Georges έγραψε:...
Φίλε tazio το πρώτο βίντεο είναι το νέο από το ecofin (διάρκεια 2.07)...το δεύτερο είναι το παλιό (διάρκεια 6.17)
Είναι η δεύτερη φορά που τα χώνει ο τύπος.
Φιλικά Γιώργος
Έχεις δίκιο λάθος μου και μιλώ για το πρώτο βίντεο.
M@l@κία μου πρώτη έκανα edit στο ποστ που είχα ανεβάσει και πρόσθεσα τη φράση
"...Το ίδιο ισχύει και για το άλλο βίντεο. "
Μ@λ@κία μου δεύτερη το έκανα χωρίς να το διασταυρώσω.
Η ουσία όμως παραμένει. Ο τρόπος που είναι γραμμένη η είδηση αφήνει να εννοηθεί ότι και τα δυο βίντεο, από τη στιγμή που ο συντάκτης δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό, είναι από την ίδια συνεδρίαση ή έστω από συνεδρίαση αυτών των ημερών. Σε αυτό προσθέτω και το γεγονός ότι το έχουν ανεβάσει στο youtube με ημερομηνία προχθεσινή χωρίς να αναφέρουν ούτε εκεί ότι είναι από παλαιότερη συνεδρίαση.
Τελικά λάθος μου που χαρακτήρισα ετεροχρονισμένη την σελίδα αυτή, δεν είναι πράγματι. Πιθανόν να γράφουν "δημοσιογράφοι" σε αυτήν και όχι δημοσιογράφοι και δε ξέρω τι είναι χειρότερο. Αυτό ή ο ετεροχρονισμός;
Megalos έγραψε:...
οσον αφορα τον Κοντ Μπεντιτ νομιζω tazio οτι ο Γιωργος εχει δικαιο γιατι και εγω το ειδα προχθες στις ειδησεις της ΤV
...
Το δίκαιο του, του απεδόθη. Αν και δεν αμφισβήτησα τον Γιώργο αλλά τη σελίδα.
Megalos έγραψε:...
και δεν ηταν ετεροχρονισμενες
πρεπει απλουστατα να επανηλθε οπως ακουσα
Εσύ και πιθανόν κάποιοι άλλοι άκουσες ότι ο κύριος Μπεντιτ, επανήλθε.
Η απορία η δική μου παραμένει. Πού γράφτηκε αυτό στην είδηση της σελίδας;
Ήμουν και θα παραμείνω επιφυλακτικός σε ειδήσεις, είτε λέγονται από την τηλεόραση (μη μου πείτε ότι δεν έχετε δει να ονομάζονται "νέα" γεγονότα, συνήθως δευτερεύουσας σημασίας, ειδικά εποχές που δεν υπάρχει αρκετή ειδησεογραφία) είτε από οπουδήποτε αλλού.
Αν δεν υπάρχει είδηση την δημιουργούμε και πιθανόν εδώ να πήγαν αυτή τη ρήση ένα βήμα παραπέρα.
Κάτι τελευταίο αλλά πρώτο σε σημασία.
Megalos έγραψε:κατ'αρχας να συστησω ηρεμια ...
Όσο αφορά εμένα υπάρχει πάντοτε, τουλάχιστον ως προς τους συνομιλητές μου σε ένα φόρουμ (ειδικά με ένα μέλος όπως ο Georges τον οποίο εκτιμώ για κάποιες από τις απόψεις του). Το έχω πει και θα το λέω διαρκώς.
Ότι ανταλλάσσουμε διαφορετικές απόψεις δε σημαίνει ότι είμαστε αντίπαλοι. Εξάλλου αν δε διαφωνούσα στη προκειμένη περίπτωση πως θα καταλάβαινα ότι έκανα μ@λ@κία στη αξιολόγηση του πρώτου βίντεο.