Κώστα συμφωνώ με το πιο πάνω...!!!!
![:ha: :ha:](./images/smilies/AddEmoticons04220.gif)
Φίλε proestak καλός ήρθες και πολύ ωραίο το ρολόι σου βεβαίως- βεβαίως !!!proestak έγραψε:Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
eisenberg έγραψε:Ωπα,αυτο ειναι σημαντικο!Αλλα γιατι αραγε να συμβαινει?Για το seiko μιλαμε?tazio έγραψε:Ούτε κι εγώ έχω ακούσει, αλλά επειδή όταν σε ένα μηχάνημα το βγάζει μη στεγανό κι ένα το βγάζει στεγανό, λίγο το έχω το χάνω κι αυτό..
Γιατι δεν το πας στην αντιπροσωπεια να σαι σιγουρος?
Καλως ηρθες φιλε...! καλα του κανεις..ετσι πρεπει να κανουμε ολοι με τα ρολογια μας..να τα χαιρομαστε!proestak έγραψε:Απο τον Σεπτεμβριο του 2008 εχω το Master compressor Diving GMT 44mm.Ως χειμερινος κολυμβυτης κανω περιπου 300 μπανια το χρονο και παντα φοραω το ρολοι.Αλλωστε αυτη ειναι η χρηση για την οποια σχεδιαστηκε.Δεν βγαινει ποτε απο τον καρπο μου ακομα και στο ντους που κανω στο σπιτι μετα το μπανιο στη θαλασσα.Ως τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα.Το ρολοι ειναι ακριβεστατο και πρακτικα αθικτο.Γενικοτερα μιλωντας θεωρω οτι πρεπει κανεις να απολαμβανει και να ζει μαζι με το ρολοι του χωρις ενοχες και αγχος.