Θοδωρη εισαι τρομερος
Ιδομενεα φιλε μου σε αυτο το ποστ εχεις συμπεριλαβει τρομερα πραγματα και λογια ...μπραβο φιλε
και ενα ''ναναι καλα εκει που ειναι'' για τον παππου
είπες την μαγική πρόταση...."αν δεν έχουμε κόσμο"ACIDBLACK έγραψε: georges.....τα βραδυνα στην κρητη τις καθημερινες και αν δεν εχουμε κοσμο ειναι πολυ λιτα ....
...Μια χαρα σε βρισκω..ACIDBLACK έγραψε:megalos ευχαριστω ....το εκτιμω ιδιαιτερα
georges.....τα βραδυνα στην κρητη τις καθημερινες και αν δεν εχουμε κοσμο ειναι πολυ λιτα ....παξιμαδι σαλατα ενα κομματι τυρι μερικες ελιες ...πολλες φορες γιαουρτι με φρουτα παξιμαδακι τυρακι .....το μεσημερι κανονικα οπως ολος ο κοσμος σαλατα απαραιτητα λαδακι και φαγητο ημερας ...
κρεας μια δυο φορες την εβδομαδα το πολυ ψαρακι μικρο μια φορα πολλα λαχανικα γαλακτοκομικα και οσπρια ...και ζυμαρικα μιας και ειμαι μακαρονας ο ατιμος .....αλλα απαραιτητα καθε μερα απο 5 εως 12 χιλιομετρα περπατημα ....πολλες φορες και 18 .......η γυναικα μου μετα απο την γεννα ειναι παλι οπως πριν και ειναι στην γραμμωση ...χε χε χε ....εγω παραμενω στανταρ στα κιλα μου ....μην ξεχνας βεβαια οτι η δουλεια μου οπως την εχω τροποποιηση ειναι δουλεια του δρομου και οχι γραφειου ....στο γραφειο να κατσω το πολυ 4 ωρες συνολικα την ημερα τις υπολοιπες ειμαι εξω στην αγορα .....δηλαδη ενα δωδεκαωρο συνολικα ειμαι στο περα δωθε ........βεβαια κανω και τις ατασθαλιες μου και τις πιτσες μου τρωω και τα σουβλακια μου και τις μεζεδοκαταστασεις μου και απο ολα .....αλλα ..την αλλη μερα ειναι σιγουρο οτι θα φαω σαλατα και τυρακι και οτι θα παω τον σκυλο βολτα ποιο μεγαλη απο την κανονικη .....το καπνισμα το συνεχιζω ερασιτεχνικοτατα ....κανα τσιγαρο στριφτο που και που και αυτο τρακα και κανα πουρακι ....αλκοολ με μετρο και μονο με καλη παρεα !