ....του εργαλειακίου ασ την΄βάλει παρακαλώ ..
And, to the best of my knowledge, the original mechanical Omega Speedmaster Professional is the only piece of space equipment certified by NASA for "All Manned extravehicular Space Flights" that is available for wear to the public. Thus the Speedmaster Professional provides the opportunity to own a small piece of history.
Φίλε Μάριε με τόσο moonwatch που έχω δει τις τελευταίες μέρες μου έχεις αλλάξει τα δεδομένα...τέλος πάντων ελπίζω να μην κάνω καμιά ζημιά πριν την προγραμματισμένη ώρα...είναι και φαίνεται υπέροχο !!!!!
andreas έγραψε:Φίλε Μάριε με τόσο moonwatch που έχω δει τις τελευταίες μέρες μου έχεις αλλάξει τα δεδομένα...τέλος πάντων ελπίζω να μην κάνω καμιά ζημιά πριν την προγραμματισμένη ώρα...είναι και φαίνεται υπέροχο !!!!!
Andrea αν κάνεις την ζημιά ξέρουμε ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός...αυτό δεν είναι ενημέρωση...είναι πλύση εγκεφάλου
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!