Blackbird έγραψε:Το ανεπισήμως έχει διπλή έννοια. Στην μεν πρώτη το "πιστοποιήσανε" χρήστες. Στη δε δεύτερη από την εταιρεία μετά από επικοινωνία, παρόλο που δεν το αναφέρουν στο εγχειρείδιο, πχ. Φόρτις.
Το B&R μπορεί να φορεθεί στη θάλασσα αρκεί να έχει περάσει τεστ στεγανότητας. Όχι όμως να ενεργοποιηθεί εντός της θάλασσας ο χρονογράφος.
Πες μας περισσοτερα για το Fortis...εγινε απο δυτη σε καποιο α΄ βαθος ή απο εναν κολυμβητη 1 μετρο κατω απο τη θαλασσα?Η Fortis μετα την επιβεβαιωση εκανε καποια ''ανακοινωση'' στους χρηστες?
@Μεγαλε για κολυμπι μπορεις να φορας ανετα το B&R,ακομη και για καταδυσεις ''αναψυχης''.
Αρκει να το εχεις τεσταρει προηγουμενως βεβαια!Αλλα μην πατησεις τα μπουτον μεσα στο νερο οπως ειπε κι ο Δημητρης.
Ουπς! Τώρα είδα την ερώτηση.
Στο εγχειρίδιο του Φόρτις μου Β-42 δεν αναγράφει πουθενά για δυνατότητα υποβρύχιας ενεργοποίησης του χρονογράφου. Όμως σε ηλεκτρονική επίστολή μου που τους ρώτησα μου απάντησαν θετικά. Μάλιστα το διαπίστωσα φέτος το καλοκαίρι σε δύο καταδύσεις μου.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!
Blackbird έγραψε:
Στο εγχειρίδιο του Φόρτις μου Β-42 δεν αναγράφει πουθενά για δυνατότητα υποβρύχιας ενεργοποίησης του χρονογράφου. Όμως σε ηλεκτρονική επίστολή μου που τους ρώτησα μου απάντησαν θετικά. Μάλιστα το διαπίστωσα φέτος το καλοκαίρι σε δύο καταδύσεις μου.
Ρε θηριο ενεργοποιησες τον χρονογραφο του Fortis υποβρυχιως?Εχεις πολλα guts τελικα!!!!!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!