αν και δεν με ενδιαφέρει πολύ το θέμα το τσέκαρα από περιέργεια.
Λέω δεν με ενδιαφέρει γιατί όλα μου τα ρολόγια τα βάζω 3-5 λεπτά μπροστά για να είμαι πάντα οκ στα ραντεβού μου
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Γιωργο χαιρομαι περισσοτερο αφου ειναι τελειως καινουργιο και αφορετο...
καλοριζικο λοιπον και παλι ... και με καλους χρονους (το καλους απο το επιθετο ''καλός'' και οχι απο χρονομετρικης αποψης)
οποτε και στα ραντεβου σου να εισαι ενταξει και το ρολοι να το χαιρεσαι ...
ΥΓ σιγουρα και ο Γιαννης θα το δωσει καλα
Megalos έγραψε:Γιωργο χαιρομαι περισσοτερο αφου ειναι τελειως καινουργιο και αφορετο...
καλοριζικο λοιπον και παλι ... και με καλους χρονους (το καλους απο το επιθετο ''καλός'' και οχι απο χρονομετρικης αποψης)
οποτε και στα ραντεβου σου να εισαι ενταξει και το ρολοι να το χαιρεσαι ...
ΥΓ σιγουρα και ο Γιαννης θα το δωσει καλα
Kώστα σε ευχαριστώ για τις ευχές...ο Γιάννης καλά το δίνει (δεν λέω τιμή...δεν είμαι ο αρμόδιος)...αλλά είχε ένα αρκετά μεγάλο χτύπημα στο κάτω μέρος της κάσας...βέβαια δεν φαίνεται όταν το φοράς, αλλά εγώ το ήθελα καινούργιο
Φιλικά Γιώργος
Το είχα μαράζι που πάντα ξέφευγα από τον στόχο...κάτι θυμόμουν και ξέθαψα το θέμα....B01 ήταν ο στόχος και για πρώτη φορά επετεύχθη έστω και με λίγους μήνες καθυστέρηση
Φιλικά Γιώργος
Georges έγραψε:Το είχα μαράζι που πάντα ξέφευγα από τον στόχο...κάτι θυμόμουν και ξέθαψα το θέμα....B01 ήταν ο στόχος και για πρώτη φορά επετεύχθη έστω και με λίγους μήνες καθυστέρηση