Δυστυχώς Κώστα μου η ασθένεια είναι καλπάζουσας μορφής ... Εύχομαι να την συγκρατήσω γιατί ετοιμάζομαι για μεγάλες ζημιέςMegalos έγραψε: Αντρεα μια χαρα εμπειρια εχεις τωρα πια .... τι σεμιναρια εχεις περασει στο φορουμ φιλε
μεγεθος ρολογιου
Re: μεγεθος ρολογιου
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
τα μεγάλα μεγέθη όντως είναι μόδα αλλά πλέον μεγάλο θεωρείτε κάτι πάνω από 46...οπότε δεν νομίζω οτι θα επιστρέψουμε στα παλιά όσο και να προσπαθούμε. Αν ήτανε έτσι θα έπρεπε σήμερα να φοράμε καμπάνα παντελόνια, να έχουμε μαλλιά και μούσια και να φοράμε κίτρινα πουκάμισα με πορτοκαλί παντελόνια.andreas έγραψε:Δυστυχώς Κώστα μου η ασθένεια είναι καλπάζουσας μορφής ... Εύχομαι να την συγκρατήσω γιατί ετοιμάζομαι για μεγάλες ζημιέςMegalos έγραψε: Αντρεα μια χαρα εμπειρια εχεις τωρα πια .... τι σεμιναρια εχεις περασει στο φορουμ φιλε
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
θανατηφόρος συνδυασμός Γιώργο...... με τέτοιο ντύσιμο μόνο ρολόι με κούκο θα ταίριαζεGeorges έγραψε: Αν ήτανε έτσι θα έπρεπε σήμερα να φοράμε καμπάνα παντελόνια, να έχουμε μαλλιά και μούσια και να φοράμε κίτρινα πουκάμισα με πορτοκαλί παντελόνια.
Φιλικά Γιώργος
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Κι όμως Αντρέα..πορτοκαλί παντελόνι καμπάνα με κίτρινο πουκάμισο φόραγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε κάποια ταινία....δεν θυμάμαι σε ποια...αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ο συνδυασμός και τον θυμάμαι ακόμαandreas έγραψε:θανατηφόρος συνδυασμός Γιώργο...... με τέτοιο ντύσιμο μόνο ρολόι με κούκο θα ταίριαζεGeorges έγραψε: Αν ήτανε έτσι θα έπρεπε σήμερα να φοράμε καμπάνα παντελόνια, να έχουμε μαλλιά και μούσια και να φοράμε κίτρινα πουκάμισα με πορτοκαλί παντελόνια.
Φιλικά Γιώργος
Οι εποχές αλλάζουνε και μαζί και η μόδα. Μπορεί να δανείζετε στοιχεία από το παρελθόν αλλά πότε δεν γυρνά τόσο πίσω.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
- THANOS58
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 12 times
Παιδιά, νάστε όλοι καλά, αλλά επειδή οι περισσότεροι είστε νέοι (ακόμα) κι ωραίοι (είθε πάντα...), ξεχάσατε κάτι... Στο φόρουμ κυκλοφορούν και ...ημι-γερόντια, όπως εγώ...!
Έχω, όπως ίσως κι άλλοι, πρόβλημα όρασης. Πρεσβυωπίες, το ένα, το άλλο, και πάει λέγοντας...
Είναι αναπόφευκτο να μην μπορούμε να διαβάσουμε καντράν εύκολα όπως παλιά, ειδικά αν υπάρχουν και πολύπλοκες υλοποιήσεις...
Τα 42mm είναι κάτι σαν σημείο εκκίνησης θα έλεγα, αλλά όχι πολύ παραπάνω. Μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ βαρύ -όταν δεν είσαι και οργισμένο νιάτο- να φοράς ας πούμε 47-50mm στον καρπό, μέχρι να βγαίνει κι έξω από το όριο του χεριού...
Από την άλλη, τα 37-39mm είναι κάπως μικρά πάλι, καθώς -αν έχουν και μερικές επιπλέον ενδείξεις πέραν των βασικών- κάνουν την ανάγνωση πρόβλημα.
Οπότε -για την κατηγορία αυτήν των αγοραστών, και όχι μόνον- πρέπει να ψηφίσω ανάμεσα σε αυτά τα μεγέθη που προανέφερα.
Θάνος-Ευχαριστώ
Έχω, όπως ίσως κι άλλοι, πρόβλημα όρασης. Πρεσβυωπίες, το ένα, το άλλο, και πάει λέγοντας...
Είναι αναπόφευκτο να μην μπορούμε να διαβάσουμε καντράν εύκολα όπως παλιά, ειδικά αν υπάρχουν και πολύπλοκες υλοποιήσεις...
Τα 42mm είναι κάτι σαν σημείο εκκίνησης θα έλεγα, αλλά όχι πολύ παραπάνω. Μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ βαρύ -όταν δεν είσαι και οργισμένο νιάτο- να φοράς ας πούμε 47-50mm στον καρπό, μέχρι να βγαίνει κι έξω από το όριο του χεριού...
Από την άλλη, τα 37-39mm είναι κάπως μικρά πάλι, καθώς -αν έχουν και μερικές επιπλέον ενδείξεις πέραν των βασικών- κάνουν την ανάγνωση πρόβλημα.
Οπότε -για την κατηγορία αυτήν των αγοραστών, και όχι μόνον- πρέπει να ψηφίσω ανάμεσα σε αυτά τα μεγέθη που προανέφερα.
Θάνος-Ευχαριστώ
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!