Στην Ικαρια υπαρχουν μαγαζια...π.χ... ψηλα στο ''Χριστο'' που ανοιγουν 8 το απογευμα και κλεινουν το πρωι'''
Εχω παει σε ταβερνα και εκοβα σαλατα μονος μου και εφερνα παγο για το ουζο...
Ειδα τυπο 'αθηναιο' ,που μολις κατεβηκε απο το καραβι,και αφου περίμενε να φυγουν ολοι,... εκλεισε το δρομο για να κατεβουν τα γυναικοπαιδα και ολη η πραμάτεια αφου ειχαν νοικιασει εκει κοντα και δεν ειχε που να παρκαρει'' πισω του ενας μπαρμπας ''ικαριώτης'' βλεπει οτι εχουν περασει τουλαχιστον πεντε λεπτα και ακομα να προχωρήσουν βγαινει απο το αμαξι και καθεται στο απεναντι μαγαζι και παραγγελνει καφε,...ενας αλλος πιο πισω διαβαζε εφημεριδα...το ξεφόρτωμα κρατησε 15-0 λεπτα και κανενας δεν παραπονεθηκε''
Ενα πρωι παω σε ενα μαναβη για ντοματες αγγουρια και τα τοιαυτα...η ζυγαρια μετραει και το συνολο 11 ευρω...εχω 50αρικο και ο μπαρμπας δεν εχει ψηλα πρωι πρωι....και μου λεει ελα αυριο να παρεις καμια πατατα και μου τα δινεις...χωρις να με ξερει'''...
![Confused :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
...μετα απο καμια ωρα πηγα και τα πληρωσα''
Το πιο τρελο εχει γινει σε γνωστο,. ο οποιος ειχε παει σε ταβερνα να παραγγείλει και το φαγητο αργουσε τρομερα,..με αποτελεσμα να παει στην κουζινα να δει τι γινεται και απο την πισω πορτα του μαγαζιου βλεπει τον ταβερνιάρη να παίρνει τις μεριδες μεσω ντελιβερι...που να ψηνει κανεις τετοια ωρα,,...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)